Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: redline d4 ATF

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασιλη τα ειπαμε και στο Baloux..ολα τα σασμαν της Bmw απο το 1995 και μετα μπορουν να παρουν atf dexron III με προδιαγραφες GL4 .. Το d4 ειναι ενα απο αυτα και μαλιστα ακουγεται πως ειναι απο τα καλυτερα..τα σασμαν με ταμπελακι ATF only ειναι τα αυτοματα σασμαν που οτιδηποτε αλλο θα τα κατεστρεφε..τα υπολοιπα που εχουν ταμπελακι Lifetime oil MTF LT 1 η 2 παιρνουν ειτε mtf ειτε atf..η redline παντως συστηνει ΑΤF! Xωρις να ξερω κατι παραπανω αυτο που εχω διαβασει ειναι πως τα atf ειναι καλυτερα στις κρυες εκκινησεις ενω τα mtf δουλευουν καλυτερα σε πιο ''θερμα'' κλιματα..Η redline παντως συστηνει atf για ολα.. καλο ειναι παντως οποιος θελει να αλλαξει να συμβουλευτει το συνεργειο του και να μην κανει οτι του κατεβει η οτι λεμε εμεις και παρουμε κανεναν στο λαιμο μας!!

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nickolas_s2k Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλη τα ειπαμε και στο Baloux..ολα τα σασμαν της Bmw απο το 1995 και μετα μπορουν να παρουν atf dexron III με προδιαγραφες GL4 .. Το d4 ειναι ενα απο αυτα και μαλιστα ακουγεται πως ειναι απο τα καλυτερα..τα σασμαν με ταμπελακι ATF only ειναι τα αυτοματα σασμαν που οτιδηποτε αλλο θα τα κατεστρεφε..τα υπολοιπα που εχουν ταμπελακι Lifetime oil MTF LT 1 η 2 παιρνουν ειτε mtf ειτε atf..η redline παντως συστηνει ΑΤF! Xωρις να ξερω κατι παραπανω αυτο που εχω διαβασει ειναι πως τα atf ειναι καλυτερα στις κρυες εκκινησεις ενω τα mtf δουλευουν καλυτερα σε πιο ''θερμα'' κλιματα..Η redline παντως συστηνει atf για ολα.. καλο ειναι παντως οποιος θελει να αλλαξει να συμβουλευτει το συνεργειο του και να μην κανει οτι του κατεβει η οτι λεμε εμεις και παρουμε κανεναν στο λαιμο μας!!
    δηλαδη τι συμβουλευεται να βαλω τελικα..το συνεργειο μου λεει OEM MTF-LT-2
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniskw : 25-01-10 στις 17:57

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gianniskw Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη τι συμβουλευεται να βαλω τελικα..το συνεργειο μου λεει OEM MTF-LT-2
    ΟΕΜ MTF LT-2 αποκλείεται να έχουν...Εκτός και αν τους έχει ξεμείνει...Πλέον μιλάμε για LT-4 αν θυμάμαι κατά την τελευταίο οδηγία(συμβατό βέβαια 100% με τα προυπάρχοντα LT1,2,3)
    Τέλος πάντων...Όπως είπα και παραπάνω αν το ταμπελάκι γράφει MTF-LT2 βάζεις είτε 1) τα ΟΕΜ με κόστος περί τα 40 ευρώ όπως σου είπαν στο συνεργείο, είτε 2) τα redline ΜΤL με ίδιο κόστος πάνω κάτω...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 25-01-10 στις 20:41

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP