Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη απο την καταθεση πινακιδων στο αμαξι το δικο σου του Θωμα του Αlex κλπ φιλων,το φαινομενο ντομινο που δημιουργειται ξεκινα απο μειωμενα για το κρατος εσοδα απο χιλιες δυο μεριες, αυξημενα εξοδα απο επιδοματικες πολιτικες και αυξηση της ανεργιας.
    Παυση επενδυτικων σχεδιων και καμια αναπτυξη.
    Δεν τα ξερουν ολα αυτα?
    Τα ξερουν και τα παραξερουν, εκτος και αν εγω ειμαι συνωμοσιολογος και αυτοι εχουν τις καλυτερες προθεσεις και απλα ειναι ατυχοι στις εκτιμησεις και τις προβλεψεις τους...
    ου να μου χαθειτε αχρηστοι!!
    Τα εχουν υπολογισει....απλα θελουν να το φτασουν καπου που απλα θα παραδωσουν σταχτες....και μετα παπαλα....
    Φαντασου οτι μας ζητανε στα ισια να παραδωσουμε δικαιωματα εκμεταλευσης λιγνητη και υδρουλεκτρικα σε ιδιωτες αλλοδαπης, και αυτα τα λενε live τα καναλια....Φαντασου τι ζητανε κατω απο το τραπεζι.......

Μας εφεραν στον γκρεμο...ο λαος ασχολειται με τα οικονομικα προβληματα που μας φορτωνουν και αυτοι ξεπουλανε και δινουν οτι εχουν συμφωνησει.....εγω ετσι το βλεπω.....

Ξερεις τι αλλο με τρελενει ρε Γιαννη...οτι εγω οκ εδωσα τις πινακιδες γιατι δεν γουσταρω να πληρωνω μαμισιατικα λεφτα στους κλεφτες που πανε να γινουν συνεταιροι μου με τσαμπουκα (τακτικη νυχτας).....αλλα χεστικα εχω αμαξι να κινηθω......ρωτησε κανενα λαμογιο τι θα κανει τοσος κοσμος που εχει 1 αμαξι 2000cc ερειπιο και πρεπει να κανει με αυτο την δουλεια του??? μιλαμε για ΛΑΜΟΓΙΑ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 08-07-11 στις 17:47
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

katsaraios (08-07-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP