Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: X6 xDrive50d με Tri-Turbo engine 400 hp (tri-turbo diesel)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πραγματικά εκνευρίζομαι απίστευτα με κάτι άρθρα σαν και αυτά από το BMWBlog!

"Εντελώς τυχαία" εμφανίζονται κάθε φορά, μία μέρα αφότου γράφει κάτι ο Scott στα δύο μεγάλα site/forums που είναι ενεργός. Επίσης, ο εκάστοτε αρθρογράφος του BMWBlog χρησιμοποιεί πάντα εκφράσεις του τύπου "is said to" και "some reports indicating" χωρίς ποτέ να αναφέρει πηγές. Η πληροφόρηση του site αυτού (το γνωρίζω αυτό από πρώτο χέρι) είναι η ίδια με τα περισσότερα site του εξωτερικού που ασχολούνται με τη BMW. Δεν έχει πιάσει και τον Πάπα από τα @@...

Επίσης, εκφράσεις όπως "Earlier today, we broke the news around BMWΆs plans to offer the facelifted X6 with a new engine and model designation." με κάνουν να βγαίνω από τα ρούχα μου. Οι φήμες για το ντίζελ μοτέρ με τα 3 τούρμπο υπάρχουν στο ίντερνετ τουλάχιστον ένα χρόνο τώρα. Θυμάμαι και τον Scott αλλά και ένα άλλο εξίσου καλά ενημερωμένο μέλος του GCF να μιλάνε γι'αυτό πέρισυ το χειμώνα και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση.

Ζητώ συγγνώμη αν το ξέσπασμα μου παραβαίνει κάποιον από τους κανόνες, αλλά πραγματικά αυτό το site (bmwblog) θα με οδηγήσει στην παράνοια!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiannisRob : 15-07-11 στις 16:45

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP