Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν δινεις 100000 για να φτιαξεις καφενειο πας για 70 ευρω μεροκαματο με δωδεκα ωρες εργασια τη μερα;
    Επειδη αδελφε μου ΔΕΝ καταλαβα τι εννοεις ..... Πες μου σε παρακαλώ ..... Πιστευεις εσυ οτι υπαρχει ταξιτζης που εδωσε 100κ-200κ-300κ για να βγαζει 70 και 80 ευρω την ημερα ? Αυτο θελεις να πεις ?

Θελεις καποια στιγμη να κανουμε παρεα μια βολτίτσα στα δικα μου μερη , ( βορεια προαστεια μενω ) να σε παω σε γνωστους μου με καφε που εριξαν και 100 και 200κ και ΔΕΝ βγαζουν 70 ευρω την ημερα αλλα λιγοτερα ?Ο λογος δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ? Μπορει να ειναι μαλ@@ες και να μην δουλευουν σωστα οποτε και την πατησαν ... Σωστα ? Ετσι την πατησε και ο ταριφας .
    Υπαρχουν και μαγαζια αλλου ειδους που εχουν ριξει 100-200 μπορει και παραπάνω χρηματα και ΔΕΝ βγαζουν 70 ευρω την ημερα . Επίσης ο λογος δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ? Μπορει να ειναι μαλ@@ες και να μην δουλευουν σωστα οποτε και την πατησαν ... Σωστα ? Ετσι την πατησε και ο ταριφας .
    Τι θα πρεπει δηλαδη τωρα να γινει ? Να μαζευτουν ολοι μαζι , αλλος με το καφε του αλλος με το μινι μαρκετ και αλλος με οτι εχει και να ζητανε τα λεφτα τους πισω απο το κρατος που πληρωνουν σε ΦΠΑ σε εκτακτες εισφορες , σε συναφιες κτλ επειδη δεν εχουν δουλεια ?

Αν λοιπον πιστευεις πως υπαρχει ταριφας που συνειδητα εδωσε 100 και 200 ευρω για να βγαζει ΜΟΝΟ 70 και 80 ευρω την ημερα ....Πλανασαι οικτρα φιλε μου και συγνωμη που στο λεω . Κανε μια βολτα απο τον σταθμο του ΗΣΑΠ στην Κηφισια και μπες σε ενα ταξι που ειναι αραγμενο απέξω και πες του ..... Γαλατσι ..... Ξερεις τι θα σου απαντησει ???? " Το αλλο με τον Τοτό το ξερεις ??" και φυσικα ΔΕΝ θα σε παει γιατι σε 3 λεπτα που θα σκασει το επομενο τραιο θα παρει εναν τυπακο για Νεα Ερυθραια = 4 ευρω μια κυρια για λιγο παραπάνω = άλλα 4,50 ευρω , εναν αλλο για Δροσια ( ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΡΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ??? ) = 6 ευρω και εναν για πριν τα φαναρια του Αγιου Στεφανου = άλλα 8 ευρω ..... Χοντρικα λοιπον σε 20 λεπτακια τσεπωσε 22 ευρω και επιστρεφει στην βαση του για την επομενη κουρσα .... Δεν σου λεω πολλες ... 2 τετοιες κουρσες την ωρα = 40 ευρω χ 5 ωρες ( γιατι που να δουλεψουν τα παλικαρια φουλ οχταωρο ) = 200 ευρω χαβαλε ... Και μετα ....Εχουν και νοικιασμενη και την αλλη βαρδια και τσιμπανε και ενα 2000ρο απο ενα αλλο κακομοιρη που οντως τραβαει τον διαολο του να βγαλει ΜΟΝΟ 70 ευρω .Συμφωνεις ??? Οχι θα μου πεις γιατι αυτο γινεται ΜΟΝΟ στην Κηφισια ...Οχι ομως , δεν γινεται ΜΟΝΟ στην Κηφισια ... Γινεται σε καθε σταθμο που αραζουν ταξι απέξω .
    Δεν σου εχει τυχει ποτε να μπεις σε ταξι με αλλους 2- 3 αγνωστους μαζι ? Θα μου πεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ .....Οι περισσότεροι ομως ειναι αδελφε μου . Κανε μια βολτα απο τις 13,30 και μετα στην πλατεια Τσαχπινη στην Ερυθραια και μετρα ποσα ταξι υπαρχουν .... Τουλαχιστον 10 στο λεω εγω ...Και δεν περιμενουν να παρουν κουρσα ....Απλα σταλίζουν σαν τα παλιαλογα και καμακωνου οποια γυναικα περναει ....
    Ανεβα μετα μια στην πλατεια της Πολιτειας , διπλα στο μοναδικο περιπτερο ..... Αλλα 10 ταξι ειναι αραγμενα εκει και πραττουν τα ιδια με τους παραπάνω .... Τι διάολο ...Αυτοι δεν εχουν αναγκη απο το μεροκαματο ?Εχουν θα σου απαντησω εγω αλλα το εβγαλαν απο το πρωι στον σταθμο της Κηφισιας και τωρα κανουν πλακιτσα μεταξυ τους μεχρι να ερθει ο οδηγος να παρει την επομενη βαρδια .

Το βραδυ στο τελεφερικ απέξω στην Παρνηθα αν κανεις και πλησιασεις ταξι νομιζοντας πως θα σε παει εκει που θες , εισαι γελασμενος .... Οι 8 στους 10 που ειναι αραγμενοι εκει απλα "εξυπηρετουν" με μετρητα οσους καμμενους με τον τζογο ξεμειναν απο χρημα και τυχαια πανω τους εχουν μπλοκ επιταγων , χρυσαφικα κτλ . Ποσες φορες εχεις ακουσει στις ειδησεις για ταξιτζη που πηρε απο τουριστα για κουρσα Ελ.Βενιζελος - Ομονοια 300 ευρω ? Πολλές να υποθεσω εεε ? Δεν λενε ψεματα οι δημοσιογραφοι στις περιπτωσεις αυτες , απλα δημοσιοποιουν το αστυνικο δελτιο οταν ο αγανακτησμενος τουριστας κανει μυνηση .

