Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 36

Θέμα: Αφιέρωμα Rory Gallagher-16 χρόνια απο το θάνατο ενος θρύλου!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ μουσική παιδεία δεν έχω,μόνο ακούσματα και γενικές γνώσεις κληρονομιά απο τα χρόνια που είμασταν ροκαδες.
    Δεν έχω την ικανότητα να κρίνω το ταλέντο του ρορυ,μου άρεσε για το ειδος μουσικής του ήταν απο τους κορυφαίους εκπροσώπους του είδους.
    Σαφώς και υπήρχαν και καλύτεροι ίσως άτυχοι που δεν κατάφεραν να αναδειχθούν.
    Ακόμα και το ταλέντο του ρορυ μπορεί να μην είχε εκτιναχθει εάν δεν τον έπαιρνε ο μπασιστας των deep purple δεν θυμάμαι το όνομα του.
    Όλα αυτά όμως δεν έχουν σημασία η μουσική κληρονομιά που άφησε είναι σημαντική και ας έφαγε το εαυτό όπως και οι περισσότεροι εκείνης της εποχής(Jim,Tim Sid,jonny...)
    Βέβαια αυτοί έπαιζαν άλλο είδος μουσικής απο του ρορυ.
    Συμπερασματικα όταν το είδος της μουσικής μας αρέσει τότε εντάξει αν όχι όμως δεν υπάρχει λόγος να γίνονται συγκρίσεις.
    Κορυφαίοι καλλιτέχνες της punk δεν γίνεται να συγκριθούν με αντίστοιχους της λευκής μπλουζ σκηνής είναι παράλογο.
    Έκαστος στο είδος του και στο ρορυ αν μη τι άλλο πρέπει να του αναγνωρισθεί αυτ που εμείς τότε λέγαμε.. Δεν ήταν εμπορικός!! Οποίος έχει κάνει Ρόκας θα καταλάβει
    Αυτά και ρορυ για λαθακια αλλα γράφω απο το σημάδι το μηλοφωνο .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 09-07-11 στις 20:40

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (10-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP