Σελίδα 11 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων

Uploaded with ImageShack.us
    Ξεφτιλες τουριστες.....αντι να σβησουν τη φωτια καθονται και την τραβανε φωτογραφιες....
    Που εισαι ρε Τσιπρα και εκπροσωπε της Ν.Δ να καταγγειλετε το γεγονος και να κανετε επερωτηση στη βουλη ?
    (σε καποια μελλοντικη συναντηση θα κανουμε και μια κουβεντουλα για τα κωλολαμογια ταριφες που δουλευουν πριβε........εκει να δειτε τι σημαινει φοροδιαφυγη και καταμαυρο χρημα το οποιο μετα μεταφραζεται σε σουπερ μουρη και λεζαντα.......εκει να μας πει καποιος πως δικαιολογουνται τα αδικαιολογητα)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 21-07-11 στις 12:04

2. The Following 4 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

bill_m3 (21-07-11), GM6 (21-07-11), Stathis (21-07-11), Thomelef (21-07-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ...... ΤΟ ΕΠΑΓΓΛΑΜΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠ ΤΟ 1991.......... ΓΚΕΓΚΕ Η ΝΟ ΓΚΕΓΚΕ ???
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2011 ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ???????????

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ....ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ..... ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ .

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΑΧΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΣΑ ΣΥΝΤΕΧΤΙΤΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

περiσσοτερες πληροφοριες για το πως μπορειτε να παρετε τον ΠΟΥΛΟ στο
    http//www.poulos.com
    το ξαναβαζω αλλη μια φορα γιατι μου φαινεται δεν διαβαστηκε...

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ....ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ..... ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ.
    http//www.poulos.com
    οποιος θελει να ζει σε ζωωδη κατασταση αφρικανικης χωρας, η αιγυπτος ειναι κοντα. αϊ σιχτιρ επιτελους....

Rides
    1

Προεπιλογή

μερικοι ρε παιδια λετε οτι εδωσαν 100 και 200 χιλιαρικα για να παρουν την αδεια και τωρα τους καταστρεφει με αυτο που παει να κανει.συμφωνω!!το ηξεραν ομως οτι καποια στιγμη θα γινοταν αλλα κανεις δεν το πιστευε.
    κι εγω οταν ανοιξα το μαγαζι μου ξοδεψα κοντα στα 80 χιλιαρικα για να το φτιαξω και να το κανω ανθρωπινο.η διαφορα ομως ειναι οτι οποιαδηποτε στιγμη οποιοσδηποτε θελει μπορει να ερθει να ανοιξει ενα ιδιο μαγαζι διπλα σε μενα και να μειωσει την ειδη μειωμενη δουλεια μου κατα πολυ περισσοτερο!!!δεν καταλαβαινω δηλαδη γιατι να μην ειναι το ιδιο και στους ταριφες και στα αλλα κλειστα επαγγελματα.αρκετα φαγανε μερικοι και κοροιδεψανε τον κοσμο και ειδικα τους τουριστες.ειχανε και το δικαωμα να διαλεγουν κουρσες κατι μουτρα(οχι ολοι) τους εδινες λεφτα και δεν τα θελανε κιολας.σαν να μπει εμενα στο μαγαζι μου καποιος να μου πει φτιαξε ενα φρεντο και να του πω εγω οχι δεν σου φτιαχνω,παρε φραπε που εχω μεγαλυτερο κερδος!
    Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ!

5. The Following 2 Users Say Thank You to manos For This Useful Post:

gnx (21-07-11), Thomelef (21-07-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον σβήστηκαν οι χαρακτηρισμοι (ελπιζω να μην μου ξεφυγε κανενας) και παρακαλω εις το εξης να προσεχουμε πως γραφουμε

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον σβήστηκαν οι χαρακτηρισμοι (ελπιζω να μην μου ξεφυγε κανενας) και παρακαλω εις το εξης να προσεχουμε πως γραφουμε

https://www.youtube.com/watch?v=OiSRJ0mHMps

Αιντε να το χαλαρωσουμε λιγακι......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    2

Προεπιλογή

ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    ΞΕΦΤΙΛΑ !!!

