εγώ πάλι νομίζω πως τπτ δεν έχει ισχύ στην χώρα μας, σε ότι αφορά διαμαρτυρίες και μαζικά κινήματα
αντίστασης στις πολιτικές αποφάσεις...τουλάχιστο αυτό βλέπουμε μέχρι τώρα. κοινός είμαστε σαν να
μην υπάρχουμε!!!βλέπε λοιπόν κίνημα δεν πληρώνω για τα διόδια και τις αστικές μεταφορές... πάπαλα.
βλέπε τους αγανακτισμένους. πάπαλα πάλι...
όσο λυπηρό και αν είναι, είναι η πραγματικότητα η οποία μας δείχνει το πόσο υποδουλωμένοι είμαστε,
ενώ εμείς ταυτόχρονα πιστεύουμε πως η φωνή μας έχει δύναμη...καταλάβετε επιτέλους, πως δεν
είμαστε τπτ περισσότερο απο υποχείρια του συστήματος, το οποίο έχουμε στηρίξει με την ψήφο μας
όλα αυτά τα χρόνια, ο καθένας για τους δικούς του λόγους...
όσον αφορά το αυτοκίνητο, και γενικά ότι άλλο θεωρείτε είδος πολυτελείας αυτή την εποχή,
γιατί κακά τα ψέματα έτσι θεωρούνται πλέον.
δεν χωράνε συναισθηματισμοί, και οι λύσεις είναι δεδομένες λίγο πολύ...
1) το χρωστάς και ζορίζεσαι να το ξεπληρώσεις, πολύ απλά το δίνεις χωρίς σκέψη, και προσπαθείς
να φύγει γρήγορα με όσο το δυνατόν περισσότερα λεφτά...
2) το χρωστάς και βγαίνεις στην αποπληρωμή του, τουλάχιστο για την ώρα δεν το πουλάς, και
ψάχνεσαι πως θα φέρεις εις πέρας τις δόσεις του για να πάρεις την κυριότητα κάποια στιγμή στα χέρια σου.
3) δεν το χρωστάς και δεν έχεις πρόβλημα με τεκμήρια κτλ κτλ, το κρατάς, ρίχνεις τα μπινελίκια σου,
και πάς και πληρώνεις το καπέλο που ψήφισαν, αν βέβαια θέλεις. αν θέλεις πάλι καταθέτεις, και
κάνεις και εσύ έτσι την διαμαρτυρία σου για ένα διάστημα...
4) δεν το χρωστάς αλλά σε πιάνουν τεκμήρια, καταθέτεις πινακίδες και περιμένεις...
γνώμη μου είναι γενικά πως δεν αξίζει να πουλήσες αυτή την περίοδο αυτοκίνητο, εκτός και αν υπάρχει σοβαρός λόγος.
εγώ είχα μια πρόταση για 26 χιλιάρικα για το δικό μου, αλλά στο τέλος την απέρειψα. την απέρειψα
γιατί.
πρώτον δεν μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο, ή τουλάχιστο κάτι ισάξιο με το αμάξι μου με αυτά τα λεφτά...
δεύτερον ότι είναι κοροιδία ένα τέτοιο αμάξι να πουληθεί σε αυτά τα λεφτά, άσχετα με το πως θέλει η
αγορά να κινείται. στο κάτω κάτω η αγορά χάλασε...γιατί να στηρίξουμε και εμείς την κατρακύλα της,
όταν είμαστε όλοι μαζί ένα μέρος της, και φυσικά δεν θέλουμε την απαξίωση της, είτε αν αυτό έχει
να κάνει με τα αυτοκίνητα - μηχανάκια - ρούχα - κτλ κτλ...
το ότι η ζωή δεν ξεκινάει ούτε σταματάει με ένα τουτούνι, είναι το μόνο σίγουρο...στο κάτω κάτω
ασχέτως τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια με την αγορα αυτοκινήτου, είμαι σίγουρος πως ύπο αυτά τα
δεδομένα, ούτε κάν θα σκεφτόμασταν να αγοράσουμε τα αμάξια που έχουμε σήμερα στην κατοχή μας.
η κατάσταση σήμερα απαιτεί ψυχραιμία, χαμελεοντισμό, και φυσικά συμβιβασμό...
όσο πιο γρήγορα το καταλάβει κάποιος, τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσει και το κεφάλι του...εγώ
είμουν πολύ προβληματισμένος για την κατάθεση...ομολογώ, πως έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου,
και ας το βλέπω κάθε μέρα παρκαρισμένο χωρίς πινακίδες...σιγά τ'αυγά μωρέ...
μη μασάτε ρε...η ζωή συνεχίζεται, και αυτό έχει σημασία!!!