Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ψαχνω να βρω την εκπομπη στο ραδιο (νομιζω skai) που μιλανε για την προταση του να δωσουν πισω τα αμαξια τους, τις αποζημιωσεις απο τις επιτροπες ......
    Λιγο ακομα και ο δημοσιογραφος θα μας εκανε να πιστεψουμε οτι με τα λεφτα που βγαζουν φυτοζωουν...απιστευτοι!!!
    Και κατι βουλευτες που εκαναν δηλωσεις του τυπου...''βαζω βενζινη απο την τσεπη μου για τις μετακινησεις μου για τους ψηφοφορους μου''....τι λες ρε μουλε!!!!
    Και αυτος θελει να μας κυβερνησει, να σκεφτει ανιδιοτελως και να πραξει τα παντα για το κοινο συμφερον!!!
    Γελαω ναι.....τοσο σκατα ειναι τα πραγματα..., εφτασα στο σημειο να πιστευω οτι αυτη η Δημοκρατια ειναι ''καλπικη'' απλα την ονομασαν ετσι....ειναι μια μορφη δημοκρατιας που 300 ατομα και διαφοροι ''φιλοι'' οι οποιοι κυβερνουν με''αποφασιζω και νομοθετω''.....
    Οχι οτι τα λεφτα που τους κοβουν η θελουμε εμεις να τους κοψουν θα κανουν κατι, ΑΛΛΑ, ρε σεις ελατε και δω κατω που ειναι ο κοσμος που πειναει να δειτε πως ειναι.....οχι απο κει πανω και μεσα απο τη βουλη.
    Καθε φορα πρωι πρωι παω να πιω τον καφε μου, διαβαζω κατι και μου χαλανε τον καφε......και ντρεπομαι και γι αυτο, γιατι αλλοι πλεον σηκωνονται το πρωι και ειναι σαν ζομπι...δεν εχουν λεφτα για καφε, δεν εχουν δουλεια...ακομα χειροτερα, βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον.....και αυτοι που υποτιθεται θα βοηθησουν αυτους τους ανθρωπους ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να τους συναντησουν γιατι θα τους δειρουν.....αυτοι που οι ιδιοι ψηφισαν για να τους σωσουν....ποσο βαθεια στα σκατα ακομα θα μπουμε......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

gkaras (19-07-11), Ptboul (19-07-11), Thomelef (19-07-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP