τι λεεες ρε Φανηη πω πω....
τι λεεες ρε Φανηη πω πω....
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Τι να πω δεν ξερω! Μολις το εμαθα ειπα ελεος ρε ποσο κωλοφαρδος εισαι? Το Vive Mar εγινε αγνωριστο, αλλοι λενε πως ο Σταθοκωστοπουλος χρωσταει και δεν πληρωνει, και αλλοι πως σχετιζεται η εκρηξη με τη δολοφονια του νυχτοβιου στο Γκαζι που παλια δουλευε πορτα εκει (και του ατυχου παρκαδορου αυτοπτη μαρτυρα). Λιγο με νοιαζει αυτο.. οσο σκεφτομαι πως για ενα παγωτακι θα γινομουν πυροτεχνημα
Απο τα κιλα και την εκταση της ζημιας ή οι βομβιστες το καναν εντελως στη τυχη ή καποιος κοιταξε το δρομο πρωτα για να μη τη πληρωσει κανας ατυχος, ποιος ξερει!
Και ολοκληρος και χωρις κερατιατικες θερμιδες πρωι-πρωι, θα παω να κανω τη καβατζα μου σημερα με παγωτα στη καταψυξη για να μην εχω τετοια θεματα![]()
Φανη μπορει να γινοσουν ο γνωστος της μιας βραδιας στα ΜΜΕ ,αφου θα ησουν ο μοναδικος μαρτυρας....![]()
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
m-power_01 (13-07-11)
αγιο ειχες φιλε...
Εμενα γιατι μου κανει οτι εχεις στεναχωρεθει με το ολο συμβαν????.....και φανταζομαι τον πονο σου....
Σκεφτομενος....τα θραυσματα θα εγδερναν το αμαξι!!!! ΜΠΑΞΙΜΟ!!!! θα το εβαφα ολο....
Θα εσκαγε κανα λαστιχο!!!! ΜΠΑΞΙΜΟ!!!!! Θα τα αλλαζα ολα!!!
Μεσα στο χαμο θα εβρισκα ευκαιρια να μπαξω και κατι αλλο......
Α ρε Φανουρη!!!!
Εκτος πλακας, χαιρομαι πολυ Φανουρακο που εισαι καλα, και να σαι μια ζωη καλα φιλαρακι!!!![]()