γελοία κουβέντα και αυτή τελικά, όπως και όλες οι υπόλοιπες που έχουν παρόμοιο θέμα...η δική μου
πρόταση είναι να κλείσουν όλες αυτές οι ενότητες με τέτοιο θεματικό περιεχόμενο, γιατί τελικά το
μόνο που καταφέρνουμε, είναι να κάνουμε το φόρουμ να μην έχει καμμία σχέση με τα αυτοκίνητα.
το λέω εγώ, που ας μην κρυβόμαστε, ειμαι και αρκετά ενεργός, με αρκετά ποστ σε τέτοιου είδους
θέματα. κάπου όμως νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει, και να εστιάσουμε στο αυτοκίνητο, που τόσο
μας αρέσει.
εγώ θα τελειώσω με αυτό το μύνημα, και δεν ξανασυμμετέχω σε κανένα παρόμοιο θέμα ξανά.
αυτό που έκαναν οι ταξιτζήδες, ήταν τελείως απαράδεκτο, και θα χαιρόμουν πολύ αν τους εκδικηθεί
ο κόσμος με το να προτιμάει άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς για αυτή την περίοδο, έτσι για να
καταλάβουν και αυτοί την ζημιά που έκαναν στους συμπολίτες τους. να τους γυρίσει μπούμεραγκ ότι
έκαναν...κανένα συγχωροχάρτι σε τέτοιου είδους πράξεις.δεν φταίμε οι υπόλοιποι για αυτά που
τραβάνε όλοι αυτοί οι τραμπούκοι που με τον τσαμπουκά σε λάθος άτομα αποφασίζουν να πάρουν το
αίμα τους πίσω.