Αρχικό μήνυμα απο
DRAKOULAS
Οτι σχεση εχει η γιαγια μου με τα ελικοπτερα εχεις και συ με το Ροκ...Μαθε οτι δεν ξερεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ουτε εσυ ουτε ο Κων/νος απο μουσικη. Οπως μετριος ως μουσικος ηταν ο ρορυ αλλο τοσο μετριοι ειναι και οι οπαδοι του, ετσι ειναι αυτα τα πραγματα. Οσα ξερει κανεις τοσο λεει,λογικο ειναι..
Σε ενημερωνω ομως οτι το ροκ(70s) ειναι θαλασσα οπως και η γνωση γενικοτερα και γι αυτο δεν μπορει να χωρεσει στο ταπεινο μας κεφαλι. Οταν ημουν μανιωδης συλλεκτης βινυλιων και εδωσα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμες για τη μουσικη μου,οταν μαζεψα 4000 underground groups(μονο απο '69-'75),συνειδητοποιησα οτι ΠΑΝΤΑ θα ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ και απογοητευμενος τα παρατησα γιατι τελειωσαν και τα χρηματα...Πληροφορω υμας λοιπον οτι στην τεραστια θαλασσα του ροκ, ο ρορυ ειναι μια φτωχη βραχονησιδα. Υπηρχαν γκρουπ που δεν τα ηξερε η μανα τους και που θα μπορουσαν να βαλουν 50 ρορυ να κοκκινισουν. Τωρα πως εγινε φιρμα ειναι αλλο θεμα. Οι φιρμες δεν ειναι κατ'αναγκη και κορυφες. Ειστε θυματα του μαρκετινγκ και αυτων που σας πλασαρουν γι αυτο κοψτε τις θεαματικες κορωνες και κοιταξτε να εντρυφησετε σε καποιο θεμα για να δειτε το αληθινο του μεγαλειο...Ως τοτε κοιμηθειτε ησυχοι με το ρορυ σας, Η ΑΓΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ....
ΥΓ. Διαθετω πανω απο 120 αγγλους και ιρλανδους κιθαριστες και νομιζω οτι μπορω να συγκρινω...Εσυ ποσους διαθετεις?