Ελπιζω να μην πηρα την γη κατω απο τα ποδια συ με οσα γραφω ΑΛΛΑ ακομα και ετσι να ειναι , οποτε θελεις ελα να παμε σε κατι γνωστους μου πρωτα που εχουν καφε της ταξεως των 150κ και δεν βγαζουν 100 ευρω την μερα , να πιουμε παρεουλα ενα καφεδακι ( να τους κανουμε και τζιρο ) και μετα να σε γυρισω στα μερη που σου γραφω παραπάνω , ετσι ωστε να σε αποτρεψω απο το να με πεις υπερβολικο και προκατηλημενο .

Τωρα τα υπολοιπα που λενε πως δηλαδη καταστρεφονται και αλλα τετοια ομορφα , ας τα πουνε οι ταξιτζηδες στην κορη μου που μπορει να κλαψει ακουγοντας δραματικα ψεματα . Το ξερετε πως αν και ελευθερωθηκε το επαγγελμα ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ( λεμε τωρα ) να γινω ταξιτζης ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ? Ξερετε γιατι ? γιατι οι αλλες 5000 αδειες που θα δωθουν στην Αθηνα , θα δωθουν ΜΟΝΟ σε ατομα που ΣΗΜΕΡΑ , και θα αποδειξουν με τις εισφορες τους στο ταμειο των αυτοκινητιστων και καποια αλλα δικαιολογητικα , ειναι ταξιτζηδες .... Δηλαδη μονο οι πραγματικα μεροκαματιαρηδες οδηγοι ΑΛΛΑ και οι ηδη ιδιοκτητες ταξι εχουν δικαιωμα να ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ αδεια . Για ρωτηστε να το μαθετε και αυτο γιατι ετσι ειναι . Ετσι λοιπον , ποιος θυγεται απο την απελευθερωση των ταξι ??? ΜΟΝΟ οι μεγαλοιδιοκτητες που εχουν στην κατοχη τους 2-3-5-10 ταξι και τα νοικιαζουν σε οδηγους , θυγονται γιατι οι οδηγοι θα θελησουν να γινουν ιδιοκτητες και φυσικα θα χασουν και τα 100κ που θα πουλουσαν την αδεια .
    Ετσι λοιπον , λυπαμαι αλλα δεν θα κλαψω για κανεναν τους . Εγω ο μαλ@@@ας πληρωσα κανονικα τους φορους μου , αποδεχτηκα πως ειμαι κλεφτης κατα του κρατους και πληρωσα περαιωση ( αυτο σημαινει η περαιωση , σου λεει το κρατος , ξερω πως με κλεβεις οποτε δως μου και μενα μιζα για να μην σε ψαξω , πληρωνω τον ΟΑΕΕ μου αλλιως δεν θα εχω ιατροφαρμακευτικη βοηθεια αλλα και δεν θα μπορεσω να παρω οτιδηποτε χαρτι μου χρειαστει απο την εφορια , κοβω αποδειξεις για οτι πουλαω γιατι εχω τον φοβο να με πιασοει η εφορια και για ενα μπουκαλακι νερο να με σκισουν ΚΑ ΝΟ ΝΙ ΚΑ και τελος ψαχνω τον πελατη με το δικανο. Αυριο μπορει να κλεισω και εγω και αλλα μαγαζια στη γειτονια μου . Εγω δεν εχω δικαιωμα ομως να κλεισω το λιμανι και το αεροδρομιο γιατι θα με λιανιζουν στο ξυλο και θα εχουν δικιο.
    Οχι ρε φιλε λοιπον στους ταριφες . Αν ημουν κρατος θα τους ειχα λιανιζει εγω στο ξυλο και θα τους ειχα μαζεψει τα αυτοκινητα απο την Αττικη οδο και το λιμανι στο αψε σβησε . ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ .... Κρατος εν κρατη.

Για μενα λοιπον ....Ολα τα υπολοιπα ειναι..... ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙ@@@ΣΤΕ .... Αγαπιωμαστε ηθελα να γραψω αλλά ...άλλα κανουμε τωρα τελευταια .

Υ.Γ Φιλε kplc16 προς θεου και σε καμμια περιπτωση δεν τα εχω με σενα και ουτε στην λεω , μην το παρεις ετσι και στραβα . Απλα πιαστηκα απο την φραση σου ωστε να βγαλω καπως τα εσωψυχα μου

Φιλικα

Κ.
    Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....

2. The Following 7 Users Say Thank You to E39COMP For This Useful Post:

A8hnaios (20-07-11), Dioskouroi (24-07-11), gnx (21-07-11), nikos1400 (21-07-11), oldcarskickass (20-07-11), pilot (21-07-11), strof (21-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E39COMP Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη αδελφε μου ΔΕΝ καταλαβα τι εννοεις ..... Πες μου σε παρακαλώ ..... Πιστευεις εσυ οτι υπαρχει ταξιτζης που εδωσε 100κ-200κ-300κ για να βγαζει 70 και 80 ευρω την ημερα ? Αυτο θελεις να πεις ?

Θελεις καποια στιγμη να κανουμε παρεα μια βολτίτσα στα δικα μου μερη , ( βορεια προαστεια μενω ) να σε παω σε γνωστους μου με καφε που εριξαν και 100 και 200κ και ΔΕΝ βγαζουν 70 ευρω την ημερα αλλα λιγοτερα ?Ο λογος δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ? Μπορει να ειναι μαλ@@ες και να μην δουλευουν σωστα οποτε και την πατησαν ... Σωστα ? Ετσι την πατησε και ο ταριφας .
    Υπαρχουν και μαγαζια αλλου ειδους που εχουν ριξει 100-200 μπορει και παραπάνω χρηματα και ΔΕΝ βγαζουν 70 ευρω την ημερα . Επίσης ο λογος δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ? Μπορει να ειναι μαλ@@ες και να μην δουλευουν σωστα οποτε και την πατησαν ... Σωστα ? Ετσι την πατησε και ο ταριφας .
    Τι θα πρεπει δηλαδη τωρα να γινει ? Να μαζευτουν ολοι μαζι , αλλος με το καφε του αλλος με το μινι μαρκετ και αλλος με οτι εχει και να ζητανε τα λεφτα τους πισω απο το κρατος που πληρωνουν σε ΦΠΑ σε εκτακτες εισφορες , σε συναφιες κτλ επειδη δεν εχουν δουλεια ?

Αν λοιπον πιστευεις πως υπαρχει ταριφας που συνειδητα εδωσε 100 και 200 ευρω για να βγαζει ΜΟΝΟ 70 και 80 ευρω την ημερα ....Πλανασαι οικτρα φιλε μου και συγνωμη που στο λεω . Κανε μια βολτα απο τον σταθμο του ΗΣΑΠ στην Κηφισια και μπες σε ενα ταξι που ειναι αραγμενο απέξω και πες του ..... Γαλατσι ..... Ξερεις τι θα σου απαντησει ???? " Το αλλο με τον Τοτό το ξερεις ??" και φυσικα ΔΕΝ θα σε παει γιατι σε 3 λεπτα που θα σκασει το επομενο τραιο θα παρει εναν τυπακο για Νεα Ερυθραια = 4 ευρω μια κυρια για λιγο παραπάνω = άλλα 4,50 ευρω , εναν αλλο για Δροσια ( ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΡΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ??? ) = 6 ευρω και εναν για πριν τα φαναρια του Αγιου Στεφανου = άλλα 8 ευρω ..... Χοντρικα λοιπον σε 20 λεπτακια τσεπωσε 22 ευρω και επιστρεφει στην βαση του για την επομενη κουρσα .... Δεν σου λεω πολλες ... 2 τετοιες κουρσες την ωρα = 40 ευρω χ 5 ωρες ( γιατι που να δουλεψουν τα παλικαρια φουλ οχταωρο ) = 200 ευρω χαβαλε ... Και μετα ....Εχουν και νοικιασμενη και την αλλη βαρδια και τσιμπανε και ενα 2000ρο απο ενα αλλο κακομοιρη που οντως τραβαει τον διαολο του να βγαλει ΜΟΝΟ 70 ευρω .Συμφωνεις ??? Οχι θα μου πεις γιατι αυτο γινεται ΜΟΝΟ στην Κηφισια ...Οχι ομως , δεν γινεται ΜΟΝΟ στην Κηφισια ... Γινεται σε καθε σταθμο που αραζουν ταξι απέξω .
    Δεν σου εχει τυχει ποτε να μπεις σε ταξι με αλλους 2- 3 αγνωστους μαζι ? Θα μου πεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ .....Οι περισσότεροι ομως ειναι αδελφε μου . Κανε μια βολτα απο τις 13,30 και μετα στην πλατεια Τσαχπινη στην Ερυθραια και μετρα ποσα ταξι υπαρχουν .... Τουλαχιστον 10 στο λεω εγω ...Και δεν περιμενουν να παρουν κουρσα ....Απλα σταλίζουν σαν τα παλιαλογα και καμακωνου οποια γυναικα περναει ....
    Ανεβα μετα μια στην πλατεια της Πολιτειας , διπλα στο μοναδικο περιπτερο ..... Αλλα 10 ταξι ειναι αραγμενα εκει και πραττουν τα ιδια με τους παραπάνω .... Τι διάολο ...Αυτοι δεν εχουν αναγκη απο το μεροκαματο ?Εχουν θα σου απαντησω εγω αλλα το εβγαλαν απο το πρωι στον σταθμο της Κηφισιας και τωρα κανουν πλακιτσα μεταξυ τους μεχρι να ερθει ο οδηγος να παρει την επομενη βαρδια .

Το βραδυ στο τελεφερικ απέξω στην Παρνηθα αν κανεις και πλησιασεις ταξι νομιζοντας πως θα σε παει εκει που θες , εισαι γελασμενος .... Οι 8 στους 10 που ειναι αραγμενοι εκει απλα "εξυπηρετουν" με μετρητα οσους καμμενους με τον τζογο ξεμειναν απο χρημα και τυχαια πανω τους εχουν μπλοκ επιταγων , χρυσαφικα κτλ . Ποσες φορες εχεις ακουσει στις ειδησεις για ταξιτζη που πηρε απο τουριστα για κουρσα Ελ.Βενιζελος - Ομονοια 300 ευρω ? Πολλές να υποθεσω εεε ? Δεν λενε ψεματα οι δημοσιογραφοι στις περιπτωσεις αυτες , απλα δημοσιοποιουν το αστυνικο δελτιο οταν ο αγανακτησμενος τουριστας κανει μυνηση .

Ελπιζω να μην πηρα την γη κατω απο τα ποδια συ με οσα γραφω ΑΛΛΑ ακομα και ετσι να ειναι , οποτε θελεις ελα να παμε σε κατι γνωστους μου πρωτα που εχουν καφε της ταξεως των 150κ και δεν βγαζουν 100 ευρω την μερα , να πιουμε παρεουλα ενα καφεδακι ( να τους κανουμε και τζιρο ) και μετα να σε γυρισω στα μερη που σου γραφω παραπάνω , ετσι ωστε να σε αποτρεψω απο το να με πεις υπερβολικο και προκατηλημενο .

Τωρα τα υπολοιπα που λενε πως δηλαδη καταστρεφονται και αλλα τετοια ομορφα , ας τα πουνε οι ταξιτζηδες στην κορη μου που μπορει να κλαψει ακουγοντας δραματικα ψεματα . Το ξερετε πως αν και ελευθερωθηκε το επαγγελμα ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ( λεμε τωρα ) να γινω ταξιτζης ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ? Ξερετε γιατι ? γιατι οι αλλες 5000 αδειες που θα δωθουν στην Αθηνα , θα δωθουν ΜΟΝΟ σε ατομα που ΣΗΜΕΡΑ , και θα αποδειξουν με τις εισφορες τους στο ταμειο των αυτοκινητιστων και καποια αλλα δικαιολογητικα , ειναι ταξιτζηδες .... Δηλαδη μονο οι πραγματικα μεροκαματιαρηδες οδηγοι ΑΛΛΑ και οι ηδη ιδιοκτητες ταξι εχουν δικαιωμα να ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ αδεια . Για ρωτηστε να το μαθετε και αυτο γιατι ετσι ειναι . Ετσι λοιπον , ποιος θυγεται απο την απελευθερωση των ταξι ??? ΜΟΝΟ οι μεγαλοιδιοκτητες που εχουν στην κατοχη τους 2-3-5-10 ταξι και τα νοικιαζουν σε οδηγους , θυγονται γιατι οι οδηγοι θα θελησουν να γινουν ιδιοκτητες και φυσικα θα χασουν και τα 100κ που θα πουλουσαν την αδεια .
    Ετσι λοιπον , λυπαμαι αλλα δεν θα κλαψω για κανεναν τους . Εγω ο μαλ@@@ας πληρωσα κανονικα τους φορους μου , αποδεχτηκα πως ειμαι κλεφτης κατα του κρατους και πληρωσα περαιωση ( αυτο σημαινει η περαιωση , σου λεει το κρατος , ξερω πως με κλεβεις οποτε δως μου και μενα μιζα για να μην σε ψαξω , πληρωνω τον ΟΑΕΕ μου αλλιως δεν θα εχω ιατροφαρμακευτικη βοηθεια αλλα και δεν θα μπορεσω να παρω οτιδηποτε χαρτι μου χρειαστει απο την εφορια , κοβω αποδειξεις για οτι πουλαω γιατι εχω τον φοβο να με πιασοει η εφορια και για ενα μπουκαλακι νερο να με σκισουν ΚΑ ΝΟ ΝΙ ΚΑ και τελος ψαχνω τον πελατη με το δικανο. Αυριο μπορει να κλεισω και εγω και αλλα μαγαζια στη γειτονια μου . Εγω δεν εχω δικαιωμα ομως να κλεισω το λιμανι και το αεροδρομιο γιατι θα με λιανιζουν στο ξυλο και θα εχουν δικιο.
    Οχι ρε φιλε λοιπον στους ταριφες . Αν ημουν κρατος θα τους ειχα λιανιζει εγω στο ξυλο και θα τους ειχα μαζεψει τα αυτοκινητα απο την Αττικη οδο και το λιμανι στο αψε σβησε . ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ .... Κρατος εν κρατη.

Για μενα λοιπον ....Ολα τα υπολοιπα ειναι..... ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙ@@@ΣΤΕ .... Αγαπιωμαστε ηθελα να γραψω αλλά ...άλλα κανουμε τωρα τελευταια .

Υ.Γ Φιλε kplc16 προς θεου και σε καμμια περιπτωση δεν τα εχω με σενα και ουτε στην λεω , μην το παρεις ετσι και στραβα . Απλα πιαστηκα απο την φραση σου ωστε να βγαλω καπως τα εσωψυχα μου

Φιλικα

Κ.
    βρισκεσαι σε παραληρημα.

εχεις γραψει ολο αυτο το κατεβατο για να απαντησεις σε μια αποψη 10 λεξεων;

Ολοι οι ταξιτζηδες που εσυ αποκαλεις ταριφες(κοινως τους απαξιωνεις με τον οποιο τροπο) εργαζονται στην Αθηνα;

Εξισωνεις τα μεροκαματα του 2005 με τα μεροκαματα του 2011;

Αναλογηστηκες οτι μια αδεια στη Καστορια ολοκληρη ειχε πιασει 350000 προ πενταετιας μονο και μονο για την ανεργεια της πολης.

Αν σε ενα καφε-μπαρ διακινουνται ναρκωτικα αυτοματως βγαζουμε το συμπερασμα οτι ολοι οι πελατες του ειναι ναρκομανεις;

Καλα θα κανεις να μιλας και λιγο ποιο ομορφα.Συγκρινε το υφος σου με το υφος μου.

Κανεις δεν ειναι υποχρεομενος να συμφωνει μαζι μου.Και εγω δεν ειμαι υποχρεομενος να συμφωνωνω μαζι σου.

Αντι να σηκωνεις τους τονους σηκωσε το επιπεδο σου.

Τα @@@@@@ δε δειχνουν επιπεδο.

Η επιθεση μου δεν ειναι φιλικη ειναι απαντηση στην επιθεση σου.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια...να τα χαλαρωσουμε λιγο το πραγμα....με τον γραπτο λογο γινονται μεγαλες παρεξηγησεις που αν αυτα τα λεγαμε μεταξυ μας εν μεσω μπυρας και κοψιδιου...θα γελουσαμε κι ολας.....ΚΡΙΜΑ ειναι......
    Ειμαι απο αυτους που ολο βριζω.....γενικα....αλλα τους πολιτικους, το να το κανουμε και μεταξυ μας ειναι μεγαλη ΜΑΛΑΚΕΙΑ.....
    Ελατε στην θεση του ταξιτζη (εμεις οι πελατες) και οι ταξιτζηδες (στην θεση του πολιτη).....
    Και γω ειμαι πολυ υπερ στο να απελευθερωθει το επαγγελμα, και καθετος στο να μην εχουν καμια τετοια αξια οι αδειες....αλα με τον να τα χωσω στον ταριφα , δεν θα βγαλω τιποτα, θα επρεπε να πιασει ο ιδιος ο ταξιτζης τον αρχησυνδυκαΛΉΣΤΗ του και να τον πλακωσει στα χαστουκια που τοσα χρονιατον γεμιζε υποσχεσεις για κατι που γνωριζε απο την αρχη οτι θα καταληξει ετσι.....μετα να πιασει και τον Ρεππ@ και να τον εξαφανισει απο την πολιτικη που απλα ηθελε να το παιξει ΡΟΜΠΕΝ.....
    Οχι οτι ο αλλος που ηρθε το κανει καλα, αλλα επιτελους καποιο επαγγελμα παει να το ανοιξει και οχι να το μισοανοιξει....., οπως τους δικαιορους, κ.α
    Γενικα επαγγελμα που εχει στανταρ ελαχιστη αμοιβη για καποια υπηρεσια του πρεπει να σταματησει να το κανει.....
    Τωρα γιατι για να πω ολα αυτα θα πρεπει να βρισω εστω και εμμεσα η αμεσα καποιον??, για να δειξω οτι εχω περισοτερο δικιο απο αυτον? δεν νομιζω οτι εδω μεσα εχει κανενας αναγκη να δειξει οτι την εχει ''μεγαλυτερη'' απο καποιον αλλον....γιατι ρε ΠΑΠΑΡΕΣ (ναι εβρισα!!!!!) ολους μας την εχουν ''κοψει'' και οποιος δεν το εχει καταλαβει ακομα απλα δεν μπορει να την δει, ειτε λογο κοιλιας ειτε λογο περηφανιας....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

5. The Following 4 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

gkaras (21-07-11), katsaraios (21-07-11), valantis544 (21-07-11), Vasilis (21-07-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

βρισκεσαι σε παραληρημα.
    Δικιο εχεις . Οταν βλεπω στραβα γυρω μου .... Βρισκομαι !!!

εχεις γραψει ολο αυτο το κατεβατο για να απαντησεις σε μια αποψη 10 λεξεων;
    Δυστυχως ή ευτυχως ετσι ξερω να γραφω , ετσι γραφω . Σου ζητώ συγνώμη αν σε ενοχλεί η αδυναμια μου να απαντησω με 10 λεξεις στις 10 λεξεις σου .

Ολοι οι ταξιτζηδες που εσυ αποκαλεις ταριφες(κοινως τους απαξιωνεις με τον οποιο τροπο) εργαζονται στην Αθηνα;
    Δεν μιλαω για τους υπολοιπους γιατι
    α) δεν ξερω πολλους απο την επαρχεια και
    β) στην Αθηνα μενω για την Αθήνα ξερω να μιλαω . Θα μπορουσα να σου φερω σε αντιπαραθεση τους ορους λειτουργιας των ταξι της Γερμανιας που εχει τυχει πολλες φορες να χρησιμοποιήσω αλλα θεωρω πως ειναι ΑΔΙΚΗ η συγκριση .

Εξισωνεις τα μεροκαματα του 2005 με τα μεροκαματα του 2011;
    Κομιστρα ταξι 2005

Σημαία 1 ευρώ
    Μονή 0,34 ευρώ (από 0,32) αύξηση 6,3%
    Διπλή 0,64 ευρώ (από 0,60) αύξηση 6,7%
    Χρονομέτρηση 9,10 ευρώ (από 8,50) αύξηση 7,1%
    Νυχτερινό 0,64 ευρώ (από 0,60) αύξηση 6,7%
    Ελάχιστη διαδρομή (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) 2,65 ευρώ (από 2,50) αύξηση 6%
    Ελάχιστη διαδρομή (λοιπή Ελλάδα) 2,85 ευρώ (από 2,70) αύξηση 5,6%
    Απλή κλήση 1,60 ευρώ (από 1,50) αύξηση 6,7%
    Ραντεβού 2,65 ευρώ (από 2,50) αύξηση 6%
    Από αεροδρόμιο-Αθήνα 3,20 ευρώ (από 3) αύξηση 6,7%
    Από αεροδρόμιο-Θεσσαλονίκη 2,65 ευρώ (από 2,50) αύξηση 6%
    Από λοιπά αεροδρόμια 2,15 ευρώ (από 2) αύξηση 7,5%
    Από ΚΤΕΛ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λιμάνια 0,86 ευρώ (από 0,80) αύξηση 7,5%
    Αποσκευές 0,32 ευρώ (από 0,30) αύξηση 6,7%

