Βασιλλάκο, στα ΙΚΕΑ κοίταξες ;;
Βασιλλάκο, στα ΙΚΕΑ κοίταξες ;;
Vasilis (08-07-11)
Αν και πιστεύω πως θα τακτοποιηθείς μια χαρά με τη λύση που έδωσε ο Θωμάς, να σου πω και τη δική μου εμπειρία... Την αναζήτηση την ανέλαβε η γυναίκαι μου η οποία κατέληξε στη Laro στον παράδρομο της Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας στη γέφυρα της Λυκόβρυσης. Έχουν κάποιες έξυπνες λύσεις με την έννοια ότι τα έπιπλά τους μπορούν με προσθαφαιρέσεις τμημάτων να γίνουν αγνώριστα και να καλύψουν κάθε ηλικία, διαρρύθμιση ή γούστο.
Οι τιμές είναι πάνω κάτω αυτές που γνωρίζεις, έχουν όμως και stock. Όσον αφορά το στρώμα, μη τσιγκουνευτείς Βασίλη φίλε μου. Δε σου λέω να πάρεις coco-mat, πάρε όμως ένα καλό Media strom όπως πήρα εγώ στη δική μου. Έχει μεγάλη σημασία για ένα παιδί σε τόσο μικρή ηλικία.
Vasilis (08-07-11)
Laro προτιμήσαμε και εμείς, και στη δική μου περίπτωση, το κρεβάτι μου που το έχω απ'το σχολείο είναι ακόμα σαν καινούριο. Αντίθετα το σετ γραφείο - βιβλιοθήκη από τη Νεοσετ που έχει σχεδόν την ίδια ηλικία (ένα χρόνο πιο παλιά) θυμίζουν περισσότερο αυτό:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...761#post177761
![]()
m-power_01 (09-07-11), S8N (09-07-11), Vasilis (13-07-11)
m-power_01 (09-07-11), Vasilis (09-07-11)
Παίζεις με τον πόνο μου συνονόματε και θα λογαριαστούμε από βδομάδα στην τραμπάλα! Θα ανέβω Αθήνα από βδομάδα και θα με πάει ο Σπύρος στην παιδική χαρά. Να πεις και 'συ στην μαμά σου να σε φέρει να παίξουμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα, επισύναψα φωτό του κρεβατιού. Από κάτω, έχει ένα δεύτερο κρεβάτι συρρόμενο, που έχει μηχανισμό και σηκώνεται στο ύψος του κύριου κρεβατιού. Πολύ βολικό!
Το Ε30 είναι για να ζηλεύει ο Σπύρος![]()
![]()
m-power_01 (09-07-11), Z4 DCT (09-07-11)