Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε??
Θέλω πίσω κίνηση, μπλοκαδούρα και μόνο BMW. TIΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε??
Θέλω πίσω κίνηση, μπλοκαδούρα και μόνο BMW. TIΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
z3 2.2 (10-07-11)
Κατα βάση θα έχει πισωκίνητα ρε παιδιά. Αλλά σε μεγαλύτερες σειρές.
Ετσι δεν έκανε και η Μερσεντές ;
Θα βγάζει όμως και χαμηλού κόστους μικρά μπροστοκούνητα για μεγαλύτερη γκάμα αγοράς !!!Και για να ανταγωνισθεί τα A-Class και A1
Αλλωστε γιαυτό δεν πήρε την ΜΙΝΙ ;;
Eleni (10-07-11), Stefanos_Cool (10-07-11), tmilatos (09-07-11), z3 2.2 (10-07-11)
ΜΗΝ μου τη πέσετε, ούτε εμένα μου αρέσει αλλά διαβάστε καλύτερα: BMW Group board member Ian Robertson has a perfect counterargument: “In the last 10 years we have built nearly two million front-wheel-drive Minis and no one has ever told me the driving dynamics are questionable”, Robertson told Australiaʼs Drive magazine at this weekʼs 6 Series coupe launch in Germany.
And true enough, he does have a point there as the Mini is one of the most fun to drive hatchbacks on the market. Robertson is confident about the new direction his company is taking:
“I think we are very, very capable of developing a front-wheel-drive platform that has certain advantages in terms of design and the use of space, and at the same time will be a BMW as you always expected it to be,” said Robertson.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bimmer-corfu : 10-07-11 στις 08:06
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Samaro (10-07-11)
Μα αυτό ακριβώς λέμε ρε παιδιά.
Δεν είναι μόνο θέμα αποτελεσματικότητας ή χρόνων.
Όπως κάποιος δεν διαλέγει να είναι π.χ. Ηρακλής επειδή θα πάρει πρωτάθλημα (ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΜΑΔΑΣ, μην αρχίσουμε τα ποιοτικά) έτσι κάποια αυτοκίνητα - θεωρώ - ότι πρέπει να βγαίνουν πισωκίνητα.
Όπως πχ δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ άλλο νόημα εκείνο το έκτρωμα το σήμα της RR πάνω στο καπώ ή η κάθετη μάσκα του Παρθενώνα επίσης στα RR. Δλδ αν δεν υπήρχαν τα δύο παραπάνω εννοείται πως η αεροδυναμική του μελέτη θα ήταν ίσως και αποδοτικότερη, αλλά από την άλλη δεν θα ήταν RR.
Έβγαλε η BMW ///Μ τετρακίνητα BMW και συνεχίζει να λέγεται BMW ρε γμτ, το ίδιο και η Porsche (πράγμα που λίγοι έχουν καταπιεί) αλλά να βάλει και μπροστοκίνητα; Ε πάει πολύ γ@@@@ την κρίση μου γ@@@