Σελίδα 109 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 95999107108109110111119159 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.081 έως 1.090 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κάποτε ήμουν της ίδιας παράταξης με τη Βουλτεψη. Άτομα σαν αυτή μ' έκαναν να σιχαθω τον εαυτό μου, την πολιτική και τα κόμματα. Ήταν η όχι βουλευτής της ΝΔ; Έβαλε η όχι το λιθαράκι της στην σκατοκατασταση που ζούμε σήμερα; Τώρα την έπνιξε το δίκιο; Κόρη πρώην αριστερου που έγινε δεξιός... Βρίζει τον επίσης πρώην αριστερο Πάγκαλο που έγινε Σοσιαλιστης, όπως ο Λοβέρδος και ο Παπούλιας. Τελικά σε τι διαφέρουν μεταξύ τους;

Ζητώ συγνώμη αν θίγω τις πεποιθήσεις ορισμένων, δεν είναι αυτος ο σκοπός μου. Αν κάποιος κρίνει ότι το μήνυμα είναι προσβλητικό ας το σβήσει. Βαρέθηκα και σιχαθηκα πια, όλοι μιλούν και κρίνουν εκ του ασφαλούς.

2. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

bill_m3 (19-07-11), Dioskouroi (18-07-11), gkaras (19-07-11), Konstantinos E60 (18-07-11), Thomelef (18-07-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γιαννη η δεύτερη σου επισήμανση είναι πολυ μα παρα πολυ σοβαρή και θα σου ζητούσα σαν χάρη να την επαναλαβεις με κεφάλαια ΟΛΗ
    αντε γεια...

4. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

gkaras (19-07-11), S8N (18-07-11), Thomelef (18-07-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη η δεύτερη σου επισήμανση είναι πολυ μα παρα πολυ σοβαρή και θα σου ζητούσα σαν χάρη να την επαναλαβεις με κεφάλαια ΟΛΗ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακομα και αν δεν υπαρχει κινδυνος χρεοκοπιας...
    Ανακαλυπτουμε την "επιλεκτικη" χρεοκοπια και ετσι θα παρουν τα λεφτα τους αυτοι που τζογαρισαν στη χρεοκοπια της Ελλαδας.
    Τελικα δυο πραγματα ειναι σιγουρα
    Πρωτον οτι τελικα ουτε εμεις φταιμε ,ουτε μαζι τα φαγαμε,ουτε ειμασταν οι καλοπληρωμενοι της Ευρωπης, γιατι το προβλημα ειναι και στην Ιρλανδια και στη Πορτογαλλια, σε λιγο σκαει η Ιταλια και η Ισπανια και αυτες ειναι βιομηχανικες χωρες... και συνεχιζεται..
    Δευτερον αλλα ποιο σοβαρο! οτι το παιχνιδι μας ξεπερναει και εμας και το γνωστικο μας αντικειμενο,φαντασια,υποθε σεις...και φυσικα αυτα που "αντεχουμε" να γνωριζουμε!!!
    as you wish...

ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ-ΦΑΝΤΑΣΙΑ-ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

6. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

hades7 (18-07-11), Z4 DCT (18-07-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποτε ήμουν της ίδιας παράταξης με τη Βουλτεψη. Άτομα σαν αυτή μ' έκαναν να σιχαθω τον εαυτό μου, την πολιτική και τα κόμματα. Ήταν η όχι βουλευτής της ΝΔ; Έβαλε η όχι το λιθαράκι της στην σκατοκατασταση που ζούμε σήμερα; Τώρα την έπνιξε το δίκιο; Κόρη πρώην αριστερου που έγινε δεξιός... Βρίζει τον επίσης πρώην αριστερο Πάγκαλο που έγινε Σοσιαλιστης, όπως ο Λοβέρδος και ο Παπούλιας. Τελικά σε τι διαφέρουν μεταξύ τους;

Ζητώ συγνώμη αν θίγω τις πεποιθήσεις ορισμένων, δεν είναι αυτος ο σκοπός μου. Αν κάποιος κρίνει ότι το μήνυμα είναι προσβλητικό ας το σβήσει. Βαρέθηκα και σιχαθηκα πια, όλοι μιλούν και κρίνουν εκ του ασφαλούς.
    Να μη ξεχασουμε και την "εδω πολυτεχνειο" που ειπε ναι στο μεσοπροθεσμο.

8. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

S8N (18-07-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

ρε Αρη έχουν αυτοί ''δεξί'' και ''αριστερό'' και δεν ξέρω εγώ τι?? αυτοί είναι φτιαγμένοι από σκ@τα!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

10. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

gkaras (19-07-11), Thomelef (19-07-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε Αρη έχουν αυτοί ''δεξί'' και ''αριστερό'' και δεν ξέρω εγώ τι?? αυτοί είναι φτιαγμένοι από σκ@τα!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!
    στο καφενειο της βουλης πινουνε ολοι μαζι καφε...
    μετα μεσα που γραφουνε και οι καμερες εχει "show" για τα ματια του κοσμου.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

12. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

gkaras (19-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ψαχνω να βρω την εκπομπη στο ραδιο (νομιζω skai) που μιλανε για την προταση του να δωσουν πισω τα αμαξια τους, τις αποζημιωσεις απο τις επιτροπες ......
    Λιγο ακομα και ο δημοσιογραφος θα μας εκανε να πιστεψουμε οτι με τα λεφτα που βγαζουν φυτοζωουν...απιστευτοι!!!
    Και κατι βουλευτες που εκαναν δηλωσεις του τυπου...''βαζω βενζινη απο την τσεπη μου για τις μετακινησεις μου για τους ψηφοφορους μου''....τι λες ρε μουλε!!!!
    Και αυτος θελει να μας κυβερνησει, να σκεφτει ανιδιοτελως και να πραξει τα παντα για το κοινο συμφερον!!!
    Γελαω ναι.....τοσο σκατα ειναι τα πραγματα..., εφτασα στο σημειο να πιστευω οτι αυτη η Δημοκρατια ειναι ''καλπικη'' απλα την ονομασαν ετσι....ειναι μια μορφη δημοκρατιας που 300 ατομα και διαφοροι ''φιλοι'' οι οποιοι κυβερνουν με''αποφασιζω και νομοθετω''.....
    Οχι οτι τα λεφτα που τους κοβουν η θελουμε εμεις να τους κοψουν θα κανουν κατι, ΑΛΛΑ, ρε σεις ελατε και δω κατω που ειναι ο κοσμος που πειναει να δειτε πως ειναι.....οχι απο κει πανω και μεσα απο τη βουλη.
    Καθε φορα πρωι πρωι παω να πιω τον καφε μου, διαβαζω κατι και μου χαλανε τον καφε......και ντρεπομαι και γι αυτο, γιατι αλλοι πλεον σηκωνονται το πρωι και ειναι σαν ζομπι...δεν εχουν λεφτα για καφε, δεν εχουν δουλεια...ακομα χειροτερα, βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον.....και αυτοι που υποτιθεται θα βοηθησουν αυτους τους ανθρωπους ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να τους συναντησουν γιατι θα τους δειρουν.....αυτοι που οι ιδιοι ψηφισαν για να τους σωσουν....ποσο βαθεια στα σκατα ακομα θα μπουμε......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

14. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

gkaras (19-07-11), Ptboul (19-07-11), Thomelef (19-07-11)

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ξέρω αν είδατε φακέλλους χτες βράδυ...ο Βενιζέλος είπε 1-2 αλήθειες...

1) Είμαστε το 3% του χρέους της Ευροζώνης...άρα τι να διαπραγματευτούμε...όποτε θέλουνε μας τελειώνουν

2) Τώρα όμως με Ισπανία και Ιταλία κτλ.... το πρόβλημα αγγίζει το 45% του ΑΕΠ της Ευροζώνης...άρα πρακτικά το Εuro έχει τελειώσει και οι Γάλλοι και οι Γερμανοί απλά κονομάνε τρις από τα cds και ότι άλλο μπορούνε να παίξουνε στις πλάτες των χρεοκοπημένων οικονομιών του Νότου.

Είναι πλέον σαφές ότι η Ελλάδα δεν τους απασχολεί. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος και ας προειδοποιεί επανηλλειμένα ο Τρισέ για το domino effect που μπορεί να φέρει η κατρακύλα η δικιά μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα προς αποφυγή ο Μπούς ο οποίος δεν έκανε στην αρχή τίποτα για την Lemman Brothers και είδατε τι έγινε...

Εγώ παιδιά πιστεύω πως οι εξελίξεις μας έχουνε ξεπεράσει. Όσο και αν θέλουμε να καταλάβουμε αδυνατούμε γιατί η κατάσταση ρυθμίζεται με άλλους όρους πίσω από κλειστές πόρτες κτλ. Οπότε ζούμε μια ταινία στην οποία δυστυχώς είμαστε κομπάρσοι.

16. The Following 5 Users Say Thank You to yodas For This Useful Post:

A8hnaios (19-07-11), bill_m3 (19-07-11), Konstantinos E60 (19-07-11), liakos (19-07-11), Nino (19-07-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Rides
    0

Προεπιλογή

Ετσι ακριβως....οταν σε βλεπουν αδυναμο και βλακα, θα σου παρουν και τα σωβρακα (στην περιπτωση μας στρινγ σκατωμενα).......
    Ακομα και χωρα της Αφρικης (κονγκο η καποια αλλη δεν θυμαμαι) πεταξε εξω απο τους διαγωνιζμους με την μια την siemens οταν ανακαλυψαν διαφθορα που την αφορουσε, ακομα και εκει που για να παρεις τσιχλες πρεπει να λαδωσεις τον περιπτερα....

Siemens: Θα καταθέσει αγωγή κατά της Ελλάδας

Την πρόθεσή της να καταθέσει αγωγή κατά της Ελλάδας, γνωστοποίησε στον έλληνα αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Χάρη Παμπούκη και στον υφυπουργό Πολιτισμού Γιώργο Νικητιάδη, η γερμανική εταιρεία Siemens.

Με την αγωγή θα ζητά από το Πρωτοδικείο του Μονάχου να αναγνωρίσει ότι δεν υπάρχει υποχρέωση αποζημίωσης έναντι του ελληνικού δημοσίου.

Ο κ. Παμπούκης δήλωσε ότι θα προβεί σε όλες τις ενέργειες για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και επανέλαβε την δεδηλωμένη πρόθεση της Ελλάδας να επιβάλλει όλες τις κυρώσεις που προβλέπονται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Σελίδα 109 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 95999107108109110111119159 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP