δεν ξερω τι λετε, το μονο που ξερω οτι σε 10 χρονια εγω θα δινω 15 000ευρο το ραλλυ και ο αδερφος μου 30 000ευρο την ζετα και θα παμε να παρουμε ενα ε30 μ3!
δεν ξερω τι λετε, το μονο που ξερω οτι σε 10 χρονια εγω θα δινω 15 000ευρο το ραλλυ και ο αδερφος μου 30 000ευρο την ζετα και θα παμε να παρουμε ενα ε30 μ3!
Εγώ την πήρα ήδη για τον γιό μου,(Για το πτυχίο του-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ)!
Δίλιτρη εξακύλινδρη facelift- Ελληνική,από την επίσημη αντιπροσωπεία,ευτυχώς με πινακίδες 2001!!!
Τεκμήριο λοιπόν 4400 ευρώ σαν Smart!!!
Θα την κρατήσουμε για πάντα,είναι μοναδικό αυτοκίνητο!!!
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Nino (08-07-11)
καλα τα λετε ολοι.
το λαθος μου ξερετε ποιο ηταν?
ηταν που οταν ειχαν αρχισει να σκουραινουν τα πραγματα δεν ειχα τα @ρχιδια να της βαλω φωτια και να παρω την αποζημειωση απο την ασφαλεια.....
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
καλησπερα σας,το πρωτο μου αμαξι ηταν ενα μινι του 2002 το οποιο μετα απο 40000χλμ σε ενα χρονο το βαρεθηκα και μου ειχε γιαλυσει πολυ η z3.ηταν δεκεμβριος 2008 τα πραγματα δεν ειχαν σκουρηνει ακομη πολυ.παιδια το z3 το πηρα σε μια νυχτα!το ειδα, χωρις να το πολυσκεφτω το πηρα γιατι ειχε θολωσει η κριση μου απο τα m πισω φτερα...μοντελο τελη 96 ελληνικο με m44 μοτερ κοντα 150 αλογα με προγραμμα εισαγωγη και αλλα καλουδια..η αισθηση οταν οδηγουσα με 80 -85 χλμ/ωρα απλα δεν υπηρχε!!ενιωθες ενα με το αυτοκινητο.χαρακτηριστικη αισθηση που καταλαβαινουν μονο οσοι ειναι ιδιοκτητες. η αληθεια ειναι πως δεν ενιωθα ασφαλης στις ανοιχτες καμπες και φοβομουν να πατησω περισσοτερο γκαζι γιατι οποτε το εκανα ανοιγε η τροχια μου.στα κλειστα κομματια ομως το z3 ειναι ερωτας αληθεια οπως λεει και ο givrgospr .ειναι πολυ παιχνιδιαρικο και μπορεις να εισαι μονιμως με την ουρα διπλωμενη χωρις υπερβολη.το δεκεμβριο του 2010 μετα απο 30000 χλμ αποφασισα να το πουλησω λογω του οτι κινουσα αυτοκινητο μονο στην πολη και η καταναλωση ηταν στα υψη.τα ελαττωματα της ειναι απειρα,μερικα απο αυτα ειναι κουκουλα μπαζει νερα, το πορτ μπαγκαζ μπαζει νερο απο το στοπ στα προφεισ,πολυ θορυβο στο ταξιδι-ειχα και οτοασπιδες,ασαφεια στις μεγαλες ταχυτητες,αν φυσαει τρεμεις στο τιμονι μην σε παρει ο αερας.το cv του ειναι 0,41 πολυ ασχημο.παρολα αυτα ειναι ερωτας,πανεμορφη παιχνιδιαρα και μακαρι να ξαναπαρω οταν θα μπορεσω να εχω και καμπριο αυτοκινητο στο μελλον.γιατι τα roadster εποχης με την μαλακη οροφη ειναι τρελα!
στο θεμα της τιμης μεσα σε 10 μερες το πουλησα καθως με πηραν πολλοι τηλεφωνο λογω της χαμηλης τιμης που το ειχα βαλει,6500 ευρω
η αληθεια ειναι οτι το πουλουσα χωρις σημα 2011 και σκεφτηκα οτι θα ζοριζομουν να το δωσω 7000 τον ιανουαριο του 11 και λεω δωστο τωρα δεκεμβρη 6500 να φευγει.βεβαια το πρωινο της πωλησης ετρεμα και παραμιλουσα στο αυτοκινητο,αληθεια σας λεω.τεσπα δε χαρηκα που το εδωσα αν και επρεπε.
εχω παρατηρησει τις αγγελιες z3 επι 2 χρονια σχεδον καθημερινα!ξερω το επιπεδο των τιμων γενικα και ηξερα τοτε οτι το δικο μου θα επιανε γρω στα 7000 χιλιαρικα αν ημουν τυχερος.αλλα για να πουλησεις πρεπει να εισαι δελεαστικος γενικα.
ο z3 2.2 απο τις φωτογρ εχει αμαξαρα δεν διαφωνει κανεις αλλα δεν ηθελε να πουλησει γρηγορα το αυτοκινητο περιμενωντας τον αγοραστη που θα ακουμπησει 18 χηνες.παρατηρουσα οτι παντα ηταν απο τα ακριβοτερα z3 και παραμενει γιατι ειναι απο τα καλυτερα z3 αλλα οι αγοραστες δεν εκτιμουν τιποτα και κοιτουν μονο την τιμη και μετα το αυτοκινητο αν τους αρεσει. καλοπουλητο το αυτοκινητο ευχομαι γιατι αξιζει τα 12 χιλιαρικα
BILL007 (09-07-11), Panos 316T (20-07-11)
Τελικά το bmwδάκι μου έφυγε. Έχω ξαναπουλήσει αυτοκίνητο στο παρελθόν, είναι η πρώτη φορά που έκλαψα. Ξέρω ακούγεται πολύ soft, αλλά με πιάσαν τα ζουμιά...
karmaz3 (20-07-11)
Άντε, με το καλό το επόμενο τώρα!
karmaz3 (20-07-11)
Tελικά τα πράγματα γίνονται πολύ πιο γρήγορα απ'οτι τα σκεφτόμαστε ορισμένες φορές...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1608796/