Σωστή κίνηση.
Ο σκόπελος (προσωπικά θα τον χαρακτήριζα παγόβουνο κλάσεως Τιτανικού) είναι η άρση των προσωπικών ταμπού και κολλημάτων.
Γιατί καλά και ΤΕΛΕΙΑ τα λόγια, το θέμα είναι όμως ότι για παράδειγμα ήδη για BMW υπάρχουν περί τα 6 - 7 διαφορετικά φόρουμ με μεγάλες αγεφύρωτες αντιπαλότητες.
και δεν το λέω για να μειώσω το κύρος της όποιας κίνησης (στην οποία θα συμμετέχω και εγώ, δυστυχώς όμως λόγω άλλων τεράστιων προσωπικών θεμάτων δεν μπορώ να συμμετέχω όσο θα ήθελα), αλλά για να πω ότι ΠΡΙΝ διαδοθεί το οτιδήποτε πέρα από αυτή την σελίδα πρέπει το όλο θέμα να γίνει απρόσωπο και αυτοδιαφημιζόμενο, ώστε να εξαλειφθούν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στοιχεία μπορούν να χωρίσουν την ίδια την κίνηση σε χιλιάδες παρόμοιες αλλά αυτονομημένες.
ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ τις κινήσεις κανενός, δεν με αφορούν και ΔΕΝ μπορώ να εκφέρω γνώμη. Αυτό που κρίνω είναι το αποτέλεσμα αυτών (δλδ εν προκειμένω η διάσπαση των οπαδών - κατόχων της BMW σε 15 αξιοσέβαστα, το καθένα μόνο του, (δυστυχώς) φόρουμ)
Δλδ να μπαίνει κάποιος σε μια σελίδα ΑΠΡΟΣΩΠΑ και συμπληρώνοντας μια φόρμα ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΕΙ κανείς ΕΚΤΟΣ αν έχει νομικό δικαίωμα (πχ ο δικηγόρος ή η δικηγορική ομάδα που θα αναλάβει το όλο εγχείρημα), να μπορεί να συμμετέχει σε αυτό το κίνημα κίνηση όπως ονομάζεται τέλος πάντων.
Γιώργο συγνώμη αν σε προσβάλω, αλλά όσον αφορά την τρίτη ηλικία (ακόμα και την δεύτερη ακόμα και την δική μας) προσωπικά πιστεύω ότι θέλαμε και τα πάθαμε και ο καθένας ξεχωριστά και σαν λαός μαζί. Δεν μπορώ λοιπόν να λυπηθώ την γιαγιά μου, τον παππού μου την μάνα μου και τον πατέρα μου ακόμα και τον ίδιο μου τον ευατό για τις επιπτώσεις των πράξεων που έγιναν με ΜΟΝΟ σκοπό το ΙΔΙΟΝ όφελος και χωρίς να κοιτάμε ότι είμαστε μέρος μιας αλυσίδας που λέγεται κοινωνία. Θα λυπηθώ 2 κολλητούς μου φίλους (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ) οι οποίοι το 05 πήραν 2 διακοποδάνεια ο ένας και ένα ο άλλος με δουλειά σερβιτόρου και μέχρι στιγμής έχουν πληρώσει τα τριπλά και μάλιστα ο ένας κοντεύει να χάσει το σπίτι του; Όχι φίλε μου αλλά δεν τους λυπάμαι όσο άσχημο και βάρβαρο ακούγεται. Είναι άσχημο που συμβαίνει (σαν γεγονός και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ) υποκειμενικά όμως και κρίνοντας από την πορεία της ζωής τους δεν μπορώ να τους λυπηθώ.
Δυστυχώς πολλοί έπεσαν θύματα πράξεων αλλωνών και καλούνται τώρα να πληρώσουν το τίμημα. Το θέμα είναι ότι φταίμε όλοι μας (είτε κάνοντας βλακείες ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ χειρότερα βλέποντας τον άλλο να κάνει παγαποντιά και να το περνάμε στο έτσι).
πόσες φορές πήγαμε σε άδεια δημόσια υπηρεσία; Πόσες φορές γιορτάσαμε όλοι μαζί με φίλους και γνωστούς, τον άγιο Ανάμεσα (πχ αν μια αργία έπεφτε τρίτη ή πέμπτη όλες οι υπηρεσίες ήταν κλειστές για 4ήμερο με αναρρωτικές...).Πόσες φορές άλλα χίλια δυο;
Και στην τελική ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ επώνυμα ή μη τέτοιες συμπεριφορές;
Γιάννη συγνώμη φίλε αν χαλάω το νήμα. Αλλά και εγώ θέλω να πουλήσω το όχημα που ΔΕΝ έκλεψα και αγόρασα με ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρήματα και θα το φορολογηθώ στο 10 και ίσως παραπάνω τοις εκατό της αξίας του επειδή ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να μπω φαντάρος. Και αν δεν μου χρειαζόταν άμεσα θα το σκότωνα επί τόπου. Γενικά έχουμε φτάσει πιστεύω σε ένα επίπεδο που αν δεν είσαι ΒΑΘΕΙΑ χωμένος στην βρωμιά τα γεγονότα και οι καταστάσεις σε ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ με ταχύτητα διαστημικού λεωφορείου.