για να δείς πόσο βλάκες είναι αυτοί οι συνδικαλιστές...κοίτα ποιόν έχουν για αρχηγό.
για να δείς πόσο βλάκες είναι αυτοί οι συνδικαλιστές...κοίτα ποιόν έχουν για αρχηγό.
sympether with chiefτης
Μια ζωη ο συνδυκαλισμος ηταν ψυχοπαιδι του σοσιαλισμου και γαμησ$ ολη την χωρα......η μεγαλυτερη καταρα στη χωρα μας ειναι αυτοι οι δηθεν εργατοπατερες...εγκαθετοι τοποθετημενοι αλητες.....το εχω ξαναπει αν ''εκλανε'' υπουργος της δεξιας και μυριζε τιποτα ο Πρωτοπαπας, γινοταν χαμος, εκαιγαν το συνταγμα...τωρα ολες οι κοτες ειναι μεσα...κανουν μια διαμαρτηρια οταν εχει ψηφιση νομοσχεδιου και μετα τουμπεκι.....μηπως θυμαται κανεις τι εγινε επι Μητσοτακη οταν πηγε να ιδιοτικοποιησει την τοτε ΕΘΕΛ ???, ποσο καιρο ειχαν να βγουν εξω τα λεοφωρεια...ποσες φωτιες???............*******ιδες! !!!
Και να φανταστητε οτι δεν θελω να εχω σχεση ουτε με την δεξια μετα τα χαιρια του Κωστακη.....αλλα με τουτους εχω βγει απο τα ρουχα μου....
Που να κατουραει ο κοσμος στους ταφους σας *******ια.....![]()
Και συνεχιζουμε σαν λαος να σπαμε τα κοντερ της αλητειας......ενας για παρτη του και ολοι για παρτη τους....
Υπογραφηκε η νεα συμβαση εργασιας στα ΕΛΠΕ μετα τις απεργιες που εκαναν για τις μειωσεις μισθων....
Υπογράφηκε τελικά, μετά από περιπετειώδεις διαβουλεύσεις μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων που διήρκεσαν σχεδόν έξι μήνες, η νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στα Ελληνικά Πετρέλαια.
Η διάρκεια της νέα σύμβασης είναι τριετής και προβλέπει μηδενικές αυξήσεις για το 2011 και το 2012 καθώς και αύξηση 2,5% το 2013 μόνον αν τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων του ομίλου ξεπερνούν τα 700 εκατ. ευρώ.
Εκδρομή
Το χρονοεπίδομα για το 2012 και το 2013 αναστέλλεται, όπως και η εξαήμερη εκδρομή για φέτος και το 2012. Από τον Αύγουστο το ωράριο εργασίας αυξάνεται στις 40 ώρες την εβδομάδα και η αμοιβή των υπερωριών θα βασίζεται στη σχετική νομοθεσία χωρίς πρόσθετες προσαυξήσεις. Επίσης από 1/8/11 καταργούνται οι μισθολογικές προαγωγές λόγω συμπλήρωσης 25ετίας, όπως και το επίδομα κυλικείου.
Οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα λαμβάνουν τον πρώτο χρόνο εργασίας το 60% των αποδοχών που προβλέπει η σύμβαση και το 80% το δεύτερο χρόνο. Τέλος διατηρούνται οι 17,8 μισθοί ετησίως και ορίζεται πλαφόν 10 ημερών το χρόνο στις επιπλέον ημέρες ρεπό λόγω αργιών.
Τοο ιδιο και στον ΟΣΕ...μειωσαν τα επιδοματα αλλα εβαλαν παραγραφο που λεει οτι οι μισθοι για το παλαιο προσωπικο θα μεινουν στα επιπεδα του 2010!!!!!
Τραβατε ολοι μαζι τα βυζια σας τωρα.....γιατι ο Τζεφρυ βαρεσε μπουνια στο κατεστημενο .......γαμω την ψυχη του και αυτουνου και γαμω την μαλακει@ που νας δερνει σα λαο![]()
καλά...κάτσε να μπούνε οι ξένοι και θα τα ξαναπούμε...ριζική αλλαγή σε αυτά που μόλις
έγραψες...μόλις δούν την αναλογία εσόδων - εξόδων, θα τα ξαναπούμε...
πάντως είμαι πολύ περίεργος να δώ με όλους όσους σκέφτονται να βγάλουν άδεια
για ταξί τώρα που τα απελευθερώσανε, τι θα γίνει σε καμμιά διετία...δεν θα μου φανεί
καθόλου παράξενο πάντως, αν μια ωραία ημέρα στα δελτία ειδήσεων, ανακοινώσουν
πως όλοι όσοι έβγαλαν άδειες για ταξί την τάδε περίοδο, καλούνται να πάνε και να
πληρώσουν αυτά και αυτά και αυτά...
στην ελλάδα δεν ισχύει τπτ που έχει να κάνει με την ευημερία του πολίτη ρε...μια ζωή
κοιτάνε πως να τον κοροιδέψουν...ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...
sympether with chiefτης
Το ιδιο θα συμβει και στις μεταφορικες μεχρι και νομικες φιρμες θα δημιουργηθουν και θα εχουν τους δικηγορους υπαλληλους με 600 ευρω (εχει ηδη ξεκινησει αυτο).
Τωρα θα πει κανεις , τι με νοιαζει εμενα? εκει μπαινει το γνωστο με την κατσικα του γειτονα που οσο και αν δεν ορατο εκ πρωτης οψεως η απωλεια της επηρεαζει ολη τη γειτονια.
^Ακριβώς έτσι Γιάννη. Φυσικό κι επόμενο.
''Καταζητουνται'' βουλευτες
![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Δι@υγεια
Διαβαστε αυτο:
https://et.diavgeia.gov.gr/f/ypaat/a...%CE%92-%CE%964
Δαπανη 341.94¤ για επισκευη HP Deskjet 6122 που με το ζορι κανει 40¤ σημερα η συσκευη.
![]()
katsaraios (11-07-11), nikos1400 (11-07-11)