Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tazeus Εμφάνιση μηνυμάτων
Μολις μπηκε στην οικογενεια το x1 τελικα..

Πρωτες εντυπωσεις ιδιοίς όμασι δεν υπαρχουν προς το παρον καθώς το έχουν οι δικοί μου εκτός Αθηνων.

Ωστόσο υπαρχουν απορίες (ειναι να μην αγορασεις καινουργιο αυτοκινητο μετα προβληματιζεσαι)

Λογω diesel το αμαξι ακούγεται παραπανω απο το αναμενόμενο (νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο). Στο μηχανοστάσιο υπαρχει το καπάκι που καλύπτει το μοτερ αλλα το καπό δεν εχει καποιο καλυμα. Ολα τα x ετσι ειναι; γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει αφτερμαρκετ ποδια για το καπό ωστε να μειωθει και ο θόρυβος;

Τι διαφορά εχει απο το 20d γνωρίζει κάποιος; στην αντιπροσωπία ισχυρίζονται ότι μονο η πίεση του turbo αλλαζει.

Και τέλος για πόσα χιλιομετρα θα ηταν καλό να στρωθεί;

Από δευτέρα και αναλυτικό review!!
Καταρχάς καλορίζικο και καλά και οικονομικά ταξίδια.

Λογικό είναι να ακούγεται πρώτον γιατί είναι πετρέλαιο και δεύτερον γιατί δουλεύει υπέρ φτωχά μείγματα στο ρελαντί και σε μερικό φορτίο.

Παρατήρησε όταν κινείσαι επιταχυνόμενα ότι στρώνει ο ήχος.

Εγώ έχω 120diesel με το παλιό μοτέρ και ούτε εμένα έχει κάλυμμα από την μέσα μεριά του καπώ. Και εμένα με είχε ανησυχήσει στην αρχή αλλά μετά παρατήρησα ότι σχεδόν ποτέ δεν έφτασε σε θερμοκρασία που να μην μπορώ να το ακουμπήσω (ακόμα και σε κίνηση με A/C) οπότε δεν υπάρχει φόβος.

Αυτό με το στρώσιμο που λες καλό είναι να ακολουθήσεις τις εντολές της BMW (νομίζω περί τα 2000 χλμ).

ΑΛΛΑ πρόσεξε, δίνει αλλαγές λαδιών κάθε 30.000 χλμ. Και εγώ προσωπικά δεν θα ανησυχούσα από τη στιγμή που το λέει η BMW (και όντως για τέτοια διαστήματα πήγαινα) αλλά πλέον αλλάζω κάθε 10.000 με 15.000 χλμ max. Και είναι το μόνο διάστημα σέρβις το οποίο κάνω συχνότερα από ότι προτείνεται.

Με το 120d λογικά πέρα από το μοτέρ θα έχει και ένα κάρο άλλες διαφορές, είτε στην ανάρτηση, είτε σε ψυγεία, intercooler, ψυγεία λαδιού και τέτοια.

Enjoy the torque και άσε τα υπόλοιπα.

Αλήθεια πόση ροπή έχει;