Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 56

Θέμα: Low Profile Jack

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

φτιαξε απ το λινκ που σου εστειλα με τις ξυλινες ταυλες το μισο, δλδ βαλε 2-3 απλα να σηκωνεται λιγους ποντους ωστε να περναει ο γρυλος... για τις δουλειες που θες θα ελεγαν να παρεις 2 αλουμινενιες, και θα ξενοιασεις θα το σηκωνεις χωρις να κουρεζεσαι και μετα αν θες να βγαλεις τροχους θα σηκωνεις κιαλλο με το γρυλο σου και θα βγαζεις τις ραμπες!

γιαννη μην βαζεις φωτο το γκαραζ σου γιατι ειναι λιγο πιο καθαρο απ το σπιτι μου στην Λαρισα, και τωρα που ειμαι Αθηνα, με γεμιζεις τυψεις και δεν μπορω να φαω το παγωτο μου!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 10-07-11 στις 11:25

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε Φανουρη, εγω πηρα 2 ανυψωτικα και 4 τρυποδα και ηρεμησα......
    Δεν σου κανει κατι τετοιο??
    Γιαννη και γρυλο εχω και τριποδα εχω.. το προβλημα μου ειναι οτι το αμαξι ειναι τοσο χαμηλο που δεν χωραει απο κατω ο γρυλος μου (δεν ειναι low profile) και βαρεθηκα να τακαρω, να μπαινω μεσα, να καβαλαω τον τακο, να βγαινω, να κανω δουλεια μου, ξανακαβαλα τακο, οπισθεν να φυγει ο τακος.. για αυτο ψαχνω low profile να ησυχασω απο το μπελα που περιγραφω

Φανταστικο το γκαραζ σου

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανη το lowprofilejack ακούγεται πιασαρικο για nickname πουλάς ρε τα δικαιώματα να αλλάξω το hades Γιατί το βαρέθηκα πια
    Δικο σου

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    φτιαξε απ το λινκ που σου εστειλα με τις ξυλινες ταυλες το μισο, δλδ βαλε 2-3 απλα να σηκωνεται λιγους ποντους ωστε να περναει ο γρυλος... για τις δουλειες που θες θα ελεγαν να παρεις 2 αλουμινενιες, και θα ξενοιασεις θα το σηκωνεις χωρις να κουρεζεσαι και μετα αν θες να βγαλεις τροχους θα σηκωνεις κιαλλο με το γρυλο σου και θα βγαζεις τις ραμπες!

γιαννη μην βαζεις φωτο το γκαραζ σου γιατι ειναι λιγο πιο καθαρο απ το σπιτι μου στην Λαρισα, και τωρα που ειμαι Αθηνα, με γεμιζεις τυψεις και δεν μπορω να φαω το παγωτο μου!
    Βοηθε μηχανολογου μηχανικου και αεροναυπηγου μου φαινεται "μισοδουλεια" αυτο.. ευχαριστω που το ψαχνεις παντως! Μολις τελειωσω με αλλα εξοδα που εχω, θα αφησω λιγα στην ακρη και θα παρω εναν low profile.. καθαρα και νοικοκυρεμενα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη και γρυλο εχω και τριποδα εχω.. το προβλημα μου ειναι οτι το αμαξι ειναι τοσο χαμηλο που δεν χωραει απο κατω ο γρυλος μου (δεν ειναι low profile) και βαρεθηκα να τακαρω, να μπαινω μεσα, να καβαλαω τον τακο, να βγαινω, να κανω δουλεια μου, ξανακαβαλα τακο, οπισθεν να φυγει ο τακος.. για αυτο ψαχνω low profile να ησυχασω απο το μπελα που περιγραφω

Φανταστικο το γκαραζ σου

Φανη, ποσο χαμηλοτερος απο μενα εισαι ρε φιλε?,φοραω και pro kit που με κατεβαζουν 1,5 ποντο μπροστα, και παλι ο γρυλος μπαινει μια χαρα....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Προεπιλογή

Φανη, ποσο χαμηλοτερος απο μενα εισαι ρε φιλε?,φοραω και pro kit που με κατεβαζουν 1,5 ποντο μπροστα, και παλι ο γρυλος μπαινει μια χαρα....
    φοράει KW που με το καλημερα πας 3,5 κατω

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φοράει KW που με το καλημερα πας 3,5 κατω
    Πω πω ρε Φανουρη!!!!! δε μπορουμε να σε βρουμε πουθενα!!!!......κωλοπαιδο

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

οταν θα εισαι ετοιμος για αγορα στειλε μου ενα πμ να βρουμε καμια καλη τιμη...οκ??

Γιαννη ο κουραδοβολιδας ειπε οτι θα γεμισει λασπες τα παππουτσια του και θα μπει στο γκαραζ σου!αχχααχαχαχ

7. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

fanisk (10-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν θα εισαι ετοιμος για αγορα στειλε μου ενα πμ να βρουμε καμια καλη τιμη...οκ??

Γιαννη ο κουραδοβολιδας ειπε οτι θα γεμισει λασπες τα παππουτσια του και θα μπει στο γκαραζ σου!αχχααχαχαχ
    Με τιποτα....

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

ή 5.5-5 ή 5-4.5 Γιαννη δεν θυμαμαι ακριβως

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP