ναι
οχι
Ptboul (11-07-11)
Εγώ δυστυχώς το χρειάζομαι το κωλάμαξο. Καβαντζώνω όλη μέρα το χρέπι το Astra, δεν είναι δυνατόν ν' αφήσω την υπόλοιπη οικογένεια καθηλωμένη. Ένα supermarket, το πήγαινε-έλα της μικρής στον σταθμό, μια έκτακτη ανάγκη, λίγες ώρες απασχόλησης της γυναίκας μου στο άλλο μας γραφείο, όλο και κάτι προκύπτει. Αυτό που μπορώ να κάνω έτσι για σπάσιμο είναι να τις παραδώσω λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και να τις πάρω το νέο έτος. Αλλά κι έτσι τι θα καταφέρω βρε Γιάννη? Θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός του 2011? Στις μπάλλες τους, θα πάει καλύτερα ο προϋπολογισμός του '12. Μπρος γκρεμός και πίσω σπέρμα.
S8N (11-07-11)
Dioskouroi (11-07-11), drbiloukos (15-07-11), gkaras (11-07-11), katsaraios (11-07-11), nikos1400 (12-07-11), S8N (11-07-11), Thomelef (11-07-11)
Τον Οκτώβρη (για να κλείσω και ένα χρόνο τουλάχιστον στην κατοχή μου το αμάξι), παραδίδω και εγώ τις πινακίδες παιδιά. Δεν το κάνω τώρα γιατί τους έχω πληρώσει τα τέλη για όλο το χρόνο και είναι κρίμα να μην το χαρώ το καλοκαίρι.
Παρόλα αυτά για να μην είμαι και αχάριστος, μπορώ να πω ότι εκλπήρωσα κάποια από τα αυτοκινητιστικά μου όνειρα και νοιώθω καλά που αυτό τουλάχιστον το κατάφερα (με αποκορύφωμα τα Μ3 Ε92, Μ3 Ε46 και 335!).
Τώρα suzuki swift 1000 του 90 και μια μηχανή θα αναλάβουν δράση!
Και μη χειρότερα![]()
δεν βαριέσαι μωρέ...σαββάτο έρχεται η TEIN, παρέα με το φιλαράκι μου τον νικολάκη...θα κάνουμε
καμμιά βολτούλα με το δικό του το χρέπι...
άντε την γαζώσαμε για αυτό το σκ...χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
sympether with chiefτης