για δειτε και αυτο
" Η ΡΩΣΙΑ ΕΔΙΝΕ ΔΑΝΕΙΟ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ"
https://prezatv.blogspot.com/2011/07...post_5766.html
το γιουσουφακι ειναι σε εντεταλμενη υπηρεσια
για δειτε και αυτο
" Η ΡΩΣΙΑ ΕΔΙΝΕ ΔΑΝΕΙΟ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ"
https://prezatv.blogspot.com/2011/07...post_5766.html
το γιουσουφακι ειναι σε εντεταλμενη υπηρεσια
ghost-rider (14-07-11), katsaraios (14-07-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ειδα εχθες το ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ της vprc στον σκαι, υο οποιο θεωρω πολυ εγκυρο στο θεμα των δημοσκοπησεων, λογο του οτι για χρονια γινεται σε σταθερη βαση.....
ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ.....ΠΑΣΟΚ 26%.....ΝΔ......32%
Ενα μονο εχω να πω.......αυτο το 58% των ψηφοφορων πιστευει οτι αυτα τα δυο κομματα μπορουν να σωσουν τον τοπο απο μονα τους???....και 30+ χρονια τι εκαναν ρε παιδια???
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ......ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ....Γ@Μ@ΕΙ! ΑΝΑΙΞΕΡΕΤΩΣ...ΟΤΙ ΠΙΣΙΝΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill_m3 : 15-07-11 στις 08:34
bill_m3 (15-07-11), ghost-rider (15-07-11), gkaras (15-07-11), Leonidas_E39 (15-07-11), Ptboul (15-07-11), Thomelef (15-07-11), Κωνσταντίνος (15-07-11)
ghost-rider (15-07-11), Thomelef (15-07-11)
Ειμαστε αραγε τοσο ηλιθιοι και ελεϊνοι ωστε να αφησουμε να γινει η Ελλαδα Ταϋλανδη ??
Να ειναι η Ελλας τουριστικο θερετρο και η πλειονοτητα να εξεδιδει και τα παιδια της για να βγουνε τα προς-το-ζην ????
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
gkaras (15-07-11)
Αυτός είναι και ο λόγος που μια χούφτα σκεπτόμενους ανθρώπους που έφτασαν στο αμήν, τους (μας) έχουν χεσμένους εντελώς και συνεχίζουν να πράττουν τα γνωστά. Γιατί να ασχοληθούν? Αφού υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν τα κάθε λογής ζώα που θα τους ξαναβγάλουν στην εξουσία, με αυτούς ασχολούνται και σε αυτούς απευθύνονται.
Αν δεν πάρει ο πρώτος *******************************, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Προσωπικά δεν έχω καμία αισιοδοξία ή θετική σκέψη ότι στις επόμενες εκλογές θα αλλάξει κάτι. Για την ακρίβεια βλέπω ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια ποσοστά στα 2 χρωματάκια (ανεξάρτητα ποιό θα έχει το υψηλό και ποιο το χαμηλό) και απλά σημαντικά μεγαλύτερο ποσοστό αποχής. Και λοιπόν? Τι άλλαξε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 15-07-11 στις 15:34
αυτό το γεγονός μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ..ο θείος μου έχει έναν φίλο(τον γνώρισε στον στρατό και κράτησαν επαφές) ο οποίος είναι ''χωμένος'' ΠΟΛΥ μέσα στα πράγματα.. μάλιστα συμμετείχε σε μια ολιγομελής επιτροπή(17 ατόμων) η οποία είχε συστηθεί όταν άρχιζε να σκάει σιγά σιγά η ''φούσκα'' και μελετούσαν ποιες λύσεις υπάρχουν.. Μάλιστα τα λεφτά που έδινε η Ρωσία ήταν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από αυτά που λέει το άρθρο και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ!!! το μόνο που ήθελε ήταν να εγκαταστήσει πυραύλους στην Κρήτη.. Μάλιστα είπαν πως θα γινόταν και εκμετάλλευση στα οποία κοιτάσματα πετρελαίου και πως κανείς δεν θα τολμούσε να ''κουνηθεί'' ξανά στο Αιγαίο!
Επίσης και η Κίνα προσέφερε ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά χαμηλότοκα και ζήτησε ΜΙΑ πύλη στο λιμάνι της Θεσ/νικης.. Επίσης θα γινόταν τεράστια εξαγωγή αγροτικών προϊόντων κυρίως εσπεριδοειδή και ελιές/ελαιόλαδο, ενδεικτικό είναι αυτό που είπε Κινέζος αξιωματούχος ''Όλη σας η παραγωγή ΔΕΝ φτάνει για να μας ταΐσετε ακόμα και 1 πορτοκάλι ο καθένας μας να παίρνει τον χρόνο!!''
Θα μπορούσαμε λοιπόν να έχουμε τεράστιες εξαγωγές προς τα εκεί.. Επίσης θελαν να ενισχυθεί πολύ και ο τουρισμός, μπορούμε όλοι να φανταστούμε τα νούμερα έτσι??
Δεν νομίζω ο τύπος να είπε ψέμματα στον θείο μου..δεν είχε λόγο, εξάλλου οι περισσότεροι τότε σε εκείνο το συμβούλιο θεώρησαν καταστροφικές της αποφάσεις του πρωθυπουργού..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
nikos1400 (16-07-11)
Δυστυχως παιδια ,αντι να εχουμε ικανους manager πωλησεων,διευθυντες προσωπικου,υπευθυνους εισαγωγων/εξαγωγων και πολλους αλλους ανθρωπους με ικανοτητες ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΩΝ(γιατι καπως ετσι ειναι μια χωρα....)εχουμε.....ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!!
....και επειδη "το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι" και το "κεφαλι" μας ΒΡΟΜΩΚΟΠΑΕΙ!!!...θα πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι εαν δεν βρεθει ανθρωπος αδιαφθορος με διαθεση για προσφορα στην χωρα και οχι στα...... τρισσεγγονα τουμε αποκτηση πλουτου/φημης/θεσης κλπ.....δεν θα εχουμε ελπιδα για καλυτερες μερες
![]()