μόλις επέστρεψα και εγώ απο την εφορία, και όλα οκ...
ενώ περίμενα να είμαι στεναχωρημένος και μές'τα νεύρα, ομολογώ πως μου έφυγε ένα βάρος.
ναι
οχι
μόλις επέστρεψα και εγώ απο την εφορία, και όλα οκ...
ενώ περίμενα να είμαι στεναχωρημένος και μές'τα νεύρα, ομολογώ πως μου έφυγε ένα βάρος.
sympether with chiefτης
Eυχωμαι στις 31-12 να δουνε ποσα λεφτα εχασαν "απο το μυαλο τους" οι κυριοι . . .
Ισως τοτε καταλαβουν τι εκαναν κ τι εχασαν . . .
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
To ξερω Νικο αλλα σκεφτηκα οτι ισως συνελθουνε "ισως" . . .
Εννοια σου και σιγα σιγα με τον εναν η τον αλλον τροπο κατι γινεται . . .
Λιγο οι πινακιδες λιγο οι διαδηλωσεις εχουνε παρει γραμμη τι παιζει . . .
Που θα παει θα ξεκαθαρισει το τοπιο δεν μπορει να ειναι ετσι τα πραγματα . . .
1000++++ ευρω τα τελη στα διλιτρα καθηστε καλα ρε ειναι δυνατον να σκιζεις
τον λαο ; ; ;
Αφου δεν εβαλαν στα smart 300 ευρω εκακτη εισφορα γιατι παρκαρουν οπου
να ναι παλι καλα . . .
μη μασάτε ρε...έτσι και αλλιώς δεν είναι καιρός για γούστα!!!ας ηρεμήσουμε, και ας δούμε τα
πράγματα απο την πραγματική τους πλευρά...με το να λέμε και να λέμε και να λέμε, το πρόβλημα
δεν λύνεται. και εγώ θα μπορούσα να βρίζω, και να κάτσω στα αυγά μου, και τα χριστούγεννα, να
πάω να πληρώσω σήμα - έκτακτη εισφορά - πρόστιμο για υπέρβαση τεκμηρίου, και να έλεγα
οκ μωρέ, αλλά θα κυκλοφορώ με το Μτρίο...
αμ δεεεεεεεεεεεε!!!μάγκες...αν είναι να κάνετε κάτι, κάντε το όσο είναι νωρίς...εγώ ειλικρινά
ξαλάφρωσα σήμερα το πρωί...
sympether with chiefτης
Μακάρι φίλοι μου αυτές να είναι και οι μόνες στεναχώριες που θα μας βρουν φέτος ή του χρόνου. Γιατί έξω από το γκαράζ μας υπάρχουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από τα δικά μας: Προβλήματα επιβίωσης. Ακούω αθώα παιδάκια να ρωτούν τους γονείς τους αν έχουν δουλειά και λεφτά και ειλικρινά εκείνη τη στιγμή όλα τα υπόλοιπα φαίνονται τόσο μα τόσο ματαιόδοξα...