Αφου εσυ την εβγαλες φτηνα, το πραπριλια μη σε ανησυχει.
Τον αλλον φυσικα παρτου τα σωβρακα.
Οσο για τον εξοπλισμο, το ειδα στον ανηψιο μου το αποτελεσμα, που δε φορουσε τπτ, εκτος απο κρανος, δυστυχως...
Αφου εσυ την εβγαλες φτηνα, το πραπριλια μη σε ανησυχει.
Τον αλλον φυσικα παρτου τα σωβρακα.
Οσο για τον εξοπλισμο, το ειδα στον ανηψιο μου το αποτελεσμα, που δε φορουσε τπτ, εκτος απο κρανος, δυστυχως...
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
halkida116mpack (20-07-11), Ptboul (20-07-11)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 20-07-11 στις 07:55
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ptboul (20-07-11)
Περαστικά φίλε μου
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
halkida116mpack (20-07-11)
Παναγιώτη μου, περαστικα !!
(θα τα πουμε και από το τηλ αργότερα!)
-> Μπράβο και από εμένα που ήσουν προνοητικός και φορούσες κράνος/γαντια..... (φίλε μου, καλά που δεν καθόταν καμιά κοπέλα/γενικά συνεπιβάτης από πίσω.........)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 20-07-11 στις 08:50
Περαστικά σου Παναγιώτη, σύντομα σιδερένιος. Τον τελευταίο καιρό έχω δει τα απίστευτα χαρικά στους δρόμους. Φταίει η ζέστη? Φταίνε τα προβλήματα που μας απασχολούν? Δεν περνάει πάντως μέρα που να μη γλυτώσω παρά τρίχα από κάποιον αφηρημένο, κι αυτό γιατί προσπαθώ να έχω τα μάτια μου 14. Προσοχή στους μηχανόβιους του club!
φιλε εσυ να σαι καλα...και οι λαμαρινες φτιαχνονται...εστω με κοπο αλλα εσυ να σαι αρτιμελης..το πιο σοβαρο πραγμα...
η κακια στιγμη δεν αργει να ερθει..γιαυτο παντα ιδιως με τις μηχανες πολυ προσοχη στο ρουχισμο και κρανος..και φυσικα στα αμαξια παντα ζωνη..
120ie87 (20-07-11)