-------------------------------------------------------------------

Κόμιστρα ταξί 2011

Εκκίνηση - Πτώση σημαίας ¤1,05

Τιμολόγιο εντός περιμετρικής ζώνης ¤0,60

Τιμολόγιο εκτός περιμετρικής ζώνης ¤1,05

Ράδιο Ταξί - απλή κλήση ¤1,70

Ράδιο Ταξί - ραντεβού ¤3 έως5

Νυχτερινό Τιμολόγιο (24:00 - 05:00) ¤1,05

Ελάχιστη αποζημίωση ¤2,80

Από και προς το αεροδρόμιο ¤3,40

Από λιμάνια - σιδ. σταθμούς και σταθμούς υπερ. λεωφορείων ¤0,95

Χρονοχρέωση ανά ώρα ¤9,60

Για κάθε αποσκευή άνω των 10 κιλών ¤0,35

Για αναμονή πέραν των 20' κοινή συμφωνία οδηγού & επιβάτη

Διόδιο & ναύλοι πλοίων βαρύνουν τον επιβάτη

Οντως δεν γινεται να εξισωσω τα μεροκαματα των ταξιτζηδως του 2005 με το 2011 γιατι η αυξηση οπως θα δεις ειναι μεγαλύτερη του 45% ενω η δικη μου τσεπη εχει μειωση τουλαχιστον 25%

Αναλογηστηκες οτι μια αδεια στη Καστορια ολοκληρη ειχε πιασει 350000 προ πενταετιας μονο και μονο για την ανεργεια της πολης.
    Και αυτο βοηθησε την ανεργια ή υπηρξαν πολλοι ανεργοι που αγορασαν με 350000 αδεια ταξι στην Καστοριά ????

Αν σε ενα καφε-μπαρ διακινουνται ναρκωτικα αυτοματως βγαζουμε το συμπερασμα οτι ολοι οι πελατες του ειναι ναρκομανεις;
    Φυσικα και όχι αλλα οταν σε ρωτησω " ρε φιλε τι λεει αυτο το μπαρακι ??? Θες να παμε το βραδυ ??? " θα μου απαντησεις .... Μπαααααα εκει πουλανε ναρκωτικα και εχει πρεζονια οποτε δεν θα παμε και εσυ θα τους χαρακτηρισεις καπως και ας διακινει ναρκωτικα ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ εκει μεσα .... Σωστα ????

Καλα θα κανεις να μιλας και λιγο ποιο ομορφα.Συγκρινε το υφος σου με το υφος μου.
    Δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες ποτε φιλε μου ευτυχως ή δυστυχως γιατι μετα μπορει να μου ζητησεις να συγκρινουμ ε και τα παπουτσια μας και τα σπιτια μας και ....Ειλικρινα σου μιλαω βαριεμαι με τετοια ζεστη να κανω συγκρισεις .... Αμα θες παμε να συγκρινουμε κανενα μαγιο με το περιεχομενο του σε καμμια παραλια ... Καλύτερα θα ειναι .

Κανεις δεν ειναι υποχρεομενος να συμφωνει μαζι μου.Και εγω δεν ειμαι υποχρεομενος να συμφωνωνω μαζι σου.
    Ειλικρινα χαιρομαι που δεν το κανεις γιατι αλλιως δεν θα ειε νοημα η κουβεντα .... Αμα συμφωνουσαμε ολοι θα εβγαινε πρωτος ο Φανης που ξεκινησε το θεμα , θα το εγραφε και μετα απλα εμεις αποκατω θα γραφαμε " Συμφωνω "

Αντι να σηκωνεις τους τονους σηκωσε το επιπεδο σου.

Τα @@@@@@ δε δειχνουν επιπεδο.
    Αστο το επιπεδο μου αδελφε και τους τόνους μου και μην τα αναφερεις γιατι σου ξαναγραφω την τελευταια μου προταση στο παραπανω post μου ....

Αλλο εσώψυχα και αλλο επίπεδο . Δεν νομιζω αλλωστε να σε εθιξα καπου προσωπικα σε αντιθεση με σενα και τα γραφόμενα σου που παρακάτω θα διαπιστωσεις απο τα γραφομενα σου πως μου
    επιτιθεσαι και οχι φιλικα απαντωντας στην επιθεση μου.
    Αν θεωρεις , ξαναλέω , πως σου επιτιθομαι ....Συγνωμη αλλα ΔΕΝ ειναι ετσι .... Ειπα αυτα που ηθελα να πω και απλα καταπιαστηκα απο μια κουβεντα σου . Συγνωμη ξανα αν θεωρεις πως αυτο σε προσεβαλε . Σου υποσχομαι στο μελλον να μην ξαναχρησιμοποιησω πουθενα κουβεντα σου .

Ευτυχως ομως , εγω εχω τους λόγους μου και μιλησα , οπως απαξιοτηκα ειδες εσυ , για τους ταξιτζηδες . Θελεις να μου πεις και εσυ τους δικους σου που υπεραμυνεσαι γιάυτους γιατι μετα απο καποιο σημειο βλέπω μονο υπεραμυνα και δεν βλεπω καν να βρισκεις κατι μεμπτο στην σταση τους. Μηπως εισαι αυτοκινητιστης ( οχι ταριφας , ζητω συγνωμη που το εγραψα ετσι παραπάνω γιατι και μενα μου την βαραει να με φωναζουν μπακαλη και φορτηγατζάουα ) και σου χαλασε η κυβερνηση την δουλεια ???
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E39COMP : 21-07-11 στις 11:47
    Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E39COMP Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δικιο εχεις . Οταν βλεπω στραβα γυρω μου .... Βρισκομαι !!!

Δυστυχως ή ευτυχως ετσι ξερω να γραφω , ετσι γραφω . Σου ζητώ συγνώμη αν σε ενοχλεί η αδυναμια μου να απαντησω με 10 λεξεις στις 10 λεξεις σου .

Δεν μιλαω για τους υπολοιπους γιατι
    α) δεν ξερω πολλους απο την επαρχεια και
    β) στην Αθηνα μενω για την Αθήνα ξερω να μιλαω . Θα μπορουσα να σου φερω σε αντιπαραθεση τους ορους λειτουργιας των ταξι της Γερμανιας που εχει τυχει πολλες φορες να χρησιμοποιήσω αλλα θεωρω πως ειναι ΑΔΙΚΗ η συγκριση .

Κομιστρα ταξι 2005

Σημαία 1 ευρώ
    Μονή 0,34 ευρώ (από 0,32) αύξηση 6,3%
    Διπλή 0,64 ευρώ (από 0,60) αύξηση 6,7%
    Χρονομέτρηση 9,10 ευρώ (από 8,50) αύξηση 7,1%
    Νυχτερινό 0,64 ευρώ (από 0,60) αύξηση 6,7%
    Ελάχιστη διαδρομή (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) 2,65 ευρώ (από 2,50) αύξηση 6%
    Ελάχιστη διαδρομή (λοιπή Ελλάδα) 2,85 ευρώ (από 2,70) αύξηση 5,6%
    Απλή κλήση 1,60 ευρώ (από 1,50) αύξηση 6,7%
    Ραντεβού 2,65 ευρώ (από 2,50) αύξηση 6%
    Από αεροδρόμιο-Αθήνα 3,20 ευρώ (από 3) αύξηση 6,7%
    Από αεροδρόμιο-Θεσσαλονίκη 2,65 ευρώ (από 2,50) αύξηση 6%
    Από λοιπά αεροδρόμια 2,15 ευρώ (από 2) αύξηση 7,5%
    Από ΚΤΕΛ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λιμάνια 0,86 ευρώ (από 0,80) αύξηση 7,5%
    Αποσκευές 0,32 ευρώ (από 0,30) αύξηση 6,7%

-------------------------------------------------------------------

Κόμιστρα ταξί 2011

Εκκίνηση - Πτώση σημαίας ¤1,05

Τιμολόγιο εντός περιμετρικής ζώνης ¤0,60

Τιμολόγιο εκτός περιμετρικής ζώνης ¤1,05

Ράδιο Ταξί - απλή κλήση ¤1,70

Ράδιο Ταξί - ραντεβού ¤3 έως5

Νυχτερινό Τιμολόγιο (24:00 - 05:00) ¤1,05

Ελάχιστη αποζημίωση ¤2,80

Από και προς το αεροδρόμιο ¤3,40

Από λιμάνια - σιδ. σταθμούς και σταθμούς υπερ. λεωφορείων ¤0,95

Χρονοχρέωση ανά ώρα ¤9,60

Για κάθε αποσκευή άνω των 10 κιλών ¤0,35

Για αναμονή πέραν των 20' κοινή συμφωνία οδηγού & επιβάτη

Διόδιο & ναύλοι πλοίων βαρύνουν τον επιβάτη

Οντως δεν γινεται να εξισωσω τα μεροκαματα των ταξιτζηδως του 2005 με το 2011 γιατι η αυξηση οπως θα δεις ειναι μεγαλύτερη του 45% ενω η δικη μου τσεπη εχει μειωση τουλαχιστον 25%

Και αυτο βοηθησε την ανεργια ή υπηρξαν πολλοι ανεργοι που αγορασαν με 350000 αδεια ταξι στην Καστοριά ????

Φυσικα και όχι αλλα οταν σε ρωτησω " ρε φιλε τι λεει αυτο το μπαρακι ??? Θες να παμε το βραδυ ??? " θα μου απαντησεις .... Μπαααααα εκει πουλανε ναρκωτικα και εχει πρεζονια οποτε δεν θα παμε και εσυ θα τους χαρακτηρισεις καπως και ας διακινει ναρκωτικα ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ εκει μεσα .... Σωστα ????

Δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες ποτε φιλε μου ευτυχως ή δυστυχως γιατι μετα μπορει να μου ζητησεις να συγκρινουμ ε και τα παπουτσια μας και τα σπιτια μας και ....Ειλικρινα σου μιλαω βαριεμαι με τετοια ζεστη να κανω συγκρισεις .... Αμα θες παμε να συγκρινουμε κανενα μαγιο με το περιεχομενο του σε καμμια παραλια ... Καλύτερα θα ειναι .

Ειλικρινα χαιρομαι που δεν το κανεις γιατι αλλιως δεν θα ειε νοημα η κουβεντα .... Αμα συμφωνουσαμε ολοι θα εβγαινε πρωτος ο Φανης που ξεκινησε το θεμα , θα το εγραφε και μετα απλα εμεις αποκατω θα γραφαμε " Συμφωνω "

Αστο το επιπεδο μου αδελφε και τους τόνους μου και μην τα αναφερεις γιατι σου ξαναγραφω την τελευταια μου προταση στο παραπανω post μου ....

Αλλο εσώψυχα και αλλο επίπεδο . Δεν νομιζω αλλωστε να σε εθιξα καπου προσωπικα σε αντιθεση με σενα και τα γραφόμενα σου που παρακάτω θα διαπιστωσεις απο τα γραφομενα σου πως μου
    επιτιθεσαι και οχι φιλικα απαντωντας στην επιθεση μου.
    Αν θεωρεις , ξαναλέω , πως σου επιτιθομαι ....Συγνωμη αλλα ΔΕΝ ειναι ετσι .... Ειπα αυτα που ηθελα να πω και απλα καταπιαστηκα απο μια κουβεντα σου . Συγνωμη ξανα αν θεωρεις πως αυτο σε προσεβαλε . Σου υποσχομαι στο μελλον να μην ξαναχρησιμοποιησω πουθενα κουβεντα σου .

Ευτυχως ομως , εγω εχω τους λόγους μου και μιλησα , οπως απαξιοτηκα ειδες εσυ , για τους ταξιτζηδες . Θελεις να μου πεις και εσυ τους δικους σου που υπεραμυνεσαι γιάυτους γιατι μετα απο καποιο σημειο βλέπω μονο υπεραμυνα και δεν βλεπω καν να βρισκεις κατι μεμπτο στην σταση τους. Μηπως εισαι αυτοκινητιστης ( οχι ταριφας , ζητω συγνωμη που το εγραψα ετσι παραπάνω γιατι και μενα μου την βαραει να με φωναζουν μπακαλη και φορτηγατζάουα ) και σου χαλασε η κυβερνηση την δουλεια ???
    Ονομαζομαι Νικος

Ζω στη Θεσσαλονικη.Πολλα πραγματα μου φαινονται στραβα αλλα δε τα κατακρινω χωρις δευτερη σκεψη.

Για το θεμα η γνωμη μου ειναι απελευθερωση εδω και τωρα αλλα υπο ορους.
    Δεν ''επιτρεπεται'' να εχω στη κατοχη μου 15 αδειες για παραδειγμα.

Η Αθηνα- Πειραιας το 1996 ειχαν νομιζω 8500.

Ειναι λυση να φτασουν οι αδειες τις 30000 και να περασουν στα χερια 5 οικογενειων;Αναζητουμε δηλαδη οικογενειες οι οποιες θα διαδραματισουν το ρολο των εφοπλοιστων της ασφαλτου;

ΤΟ επαγγελμα το συγκεκριμενο ειναι καταδικασμενο εδω και χρονια.

Το μελλον του ταξιτζη σε Θεσ/νικη και Αθηνα ειναι ζοφερο απο το 1990.

Αυτος που αγορασε στη Καστορια ολοκληρη αδεια το2005 στη τιμη των 350000 ναι, δεν ηταν διορατικος.Ηταν ομως σε απογνωση και επρεπε να θρεψει τα παιδια του. Νοικοκυρηδες δεν ειμαστε μονο εμεις που εχουμε χομπυ το bmw.

Νοικοκυρηδες ειναι κι αυτοι που ενδεχομενως καθονται μεσα σε ενα ταξι και παλευουν για μεροκαμματο.

Τωρα για τους κλεφτες ταξιτζηδες τι να πω.Εκθετουν τους εαυτους τους απο μονοι τους.Ειναι αναξιοι σχολιασμου.

Το ιδιο ισχυει και για τους σεξουαλικα πεινασμενους.

Λεω ναι στην απελευθερωση κανενας ομως ιδοκτητης με περισσοτερη απο μιση αδεια Δ.Χ. στη κατοχη του.Μισο ταξι και τελος.ΟΧΙ ΚΑΙ μισο φορτηγο Δ.Χ. παραλληλα.

Ειμαι εγκαθετος με τις εταιρειες ταξι και φορτηγων κλπ.

Επισης ειναι πολυ ασχημο να χρωσταει καποιος σε μια τραπεζα 100000 ευρω για ενα προιον κι εγω να μπορω να αγοραζω το ιδιο προιον με 3000.

Ναι να απελευθερωθουν οι αδειες των ταξι αλλα να οριστει μεγιστος αριθμος για καθε νομο. Ο αριθμος αυτος θα πρεπει να επανακαθοριζεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα απο τον Περιφερειαρχη και τον αρμοδιο Υπουργο.

Κανενας δε θα μπορει να εμπορευεται την αδεια του.Συνταξιοδοτηθηκες; θες να αλλαξεις επαγγελμα παραδιδεις στον επομενο αιτουντα-δικαιουχο, παιρνεις 1000 ευρω για τα σιδερα και τελος.

Οσο για την φορολογια δεκαετιες ολοκληρες οι αυτοκινιτιστες τη βγαλαν στον αφρο.

Μαυρο χρημα ομως δεν υπαρχει στην εμπορικη διακινιση των επαγγελματικων αδειων.

Ας υποθεσουμε οτι αγοραζουμε δυο ιδια διαμερισματα στο ιδιο οικοδομικο συγκροτημα εγω κι εσυ.Και οι δυο αγοραζουμε στα 300000.
    Εσυ αγοραζεις με αντικειμενικη αξια -cash 80000.
    Εγω που αγοραζω με τραπεζικο δανειο βαζω αντικειμενικη αξια 280000.

Σε αυτη τη περιπτωση δεν εχουμε φορ0διαφυγη και μαυρα ευρω;

Αρα οι νομοι εχουν χαραμαδες για τους ταξιτζηδες η για καποιους αλλους και επωφελουνταν για δεκαετιες οι ταξιτζηδες;

Οσο για τις κινιτοποιησεις των ταξιτζηδων την γνωμη μου τη παρεθεσα πολυ νωριτερα.Κανε οσο καιρο θες απεργεια αλλα μη κλεινεις δρομους και επιβατικους σταθμους.

Και ειναι σιγουρο οτι πολλοι ταξιτζηδες στο βαθος του μυαλου τους δεν εχουν τις ανησυχιες που εχουν εγω.Δηαλαδη θα εχουν μετα απο δυο χρονια μεροκαμματο;
    Σιγουρα αυτο που τους απασχολει περισσοτερο ειναι αυτο που αγορασαν 200000 να το πουλησουν με τη μικροτερη δυνατη ζημια.

Συναδελφος μου αγορασε μισο ταξι στο γιο του με το στερημα μιας ζωης +τραπεζικο δανειο.Ο συναδελφος πεθανε απο καρκινο.Που ηταν το κρατος οταν η τραπεζα του ενεκρινε το δανειο;

Τελος θα πρπει να δειξουμε σεβασμο στη περιουσια του συνανθρωπου μας.
    Θα πρεπει να σταματησουμε να απαξιωνουμε το συνανθρωπο μας τη περιουσια του και το επαγγελμα του.

ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΨΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

8. The Following 4 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Driver M (21-07-11), GEORGE316 (21-07-11), gkaras (21-07-11), Konstantinos E60 (21-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP