Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κλειστά επαγγελματα δεν υπαρχει πουθενά σαν όρος αν δεν κανω λάθος.
    Ετσι τα βαφτίσαμε εμείς ! Εγω θελω να τα λεω "κλίκες" και υπαρχουν παντού ειτε είσαι
    ταξιτζής ειτε είσαι επιπλοποιός ειτε είσαι βενζινας ειτε είσαι ηλεκτρολογος-υδραυλικος !
    Ρίσκο δεν πηραν μόνο οι ταξιτζήδες που εχωσαν λεφτά για να παρουν μια κρατική αδεια
    που στα χαρτιά κοστίζει 1000 ευρώ.Ρίσκο πήραν και οσοι ανοιξαν μαγαζί και πλήρωσαν
    2 φορές πανω την αξια της επιχειρησης σε "αέρα",ρίσκο πήραν και παιρνουν όσοι
    κανουν επιχειρηματικες κινήσεις !
    Δλδ τωρα αν θα ελευθερωθούν και γίνουν εταιρείες κολοσοί θα ειναι καλύτερα?
    Πάλι "κλίκα" δεν θα είναι?
    Στην τελική εμενα προσωπικά αυτο που με ενοχλεί είναι οτι γίνονται τα πάντα
    για να εκμεταλευονται ολη την αγορα 10-20 "κεφάλαια" και ολοι εμεις να
    τους προσκυναμε θελοντας και μη !! Ολα τα υπόλοιπα για εμενα ειναι μπούρδες !!

2. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

joseph (21-07-11)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ...... ΤΟ ΕΠΑΓΓΛΑΜΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠ ΤΟ 1991.......... ΓΚΕΓΚΕ Η ΝΟ ΓΚΕΓΚΕ ???
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2011 ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ???????????

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ....ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ..... ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ .

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΑΧΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΣΑ ΣΥΝΤΕΧΤΙΤΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

περiσσοτερες πληροφοριες για το πως μπορειτε να παρετε τον ΠΟΥΛΟ στο
    http//www.poulos.com
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 21-07-11 στις 11:23

4. The Following 9 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

Dioskouroi (24-07-11), GM6 (21-07-11), gnx (21-07-11), katsaraios (21-07-11), merlin (21-07-11), oldcarskickass (21-07-11), pilot (21-07-11), Stathis (21-07-11), Thomelef (21-07-11)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Εγω αυτο που ξερω ειναι πως την ''ήπιαμε'' στη Κρητη....μεγαλο μερος του πληθυσμού που ασχολείται με το τουρισμο ανησυχεί πολυ..Στο αεροδρομιο γινεται πανικος...τουριστες κατω απο τον ηλιο στους 40 βαθμους περπατανε μερικα χιλιομετρα για να επιβιβαστουν στα λεωφορεια..χθες ημουν εκει και εβλεπα παιδακια να κλαινε και οικογενειες να μη ξερουν τι να κανουν...πραγματικα ντρεπομαι που ειμαι ελληνας..
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

6. The Following 3 Users Say Thank You to manos///3 For This Useful Post:

Dioskouroi (24-07-11), gkaras (21-07-11), Thomelef (21-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω αυτο που ξερω ειναι πως την ''ήπιαμε'' στη Κρητη....μεγαλο μερος του πληθυσμού που ασχολείται με το τουρισμο ανησυχεί πολυ..Στο αεροδρομιο γινεται πανικος...τουριστες κατω απο τον ηλιο στους 40 βαθμους περπατανε μερικα χιλιομετρα για να επιβιβαστουν στα λεωφορεια..χθες ημουν εκει και εβλεπα παιδακια να κλαινε και οικογενειες να μη ξερουν τι να κανουν...πραγματικα ντρεπομαι που ειμαι ελληνας..
    καλά που κλείσαμε για τον αύγουστο μλκ...φαντάσου να ερχόμασταν τώρα με τον
    ταλιμπάν απο την κύπρο...με μαύρ μάτια και σπασμένες μύτες θα φεύγαμε απο το αεροδρόμιο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Uploaded with ImageShack.us
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

9. The Following 3 Users Say Thank You to manos///3 For This Useful Post:

Leonidas_E39 (21-07-11), Stathis (21-07-11), Thomelef (21-07-11)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων

Uploaded with ImageShack.us
    Ξεφτιλες τουριστες.....αντι να σβησουν τη φωτια καθονται και την τραβανε φωτογραφιες....
    Που εισαι ρε Τσιπρα και εκπροσωπε της Ν.Δ να καταγγειλετε το γεγονος και να κανετε επερωτηση στη βουλη ?
    (σε καποια μελλοντικη συναντηση θα κανουμε και μια κουβεντουλα για τα κωλολαμογια ταριφες που δουλευουν πριβε........εκει να δειτε τι σημαινει φοροδιαφυγη και καταμαυρο χρημα το οποιο μετα μεταφραζεται σε σουπερ μουρη και λεζαντα.......εκει να μας πει καποιος πως δικαιολογουνται τα αδικαιολογητα)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 21-07-11 στις 12:04

11. The Following 4 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

bill_m3 (21-07-11), GM6 (21-07-11), Stathis (21-07-11), Thomelef (21-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΜΕ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙΑ ΡΟΖ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ...... ΤΟ ΕΠΑΓΓΛΑΜΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠ ΤΟ 1991.......... ΓΚΕΓΚΕ Η ΝΟ ΓΚΕΓΚΕ ???
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2011 ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ???????????

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ....ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ..... ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ .

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΑΧΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΣΑ ΣΥΝΤΕΧΤΙΤΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

περiσσοτερες πληροφοριες για το πως μπορειτε να παρετε τον ΠΟΥΛΟ στο
    http//www.poulos.com
    το ξαναβαζω αλλη μια φορα γιατι μου φαινεται δεν διαβαστηκε...

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ....ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ..... ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ.
    http//www.poulos.com
    οποιος θελει να ζει σε ζωωδη κατασταση αφρικανικης χωρας, η αιγυπτος ειναι κοντα. αϊ σιχτιρ επιτελους....

Rides
    1

Προεπιλογή

μερικοι ρε παιδια λετε οτι εδωσαν 100 και 200 χιλιαρικα για να παρουν την αδεια και τωρα τους καταστρεφει με αυτο που παει να κανει.συμφωνω!!το ηξεραν ομως οτι καποια στιγμη θα γινοταν αλλα κανεις δεν το πιστευε.
    κι εγω οταν ανοιξα το μαγαζι μου ξοδεψα κοντα στα 80 χιλιαρικα για να το φτιαξω και να το κανω ανθρωπινο.η διαφορα ομως ειναι οτι οποιαδηποτε στιγμη οποιοσδηποτε θελει μπορει να ερθει να ανοιξει ενα ιδιο μαγαζι διπλα σε μενα και να μειωσει την ειδη μειωμενη δουλεια μου κατα πολυ περισσοτερο!!!δεν καταλαβαινω δηλαδη γιατι να μην ειναι το ιδιο και στους ταριφες και στα αλλα κλειστα επαγγελματα.αρκετα φαγανε μερικοι και κοροιδεψανε τον κοσμο και ειδικα τους τουριστες.ειχανε και το δικαωμα να διαλεγουν κουρσες κατι μουτρα(οχι ολοι) τους εδινες λεφτα και δεν τα θελανε κιολας.σαν να μπει εμενα στο μαγαζι μου καποιος να μου πει φτιαξε ενα φρεντο και να του πω εγω οχι δεν σου φτιαχνω,παρε φραπε που εχω μεγαλυτερο κερδος!
    Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ!

15. The Following 2 Users Say Thank You to manos For This Useful Post:

gnx (21-07-11), Thomelef (21-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP