chartis γιατί ανήκει στην πιο υγιή ίσως ελληνική επιχείρηση, τον ΤΙΤΑΝΑ.
chartis γιατί ανήκει στην πιο υγιή ίσως ελληνική επιχείρηση, τον ΤΙΤΑΝΑ.
Θα συμφωνησω με τον Πανο και εγω στο BMW τετοια εκανα πριν απο ενα μηνα,ειχα κανει και παλιοτερα και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,αλλα ο ασφαλιστης μου γουσταρει να με γυρναει καθε εξαμηνο σε αλλη ασφαλιστικη ετσι για να μην πληττω.
Παντως οτι ασφαλεια και να διαλεξεις,αν συμβει κατι,εκτως απο το να κλεισει,σημαντικο ρολο παιζει ο ασφαλιστης και ο τροπος που θα κινηθει για να αποζημιωθεις γρηγορα και σωστα.
Εχω πικραν πειρα απο προηγουμενο ασφαλιστη αλλα και με την ιστορια με την ΑΣΠΙΣκαι πλεον ειμαι πολυ επιφυλακτικος με ολες τις ασφαλειες.
Εχω πει του ασφαλιστη,που μετα απο τοσα χρονια ειναι και κολλητος,να με βαζει σε οποια εταιρια νομιζει αυτος,που ειναι χρονια στην αγορα,οτι αν χρειαστω κατι δεν θα αντιμετωπισω προβλημα.
PANOS-E60 (16-07-11)
Για την ANYTIME της INTERAMERICAN εχει κανεις καμια γνωμη??
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
πολυ καλη, και στην οδικης της βοηθεια (interamerican γαρ)
και στο παλιο μου αμαξι, που βγηκε ολικη μετα απο τρακαρισμα, αμεσως μολις ανακυκλωσα το αυτοκινητο και τους πηγα τα χαρτια της ανακυκλωσης, την ιδια στιγμη πηρα την επιταγη (συνολο απο την ημερα του τρακαρισματος , εως την επιταγη , λιγοτερο απο μηνα ) τυπικοτατοι σε ολα τους
katsaraios (23-05-12)
katsaraios (23-05-12)