Rides
    0

Προεπιλογή

συμπληρωνοντας,πρεπει επιτελους να βγουμε απο τη νοοτροπια που εχουμε...
    πολυ καλα ειπωθηκε οτι εχουμε ξεχσει μνημονια,μεσοπροθεσμα δευτερο δανειο ,τα παντα και ασχολουμαστε με τις απεργιες των ταριφαδων και το πως μας εμποδιζουν στις διακοπες μας...
    μηπως εχουμε ξεχασει οτι φετος οι μισοι συνανθρωποι μας ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕS επειδη δεν εχουν λεφτα.και αυτο οχι γιατι ηταν σπαταλοι η τα εφαγαν στα μπουζουκια και στα καζινο,αλλα γιατι οι αμμεσοι και εμμεσοι φοροι γιναν τοσοι που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν.
    οσο για το τουρισμο που θιγεται...
    το εχουν θιξει εδω και 20 χρονια οι ιδιοι οι πολιτικοι και οι επιχειρηματιες που ασχολουνται...οταν ο ταριφας περιμενει στο αεροδρομιο το διμετρο ρωσιδι και το παππου τον γραφει κανονικα...οταν ο ταβερνιαρης δεν κανει το κοπο καν να αλλαξει το λαδι και γραφει αλλες τιμες εξω στη ταμπελα και αλλες στο καταλογο και για ενα ουζακι δυο ατομων η λυπητερη εγινε 45 ευρω....
    η ελλαδα θελει γκρεμισμα και χτισιμο απο την αρχη.τελος ...η κατασταση δε φτιαχνεται.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

11. The Following 2 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

gkaras (21-07-11), oldcarskickass (21-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

βεβαια να πανε μεσα.
    εφοσον μια πραξη τους εμποδιζει μια αλλη σαφεστατα να πανε μεσα.
    γνωμη μου παντα ηταν οτι ο πρωτοσ τομεας που πρεπει να λειτουργει σωστα ειναι η δικαιοσυνη.
    ξεκινωντας απο εκει ολα παιρνουν το δρομο τους σιγα σιγα.
    ομως οταν η δικαιοσυνη χωλαινει...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Που ειναι το κακο να γινουν εταιριες ταξι δηλαδη ?
    Να εχεις επιλογη βαση παροχης υπηρεσιων...και σε περιπτωση που συμβει κατι ασχημο να εχεις το δικαιωμα να τους μυνησεις χωρις ομως να εχουν την καλυψη κανενος συντεχνιακου συνδεσμου η ομοσπονδιας κλπ....
    Να μπαινεις σε καθαρο αυτοκινητο με ολα τα κομφορ, να το οδηγει ενας επαγγελματιας οδηγος που δουλευει για το ψωμι του και αισθανεται οτι πρεπει να ανταπεξερχεται στις υποχρεωσεις του προκειμενου να συνεχιζει να εχει αυτη τη δουλεια, διαφορετικα μενει ανεργος και στιγματισμενος στον κλαδο.....και που θα σε πηγαινει παντου χωρις γελοιες ερωτησεις του στυλ "παω Παπαγου...που πας ??" φυσωντας σου στη μουρη τον καπνο απ το Hellas Special λες και γνωριζομαστε απ το στρατο η πινουμε παρεα καφε.....και αν δεν πας Παπαγου τοτε δε μπαινεις μεσα στην κουρσα του βασιλια της ασφαλτου...
    Τωρα για οσους θελουν τον κλασσικο ελληναρα ταξιτζη με το αθλητικο φανελακι καλοκαιριατικα, τη μπουφαλο παντοφλα με το χαλικι, τη φραπεδια κρεμασμενη απ την autoplus ποτηροθηκη, το αρωμα απλυτης επι 5 ημερων μασχαλης , την καπνα απ το αφιλτρο που καιει μονιμα στο τασακι και τον dirty fm να παιζει με 140ντεσιμπελ ενω αυτος μιλαει στο κινητο και κανει γυρους κοντα στο σημειο που θελεις να σε παει γιατι τσακωνεται με την κυρα διοτι εκοψε η μπεσαμελ απ το παστιτσιο μην ανυσηχουν...... το ελληναριο δε πεθαινει ποτε....ολο και καποιες κατσαριδες θα επιζησουν της πυρηνικης εκρηξης.

14. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

oldcarskickass (21-07-11), Stathis (21-07-11)

Σελίδα 11 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP