Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 28 από 28

Θέμα: Επιλογη ασφαλειας iq

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    interamerican η εθνικη αν μπορεις. Ειναι ελαχιστα πιο ακριβες αλλα στην περιπτωση στραβης ειναι πολυ πιο τυπικες απο τις υπολοιπες και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

τις ειχα και τις εχω ακομα σε μηχανη και αμαξι και μια φορα που τυχε στραβη (αλλος μου ριξε τη μηχανη) ειχα πολυ καλη εξυπηρετηση.

αλλιως ρωτα τον ασφαλιστη σου αν τον εμπιστευεσαι και ασε εκεινον να σου προτεινει.
    Χρησιμοποιώ και Εθνική και Interamerican για εταιρικά αμάξια. Με την Interamerican είχα συμβάν πολύ πρόσφατα (σκίσιμο κουκούλας cabrio) και με πλήρωσε σε 24 ώρες από τη στιγμή που τους έστειλα το τιμολόγιο επισκευής! (κάλυψη μερικής κλοπής)

Μιας και αναφέρθηκε η Chartis, να σημειώσω ότι είχα 2 αμάξια στην AIG (που μετ-ονομάστηκε σε Chartis) και μου διέκοψαν τα ασφάλιστρα χωρίς να με ενημερώσει ο ασφαλιστής, ακριβώς την εποχή που γινόταν η αλλαγή από AIG σε Chartis. Ανακάλυψα τυχαία ότι είχε γίνει διακοπή των συμβολαίων (είχα ατύχημα με το ένα αυτοκίνητο, ευτυχώς έφταιγε ο άλλος) και μιλώντας με την AIG με ενημέρωσαν ότι έδωσα ΕΓΩ την εντολή διακοπής (ψέμα φυσικά)...

2. The Following User Says Thank You to zizu For This Useful Post:

katsaraios (23-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zizu Εμφάνιση μηνυμάτων

Μιας και αναφέρθηκε η Chartis, να σημειώσω ότι είχα 2 αμάξια στην AIG (που μετ-ονομάστηκε σε Chartis) και μου διέκοψαν τα ασφάλιστρα χωρίς να με ενημερώσει ο ασφαλιστής, ακριβώς την εποχή που γινόταν η αλλαγή από AIG σε Chartis. Ανακάλυψα τυχαία ότι είχε γίνει διακοπή των συμβολαίων (είχα ατύχημα με το ένα αυτοκίνητο, ευτυχώς έφταιγε ο άλλος) και μιλώντας με την AIG με ενημέρωσαν ότι έδωσα ΕΓΩ την εντολή διακοπής (ψέμα φυσικά)...
    Αυτο μου το εκαναν και μενα..........
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    2

Προεπιλογή

δεν μπορουμε να ξεφυγουμε απο πουθενα γιαννη...

5. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Z4 DCT (16-07-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελα ρε Πανο...δεν το ηξερα....πριν πολλα χρονια οταν δουλευα για τον μακαριτη τον Αγγελο, ειχαν ενα παρατημα ασφαλειων εκει στα γραφεια της alico στην Κηφισιας....τοτε την ''ετρεχε'' ο μικρος ο Παυλος...
    Δεν ηξερα οτι ηταν αυτη......
    Γιάννη, είναι η ίδια. Ανήκει στον Παύλο και στο Νέλο και στον Ν. Αδαμαντιάδη, παλιό και καλό ασφαλιστή. Αυτοί έφεραν τον κολοσσό AIG στην Ελλάδα. Η εδρα είναι ακόμα εκεί στο ίδιο κτιρίο που ξέρεις.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    η χαρτης δεν ειναι η πρωην aig που χρεωκοπησε και αλλαξε ονομα?
    Στάθη αυτή που χρεωκόπησε είναι η αμερικάνικη επενδυτική AIG. Η επωνυμία της ασφαλιστικής AIG άλλαξε διεθνώς γιά προφανείς εμπορικούς λόγους.

7. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Z4 DCT (16-07-11)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παίδες εγώ έχω international life η οποία χρησιμοποιεί την οδική της interamerican. Μάλιστα είχα ένα μικρό ατυχηματάκι (λακούβα στο καπώ) και με κάλυψε αμέσως...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP