Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 31

Θέμα: Πωλησεις υπο το καθεστως πανικου..

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

<<Για μπορέσουμε λοιπόν να οργανωθούμε, πρέπει να δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος πχ. Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Υψηλού Κυβισμού ή κάτι τέτοιο. Για να δημιουργηθεί ένας τέτοιος σύνδεσμος χρειάζονται 30 commando να κάνουν αίτηση, όπως επίσης κάποιος με καλές ΙΤ γνώσεις να φτιάξει ένα site...>>

στην αρχη θα μαζευτουν 30 ατομα με κοινη αγανακτιση και ορεξη για "αγωνα".
    Θα χρειαστει ενα μικρο ποσο για εξοδα δημιουργιας καταστατικου και αδειας(δικηγοροι ,πρωτοδικεια κλπ).
    Θα φτιαξουν ενα γκρουπακι στο facebook και κανα forum σε καποιον δωρεαν server, θα "μοιρασουν τις διοικητικες θεσεις και θα ξεκινησουν με πραγματικη ορεξη...
    Θα οριστει και μια 'προσωρινη" διοικηση του συνδεσμου και ξεκιναμε..
    Η εποχη ειναι γεματη απο αγανακτιση και αν ολα πανε καλα η αγανακτιση αυτη μπορει και να συσπειρωθει.
    Με τις συνδρομες των μελων γιατι θα υπαρχουν και εξοδα μπορει και να φτιαχτει ενα σαιτ που μεσα απο αυτο θα ενημερωνεται ο κοσμος.
    Τα εξοδα θα μεγαλωνουν και οσο οι συνδρομες τα καλυπτουν ολα καλα,η προσωρινη διοικηση θα παραμενει προσωρινη (ουδεν μονιμοτερο) και θα προκυρηξει εκλογες σε βαθος χρονου...
    Κανεις δεν θα τους παρει στα σοβαρα μεχρι τη στιγμη που ο αριθμος των εγγεγραμμενων μελων "αγγιξει" τετραψηφιο νουμερο,
    Οπως παντα και παντου θα δημιουργηθουν "μικροσυνδεσμοι" μεσα στο συνδεσμο και ιντριγκες θα αρχισουν, καποιοι θα πιεζουν για εκλογες,καποιοι θα λενε οτι εμεις το φτιαξαμε και ειναι "παιδι" μας και ο κοσμος θα πρεπει να επιλεξει σε ποια κλικα θα ανηκει κλπ κλπ.
    Παραλληλα η δραση του συνδεσμου θα ειναι με διαφορες ανακοινωσεις στα μμε ,συνεντευξεις, παραλληλες παρουσιες με υπουργους στη τηλεοραση που θα τους καλεσουν απο το υπουργειο για αναλυτικη παρουσιαση των θεσεων.
    Εκει η προσωρινη διοικηση θα φυγει με υποσχεσεις οτι θα μελετηθουν τα αιτηματα και με το νουμερο του κινητου του γεν, γραμματεα.
    Νουμερο το οποιο αργα η γρηγορα θα χρησιμοποιηθει προς ιδιο οφελος και εκει ο συνδεσμος ποια εχει πεθανει.
    Σιγουλια σιγουλια και ενω οι ιντριγκες θα συνεχιζονται, θα αρχισουν να σκανε και οι πρωτες διαφημισουλες στη σελιδα μιας και τα εξοδα θα ειναι μεγαλα, σιγουλια σιγουλια θα αρχισουν οι "ταξιδιωτικες" επαφες του συνδεσμου με αλλους... που εχουν κοινους στοχους.
    Η εκλογοαπολογιστικη συνελευση καποια στιγμη δεν θα μπορει να αναβληθει αλλο...
    μονο που μεχρι τοτε ισως να εχουμε αποσυρει τα αυτοκινητα μας...

Απογοητευτικα και υπερβολικα, ισως, αλλα και απο συνδεσμους τοσα χρονια "εσκασε" η Ελλαδα.

υγ. Σκοπιμως δεν εγραψα για τις κινητοποιησεις υπο μορφη πορειας με τα αυτοκινητα και κλεισιμο δρομων διοδιων κλπ.
    Γιατι αυτην ειδικα την εποχη αν οι ιδιοκτητες αυτοκινητων υψηλου κυβισμου τολμησουν κατι τετοιο θα τους παρει ο κοσμακης με τα γιαουρτια...

2. The Following 6 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (16-07-11), gkaras (16-07-11), hades7 (16-07-11), katsaraios (16-07-11), paganis (20-07-11), Thomelef (16-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σωστή κίνηση.

Ο σκόπελος (προσωπικά θα τον χαρακτήριζα παγόβουνο κλάσεως Τιτανικού) είναι η άρση των προσωπικών ταμπού και κολλημάτων.

Γιατί καλά και ΤΕΛΕΙΑ τα λόγια, το θέμα είναι όμως ότι για παράδειγμα ήδη για BMW υπάρχουν περί τα 6 - 7 διαφορετικά φόρουμ με μεγάλες αγεφύρωτες αντιπαλότητες.

και δεν το λέω για να μειώσω το κύρος της όποιας κίνησης (στην οποία θα συμμετέχω και εγώ, δυστυχώς όμως λόγω άλλων τεράστιων προσωπικών θεμάτων δεν μπορώ να συμμετέχω όσο θα ήθελα), αλλά για να πω ότι ΠΡΙΝ διαδοθεί το οτιδήποτε πέρα από αυτή την σελίδα πρέπει το όλο θέμα να γίνει απρόσωπο και αυτοδιαφημιζόμενο, ώστε να εξαλειφθούν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στοιχεία μπορούν να χωρίσουν την ίδια την κίνηση σε χιλιάδες παρόμοιες αλλά αυτονομημένες.

ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ τις κινήσεις κανενός, δεν με αφορούν και ΔΕΝ μπορώ να εκφέρω γνώμη. Αυτό που κρίνω είναι το αποτέλεσμα αυτών (δλδ εν προκειμένω η διάσπαση των οπαδών - κατόχων της BMW σε 15 αξιοσέβαστα, το καθένα μόνο του, (δυστυχώς) φόρουμ)

Δλδ να μπαίνει κάποιος σε μια σελίδα ΑΠΡΟΣΩΠΑ και συμπληρώνοντας μια φόρμα ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΕΙ κανείς ΕΚΤΟΣ αν έχει νομικό δικαίωμα (πχ ο δικηγόρος ή η δικηγορική ομάδα που θα αναλάβει το όλο εγχείρημα), να μπορεί να συμμετέχει σε αυτό το κίνημα κίνηση όπως ονομάζεται τέλος πάντων.

Γιώργο συγνώμη αν σε προσβάλω, αλλά όσον αφορά την τρίτη ηλικία (ακόμα και την δεύτερη ακόμα και την δική μας) προσωπικά πιστεύω ότι θέλαμε και τα πάθαμε και ο καθένας ξεχωριστά και σαν λαός μαζί. Δεν μπορώ λοιπόν να λυπηθώ την γιαγιά μου, τον παππού μου την μάνα μου και τον πατέρα μου ακόμα και τον ίδιο μου τον ευατό για τις επιπτώσεις των πράξεων που έγιναν με ΜΟΝΟ σκοπό το ΙΔΙΟΝ όφελος και χωρίς να κοιτάμε ότι είμαστε μέρος μιας αλυσίδας που λέγεται κοινωνία. Θα λυπηθώ 2 κολλητούς μου φίλους (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ) οι οποίοι το 05 πήραν 2 διακοποδάνεια ο ένας και ένα ο άλλος με δουλειά σερβιτόρου και μέχρι στιγμής έχουν πληρώσει τα τριπλά και μάλιστα ο ένας κοντεύει να χάσει το σπίτι του; Όχι φίλε μου αλλά δεν τους λυπάμαι όσο άσχημο και βάρβαρο ακούγεται. Είναι άσχημο που συμβαίνει (σαν γεγονός και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ) υποκειμενικά όμως και κρίνοντας από την πορεία της ζωής τους δεν μπορώ να τους λυπηθώ.

Δυστυχώς πολλοί έπεσαν θύματα πράξεων αλλωνών και καλούνται τώρα να πληρώσουν το τίμημα. Το θέμα είναι ότι φταίμε όλοι μας (είτε κάνοντας βλακείες ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ χειρότερα βλέποντας τον άλλο να κάνει παγαποντιά και να το περνάμε στο έτσι).

πόσες φορές πήγαμε σε άδεια δημόσια υπηρεσία; Πόσες φορές γιορτάσαμε όλοι μαζί με φίλους και γνωστούς, τον άγιο Ανάμεσα (πχ αν μια αργία έπεφτε τρίτη ή πέμπτη όλες οι υπηρεσίες ήταν κλειστές για 4ήμερο με αναρρωτικές...).Πόσες φορές άλλα χίλια δυο;

Και στην τελική ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ επώνυμα ή μη τέτοιες συμπεριφορές;

Γιάννη συγνώμη φίλε αν χαλάω το νήμα. Αλλά και εγώ θέλω να πουλήσω το όχημα που ΔΕΝ έκλεψα και αγόρασα με ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρήματα και θα το φορολογηθώ στο 10 και ίσως παραπάνω τοις εκατό της αξίας του επειδή ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να μπω φαντάρος. Και αν δεν μου χρειαζόταν άμεσα θα το σκότωνα επί τόπου. Γενικά έχουμε φτάσει πιστεύω σε ένα επίπεδο που αν δεν είσαι ΒΑΘΕΙΑ χωμένος στην βρωμιά τα γεγονότα και οι καταστάσεις σε ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ με ταχύτητα διαστημικού λεωφορείου.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

4. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

gkaras (16-07-11), hades7 (16-07-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ είμαι μέσα

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων

υγ. Σκοπιμως δεν εγραψα για τις κινητοποιησεις υπο μορφη πορειας με τα αυτοκινητα και κλεισιμο δρομων διοδιων κλπ.
    Γιατι αυτην ειδικα την εποχη αν οι ιδιοκτητες αυτοκινητων υψηλου κυβισμου τολμησουν κατι τετοιο θα τους παρει ο κοσμακης με τα γιαουρτια...

Θα εκπλαγείς Γιάννη αν μάθαινες από τα στοιχεία του ΣΕΑΑ πόσος 'κοσμάκης' πήρε υψηλού κυβισμού αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια στο ελλάντα.

Βέβαια όσο για τα υπόλοιπα που έγραψες, δε διαφωνώ ότι τα πράγματα μπορεί και να έχουν ανάλογη εξέλιξη.

Όμως είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι σωστά. Και σίγουρα μια τέτοια κίνηση απαιτεί τη συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πολυ ωραια η προταση του Κωστα αλλα διατηρω και εγω την αμφιβολια του αν θα πετυχει ή οχι.. εδω καλα-καλα δεν μπορουν να μαζευτουν 10-20 ατομα για group buy, για καθε μαρκα υπαρχουν απο 2 εως 8 φορουμ, κ.α ..

8. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Nino (16-07-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα εκπλαγείς Γιάννη αν μάθαινες από τα στοιχεία του ΣΕΑΑ πόσος 'κοσμάκης' πήρε υψηλού κυβισμού αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια στο ελλάντα.

Βέβαια όσο για τα υπόλοιπα που έγραψες, δε διαφωνώ ότι τα πράγματα μπορεί και να έχουν ανάλογη εξέλιξη.

Όμως είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι σωστά. Και σίγουρα μια τέτοια κίνηση απαιτεί τη συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων.
    Δεν θα εκπλαγω Κωστα γιατι ετσι ειναι οπως το γραφεις, υπαρχει ομως μια ειδοποιος διαφορα!
    Η χαωδης διαφορα μεταξυ των αυτοκινητων και το status symbol που "αντιπροσωπευουν"
    Καταλαβαινεις οτι ενα Χ6 με ενα ΚΙΑ δεν θα καταφερουν να "συμβαδισουν" ποτε.
    Τα φορομπηχτικα μετρα μπορει μεν να επηρεαζουν απαντες αλλα οπως και στα αυτοκινητα ετσι και στη πραγματικη ζωη τα ορια που "χανεις προσφυση"
    ειναι διαφορετικα γιατι ειναι διαφορετικο το "στησιμο".
    Ισως αν υπηρχε μια σοβαρη λεχση αυτοκινητιστων στην οποια θα γινονταν αυτοματη εγγραφη (εννοειται με συναινεση) κατα την εκδοση του ασφαλιστηριου,ισως τοτε ο τεραστιος αριθμος των μελων θα μπορουσε να επηρεασει καταστασεις (πολιτικο κοστος).
    Αλλα τι λεω εδω υπαρχουν καταναλωτικες οργανωσεις που οταν "βγαζουν" οδηγιες αντιδρασης στην αισχροκερδεια, ελαχιστοι ειναι αυτοι που τις "εκτελουν".
    Ελληνες ειμαστε, παντα ειχαμε "θεμα" στο να συνενοηθουμε!!!

10. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

gkaras (16-07-11), Monsta (16-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ πάλι νομίζω πως τπτ δεν έχει ισχύ στην χώρα μας, σε ότι αφορά διαμαρτυρίες και μαζικά κινήματα
    αντίστασης στις πολιτικές αποφάσεις...τουλάχιστο αυτό βλέπουμε μέχρι τώρα. κοινός είμαστε σαν να
    μην υπάρχουμε!!!βλέπε λοιπόν κίνημα δεν πληρώνω για τα διόδια και τις αστικές μεταφορές... πάπαλα.
    βλέπε τους αγανακτισμένους. πάπαλα πάλι...
    όσο λυπηρό και αν είναι, είναι η πραγματικότητα η οποία μας δείχνει το πόσο υποδουλωμένοι είμαστε,
    ενώ εμείς ταυτόχρονα πιστεύουμε πως η φωνή μας έχει δύναμη...καταλάβετε επιτέλους, πως δεν
    είμαστε τπτ περισσότερο απο υποχείρια του συστήματος, το οποίο έχουμε στηρίξει με την ψήφο μας
    όλα αυτά τα χρόνια, ο καθένας για τους δικούς του λόγους...
    όσον αφορά το αυτοκίνητο, και γενικά ότι άλλο θεωρείτε είδος πολυτελείας αυτή την εποχή,
    γιατί κακά τα ψέματα έτσι θεωρούνται πλέον.
    δεν χωράνε συναισθηματισμοί, και οι λύσεις είναι δεδομένες λίγο πολύ...
    1) το χρωστάς και ζορίζεσαι να το ξεπληρώσεις, πολύ απλά το δίνεις χωρίς σκέψη, και προσπαθείς
    να φύγει γρήγορα με όσο το δυνατόν περισσότερα λεφτά...
    2) το χρωστάς και βγαίνεις στην αποπληρωμή του, τουλάχιστο για την ώρα δεν το πουλάς, και
    ψάχνεσαι πως θα φέρεις εις πέρας τις δόσεις του για να πάρεις την κυριότητα κάποια στιγμή στα χέρια σου.
    3) δεν το χρωστάς και δεν έχεις πρόβλημα με τεκμήρια κτλ κτλ, το κρατάς, ρίχνεις τα μπινελίκια σου,
    και πάς και πληρώνεις το καπέλο που ψήφισαν, αν βέβαια θέλεις. αν θέλεις πάλι καταθέτεις, και
    κάνεις και εσύ έτσι την διαμαρτυρία σου για ένα διάστημα...
    4) δεν το χρωστάς αλλά σε πιάνουν τεκμήρια, καταθέτεις πινακίδες και περιμένεις...
    γνώμη μου είναι γενικά πως δεν αξίζει να πουλήσες αυτή την περίοδο αυτοκίνητο, εκτός και αν υπάρχει σοβαρός λόγος.
    εγώ είχα μια πρόταση για 26 χιλιάρικα για το δικό μου, αλλά στο τέλος την απέρειψα. την απέρειψα
    γιατί.
    πρώτον δεν μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο, ή τουλάχιστο κάτι ισάξιο με το αμάξι μου με αυτά τα λεφτά...
    δεύτερον ότι είναι κοροιδία ένα τέτοιο αμάξι να πουληθεί σε αυτά τα λεφτά, άσχετα με το πως θέλει η
    αγορά να κινείται. στο κάτω κάτω η αγορά χάλασε...γιατί να στηρίξουμε και εμείς την κατρακύλα της,
    όταν είμαστε όλοι μαζί ένα μέρος της, και φυσικά δεν θέλουμε την απαξίωση της, είτε αν αυτό έχει
    να κάνει με τα αυτοκίνητα - μηχανάκια - ρούχα - κτλ κτλ...
    το ότι η ζωή δεν ξεκινάει ούτε σταματάει με ένα τουτούνι, είναι το μόνο σίγουρο...στο κάτω κάτω
    ασχέτως τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια με την αγορα αυτοκινήτου, είμαι σίγουρος πως ύπο αυτά τα
    δεδομένα, ούτε κάν θα σκεφτόμασταν να αγοράσουμε τα αμάξια που έχουμε σήμερα στην κατοχή μας.
    η κατάσταση σήμερα απαιτεί ψυχραιμία, χαμελεοντισμό, και φυσικά συμβιβασμό...
    όσο πιο γρήγορα το καταλάβει κάποιος, τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσει και το κεφάλι του...εγώ
    είμουν πολύ προβληματισμένος για την κατάθεση...ομολογώ, πως έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου,
    και ας το βλέπω κάθε μέρα παρκαρισμένο χωρίς πινακίδες...σιγά τ'αυγά μωρέ...
    μη μασάτε ρε...η ζωή συνεχίζεται, και αυτό έχει σημασία!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 16-07-11 στις 09:09
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

120ie87 (16-07-11), aristent (16-07-11), gkaras (16-07-11), Leonidas_E39 (16-07-11), Monsta (16-07-11), Nino (16-07-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια η αγορα διαμορφωνεται περιεργα.
    Εδω στην Ελλαδα εχει δυναμη το car παντως και διαμορφωνει τιμες.
    Μαλιστα δημιουργειται και ανταγωνισμος μεταξυ ιδιωτων και χτυπανε τις τιμες....

Σκεφτομουν καποια στιγμη...
    Αν οσοι απο μας, που δεν σκεφτομαστε ακομα να πουλησουμε το αυτοκινητο μας, βαζαμε αγγελια σε ψηλες τιμες... Δε θα ανεβαζαμε τον μεσο ορο?

Δε θα το πουλουσε πιο ευκολα αυτος που το εχει στα 10πχ???

Μηπως μπορουμε να φρεναρουμε εστω και λιγο την αγρια πτωση που εχουν τα μπεμπεδακια...
    Μολις φυγουν τα πολλα φθηνα, που σιγα σιγα θα φυγουν θα εχουμε πετυχει το στοχο μας. Ο επομενος που θα βαλει αγγελια θα κοιταξει και τα δικα μας για να δει που θα παιξει...

Εγω το δικο μου, αμα ειναι λεω να το βαλω στα 17.000(320 του 2002). Να φαινεται και λιγο(?!) ρεαλιστικο...
    Τι λετε?
    Και στο κατω κατω αν καποιος το θελει με αυτα τα λεφτα... Πολυ ευχαριστως!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια η αγορα διαμορφωνεται περιεργα.
    Εδω στην Ελλαδα εχει δυναμη το car παντως και διαμορφωνει τιμες.
    Μαλιστα δημιουργειται και ανταγωνισμος μεταξυ ιδιωτων και χτυπανε τις τιμες....

Σκεφτομουν καποια στιγμη...
    Αν οσοι απο μας, που δεν σκεφτομαστε ακομα να πουλησουμε το αυτοκινητο μας, βαζαμε αγγελια σε ψηλες τιμες... Δε θα ανεβαζαμε τον μεσο ορο?

Δε θα το πουλουσε πιο ευκολα αυτος που το εχει στα 10πχ???

Μηπως μπορουμε να φρεναρουμε εστω και λιγο την αγρια πτωση που εχουν τα μπεμπεδακια...
    Μολις φυγουν τα πολλα φθηνα, που σιγα σιγα θα φυγουν θα εχουμε πετυχει το στοχο μας. Ο επομενος που θα βαλει αγγελια θα κοιταξει και τα δικα μας για να δει που θα παιξει...

Εγω το δικο μου, αμα ειναι λεω να το βαλω στα 17.000(320 του 2002). Να φαινεται και λιγο(?!) ρεαλιστικο...
    Τι λετε?
    Και στο κατω κατω αν καποιος το θελει με αυτα τα λεφτα... Πολυ ευχαριστως!!

Να βαλουμε ολοι οκ....αλλα θα μας τα κανουν τσουρεκια με το τηλεφωνο....εκτος και συμφωνησουμε ΟΛΟΙ μαζι να δωσουμε το τηλ του Σπυρου (m power01)....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

15. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

S8N (20-07-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

εχεις δικιο ρε θα τον πλασαρουμε και σαν ανακουφιστρια
    αντε γεια...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα