Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Προσωπικά δεν ανέχομαι να με περνάνε για μ@@@@, άρα έχω γεννηθεί σε λάθος χώρα.

Γιατί δεν γίνεται ΑΠΛΑ δεν γίνεται να έχεις ΤΟΣΑ προνόμια ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ σε ένα επάγγελμα.(το οποίο μάλιστα αν όλες σου οι υπηρεσίες δουλεύουν σωστά είναι και περιττό)

Αν θες να είσαι δίκαιος έχεις δύο επιλογές.

Ή δίνεις σε ΟΛΑ τα επαγγέλματα ανεξαιρέτως τα ΙΔΙΑ προνόμια προς τα πάνω (αυξάνοντας τα δλδ, γιατί δε νομίζω ΚΑΝΕΝΑΣ που έχει επειχήρηση αν του πρότειναν αντίστοιχα προνόμια με αυτά των οδηγών - ιδιοκτητών ταξί, να τα αρνούνταν) είτε προς τα κάτω, αφαιρώντας από τους βολεμένους και φέρνοντάς τους σε ένα ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους.

Είναι ΤΟΣΟ απλά τα πράγματα, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ.

Και όχι ρε φίλε δε το ανέχομαι αυτό το πράγμα και να σου πω γιατί;

Γιατί έχω πολύ γνωστό μου συγγενή ιπτάμενο στην Π.Α., με ΟΛΗ του σχεδόν την καριέρα (εκτός από ΠΕΝΤΕ χρόνια) σε Πτέρυγες Μάχης με ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ώρες πτήσεων (δύο τύποι αεροσκαφών ένας εκ των οποίων πυροσβεστικά) και ΕΝΤΕΚΑ συμμαθητές του (ΕΝΤΕΚΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ) κοιτάνε τα ραδίκια ανάποδα, και δεν αναφέρω ΚΑΝ φίλους και γνωστούς.

Όταν σε τέτοιους ανθρώπους κόβεις της παναγιάς τα μάτια από τον μισθό (και τονίζω, ότι στην Π.Α. δεν υπάρχουν υπερωρίες, δεν πληρώνονται Σ/Κ δεν πληρώνονται υπηρεσίες και είναι και υπόλογοι αν φτάσει ένας τούρκος μέχρι το Σούνιο) και ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΝΕΝΩΝ, πες μου εσύ ένα λόγο, ΕΝΑ μόνο λόγο για τον οποίο οι ως επί το πλείστον (όχι όλοι, όπως και όλοι στην Π.Α. δεν είναι εντάξει) απόφοιτοι λυκείου, αγενής και άπλυτοι οδηγοί ταξί να μην είναι υπόλογοι σε ΚΑΝΕΝΑ και για τίποτα και μάλιστα όταν πας να φέρεις τα πράματα σε ΜΙΑ ευθεία, αντί να σου πουν και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που τόσα χρόνια αλωνίζαν σου κλείνουν ΟΛΕΣ τις διόδους χρήματος σε μια ΤΕΤΟΙΑ εποχή, να είναι δικαιολογημένοι για αυτή τους την συμπεριφορά.

Και ναι δεν ντρέπομαι ΚΑΘΟΛΟΥ που δεν λυπάμαι για κανένα (όχι μόνος για τους οδηγούς ταξί, αλλά και για τους υπαλλήλους ΔΕΚΟ και γενικά όσους είναι στην Δημόσια μισθοδοσία και ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ για τα λεφτά που παίρνουν) που παίζει με τέτοιους όρους γιατί ΞΕΡΕΙ (ή πρέπει να ξέρει) από την αρχή που μπαίνει στο παιχνίδι ότι είναι ευνοούμενος γιατί κάποιοι αφήνουν τα πράγματα χύμα.

και στην τελική πραγματικά δεν ξέρω τι φοβούνται (και αυτοί και όσοι διαμαρτύρονται στο να μην ανοίξουν τα κλειστά τους επαγγέλματα), αν ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σωστοί στη δουλειά τους πριν, θα έχουν και το αβαντάζ της προϋπηρεσίας όταν ανοίξει το επάγγελμα.

Οπότε; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι φοβούνται;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 5 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Dioskouroi (24-07-11), gnx (21-07-11), Kostas_1 (21-07-11), pilot (21-07-11), Thomelef (21-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP