Μου ειπε πωλητης ποδηλάτων ότι το Χ3 ΔΕΝ παιρνει σχάρα πίσω πόρτας για τη μεταφορά ποδηλάτων αλλά μόνο αυτές της οροφής ή αυτές που εδράζονται σε βάση κοτσαδόρου.
Μήπως υπάρχει κανείς που παρά ταύτα που κουβαλά ποδήλατα με σχάρα πίσω πόρτας σε Χ3;
Μου ειπε πωλητης ποδηλάτων ότι το Χ3 ΔΕΝ παιρνει σχάρα πίσω πόρτας για τη μεταφορά ποδηλάτων αλλά μόνο αυτές της οροφής ή αυτές που εδράζονται σε βάση κοτσαδόρου.
Μήπως υπάρχει κανείς που παρά ταύτα που κουβαλά ποδήλατα με σχάρα πίσω πόρτας σε Χ3;
gnx (11-07-11)
στο Χ3 δεν μπαινει σχαρα πισω πορτας γιατι η πισω αεροτομη που θα στηριχθει η σχαρα ειναι πλαστικη και προεξεχει.
Αποτελεσμα να υπαρχει κινδυνος να σπασει γιατι το βαρος δεν μοιραζεται στις τρεις θεσεις δεσιματος (πανω -πλαγια και κατω).
Με λιγα λογια σχαρα μπαινει αλλα δεν ειναι ασφαλης.
Σωστός ο Nino
Ακριβώς το ίδιο θα σου έλεγα και εγώ σχετικά με την αεροτομή.
Θα γίνει ζημιά!
Ωραίος ο Γιάννης!!! Καλά bmw part # και δε το ξέρει ο Γιωργάρας????? Πως γίνεται?????
Από τον κατάλογο με τα αξεσουάρ που είδα μάλλον ισχύει και το αναφέρει ώς: "Boot lid bicycle rack .Can carry a maximum of three bicycles" part number ο κατάλογος δεν έχει αλλά το βρήκα τόσο στον ευρωπαικό κατάλογο όσο και στον αμερικ(λ)άνικο...!!!
Άρα βγαίνει ναι
παιδια χωρις να το εχω ψαξει βεβαια
στη φωτο φαινεται αμερικανικου τυπου κοτσαδορος
τετραγωνος.
δεν ξερω ο μαμα ευρωπαικος πως ειναι αλλα
για δειτε το.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
A manufacturing problem has been found that results in a safety issue.
https://www.shopbmwusa.com/ProductDe...&ProductId=521
gnx (31-08-11)
edit
Λυσεις υπαρχουν πολλες το θεμα ειναι να μην αναγκαστεις να δωσεις ενα σκασμο λεφτα...
για αυτο ο Γιωργος ρωτησε αν μπαινει η πισω σχαρα μεταφορας που η αξια της ειναι μηδαμινη.
Παντως Γιωργο επεξεργαζομαστε μια πατεντα αν περασουν οι ιμαντες στηριξης κατω απο τη αεροτομη (μεσα απο το χωρο των αποσκευων) αν πετυχει θα σε ειδοποιησω!
gnx (11-07-11)