Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 77 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 2767757677787987127177 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 761 έως 770 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Περιοχή
    αθηνα μενίδι
    Rides
    1

Talking

ρε τρελοι ίσταστε λαμόγια 1 φορά αυτοί 100 εμείς ο κλέψας του κλέψαντος αφού το θέλουν θα το λάβουν,αρκετά κάναμε υπομονή με τους καραγκιοζηδες δεν φτάνει που μας βάλαν στη μπριζα και τα αγοράσαμε τώρα μας ζητάν να κατεβάσουμε τα παντελόνια οχι κύριοι θα λάβουν αυτό που τους αξίζει εγώ το αποφάσισα δεν θα στερηθώ το αυτοκινητάκι μου για κανένας π@π@ρα μια ζωή πληρώνω φόρους και κερατιατικα δεν έριξα εγώ την ελλάδα έξω και σίγουρα με τις μειώσεις που έχουμε υποστέι στους μισθούς και στις αυξήσεις στα προιόντα εμείς θα τη ξελασπώσουμε αλλά μάγκες μέχρι εκεί χαμήλωμα στα κυβικά και παρε ναχεις

Περιοχή
    Νέα Πεντέλη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν θα προχωρησω αντωνη μπορω να ενημερωσω.
    αλλα δεν εχω το χρονο να αναλαβω το συντονισμο μιας τετοιας κινησης ως φορουμ.
    αν θυμαμαι καλα στο φορουμ μας συμμετεχουν 2-3 εξαιρετοι νομικοι.
    μπορει λοιπον να οργανωθει κατι και να προχωρησει, αλλα εγω δεν μπορω να το κανω.
    1ο βήμα. Ιδρυση σωματείου ιδιοκτητών οχημάτων μεγάλων κυβικών.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οσο εμεις θα ειμαστε εγωπαθεις ζηλοφθονες,κουτοπονηροι και πανω απο ολα χαιρεκακοι, αυτοι θα μας κανουν οτι θελουν!!!
    Τα παντα στη ζωη,(αγορα,εργασια,παραγωγη κλπ) ειναι ενας κυκλος!! οταν αυτος σπασει σε ενα σημειο τα παντα καταρρεουν.
    Οταν εμενα ο κρετινος ο κουνιαδος μου μου λεει : μμμ να προσεχες διλιτρο δεν ηθελες??? φατε την τωρα (σαρδονιο γελιο)
    και ειναι στο επαγγελμα φαναρτζης! και την αλλη μερα γκρινιαζει δεν εχει δουλεια και τι θα κανουμε???
    Βρε Μααλα κα οταν πεθανει η κατσικα του γειτονα θα χασεις και εσυ...
    Ετσι λοιπον αν μεσα απο αυτη την καταστροφικη για το Εθνος (οχι μονο για τη χωρα) κατασταση, δεν "βγουμε" καλυτεροι και ποιο σωφρωνες ως ανθρωποι και ως πολιτες,τοτε ολα αυτα θα σημαινει οτι μας αξιζαν....

4. The Following 15 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

120ie87 (08-07-11), alexm (08-07-11), Andreas_E92 (11-07-11), aristent (08-07-11), beliris (08-07-11), gkaras (08-07-11), katsaraios (08-07-11), Kostas_1 (08-07-11), Monsta (08-07-11), oldcarskickass (08-07-11), PANOS-E60 (08-07-11), Ptboul (11-07-11), Stathis (08-07-11), Stefanos_Cool (19-08-11), Thomelef (08-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο εμεις θα ειμαστε εγωπαθεις ζηλοφθονες,κουτοπονηροι και πανω απο ολα χαιρεκακοι, αυτοι θα μας κανουν οτι θελουν!!!
    Τα παντα στη ζωη,(αγορα,εργασια,παραγωγη κλπ) ειναι ενας κυκλος!! οταν αυτος σπασει σε ενα σημειο τα παντα καταρρεουν.
    Οταν εμενα ο κρετινος ο κουνιαδος μου μου λεει : μμμ να προσεχες διλιτρο δεν ηθελες??? φατε την τωρα (σαρδονιο γελιο)
    και ειναι στο επαγγελμα φαναρτζης! και την αλλη μερα γκρινιαζει δεν εχει δουλεια και τι θα κανουμε???
    Βρε Μααλα κα οταν πεθανει η κατσικα του γειτονα θα χασεις και εσυ...
    Ετσι λοιπον αν μεσα απο αυτη την καταστροφικη για το Εθνος (οχι μονο για τη χωρα) κατασταση, δεν "βγουμε" καλυτεροι και ποιο σωφρωνες ως ανθρωποι και ως πολιτες,τοτε ολα αυτα θα σημαινει οτι μας αξιζαν....
    Ειπαμε Γιαννη, δεν βγηκαν τα ανεκδοτα τσαμπα......ειμαστε πολυ ζηλοφθονοι σα λαος και γι αυτο δε παμε μπροστα...οπου λαμογια ειμαστε πρωτοι....
    Αν αυτη η κατασταση βοηθησει ωστε να καταλαβουμε οτι πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια σα λαος, οκ καλοδεχουμενη, αλλιως ουτε να το σκεφτω δε θελω....θα φαμε το ενας τις σαρκες του αλλου...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

6. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Thomelef (08-07-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιαννη απο την καταθεση πινακιδων στο αμαξι το δικο σου του Θωμα του Αlex κλπ φιλων,το φαινομενο ντομινο που δημιουργειται ξεκινα απο μειωμενα για το κρατος εσοδα απο χιλιες δυο μεριες, αυξημενα εξοδα απο επιδοματικες πολιτικες και αυξηση της ανεργιας.
    Παυση επενδυτικων σχεδιων και καμια αναπτυξη.
    Δεν τα ξερουν ολα αυτα?
    Τα ξερουν και τα παραξερουν, εκτος και αν εγω ειμαι συνωμοσιολογος και αυτοι εχουν τις καλυτερες προθεσεις και απλα ειναι ατυχοι στις εκτιμησεις και τις προβλεψεις τους...
    ου να μου χαθειτε αχρηστοι!!

8. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

beliris (08-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Γιαννη απο την καταθεση πινακιδων στο αμαξι το δικο σου του Θωμα του Αlex κλπ φιλων,το φαινομενο ντομινο που δημιουργειται ξεκινα απο μειωμενα για το κρατος εσοδα απο χιλιες δυο μεριες, αυξημενα εξοδα απο επιδοματικες πολιτικες και αυξηση της ανεργιας.
    Παυση επενδυτικων σχεδιων και καμια αναπτυξη.
    Δεν τα ξερουν ολα αυτα?
    Τα ξερουν και τα παραξερουν, εκτος και αν εγω ειμαι συνωμοσιολογος και αυτοι εχουν τις καλυτερες προθεσεις και απλα ειναι ατυχοι στις εκτιμησεις και τις προβλεψεις τους...
    ου να μου χαθειτε αχρηστοι!!
    Τα εχουν υπολογισει....απλα θελουν να το φτασουν καπου που απλα θα παραδωσουν σταχτες....και μετα παπαλα....
    Φαντασου οτι μας ζητανε στα ισια να παραδωσουμε δικαιωματα εκμεταλευσης λιγνητη και υδρουλεκτρικα σε ιδιωτες αλλοδαπης, και αυτα τα λενε live τα καναλια....Φαντασου τι ζητανε κατω απο το τραπεζι.......

Μας εφεραν στον γκρεμο...ο λαος ασχολειται με τα οικονομικα προβληματα που μας φορτωνουν και αυτοι ξεπουλανε και δινουν οτι εχουν συμφωνησει.....εγω ετσι το βλεπω.....

Ξερεις τι αλλο με τρελενει ρε Γιαννη...οτι εγω οκ εδωσα τις πινακιδες γιατι δεν γουσταρω να πληρωνω μαμισιατικα λεφτα στους κλεφτες που πανε να γινουν συνεταιροι μου με τσαμπουκα (τακτικη νυχτας).....αλλα χεστικα εχω αμαξι να κινηθω......ρωτησε κανενα λαμογιο τι θα κανει τοσος κοσμος που εχει 1 αμαξι 2000cc ερειπιο και πρεπει να κανει με αυτο την δουλεια του??? μιλαμε για ΛΑΜΟΓΙΑ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 08-07-11 στις 16:47
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

10. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

katsaraios (08-07-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα εχουν υπολογισει....απλα θελουν να το φτασουν καπου που απλα θα παραδωσουν σταχτες....και μετα παπαλα....
    Φαντασου οτι μας ζητανε στα ισια να παραδωσουμε δικαιωματα εκμεταλευσης λιγνητη και υδρουλεκτρικα σε ιδιωτες αλλοδαπης, και αυτα τα λενε live τα καναλια....Φαντασου τι ζητανε κατω απο το τραπεζι.......

Μας εφεραν στον γκρεμο...ο λαος ασχολειται με τα οικονομικα προβληματα που μας φορτωνουν και αυτοι ξεπουλανε και δινουν οτι εχουν συμφωνησει.....εγω ετσι το βλεπω.....
    off topic αλλα δεν μπορω να μη το σχολιασω..
    μιιας και η καταγωγη μου ειναι απο τη Φλωρινα ,να σου πω οτι τα λιγνιτορυχεια στο νομο ειναι κλειστα και εισαγουμε λιγνιτη απο τη βουλγαρια.
    Εμειναν ανεργες τοσες οικογενειες για να ερθουν αυτοι και να τα δωσουν ολα μπιρ παρα
    Τι να λεμε τωρα τα ανδρεικελα αυτα ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ο Σταθης εχει απολυτο δικηο.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

beliris (08-07-11), Z4 DCT (08-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

off topic αλλα δεν μπορω να μη το σχολιασω..
    μιιας και η καταγωγη μου ειναι απο τη Φλωρινα ,να σου πω οτι τα λιγνιτορυχεια στο νομο ειναι κλειστα και εισαγουμε λιγνιτη απο τη βουλγαρια.
    Εμειναν ανεργες τοσες οικογενειες για να ερθουν αυτοι και να τα δωσουν ολα μπιρ παρα
    Τι να λεμε τωρα τα ανδρεικελα αυτα ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ο Σταθης εχει απολυτο δικηο.
    Όπως επίσης πρέπει να ξέρεις ότι η ΔΕΗ έχει πλέον αναθέσει σε εργολάβους με πολλαπλάσιο κόστος την μεταφορά του κάρβουνου από τα πεδία στους ΑΗΣ.

Και αν πας και σε ΑΗΣ θα δεις κάποιους που δουλεύουν και κάποιους τεμπελχανάδες.

Κακά τα ψέμματα δεν φταίνε μόνο οι κυβερνήσεις αλλά και η ιδιοσυγκρασία μας σαν έθνος.

Δεν γίνεται να έχεις ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ μονοπώλια. Απλά δεν γίνεται. Έλα όμως που στην Ελλάδα στις περιπτώσεις των ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ τα έχεις και μάλιστα τα δημιούργησες ο ίδιος με τον πλέον χειρότερο τρόπο, διορίζοντας πελατειακά άχρηστους που δε μπορούν να διαχειριστούν το μυαλό τους. Φορτώνοντας τις εταιρείες αυτές (ιδιαίτερα την ΔΕΗ) με εγγυήσεις δανείων και άλλα τέτοια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ και καθόλου τραγελαφικά. Το θέμα είναι όμως ότι όλο αυτό τον καιρό τα έβλεπες να γίνονταν αλλά ΔΕΝ μίλαγες γιατί κάπου βολευοσουν κι εσύ (όχι προσωπικά, γενικά). Και τώρα που τον ρουφάνε σχεδόν όλοι εσύ κάθεσαι και χαίρεσαι.

Γιαυτό όπως είπε και ο Τόμι, η κατηφόρα ΤΩΡΑ αρχίζει, αυτό είναι μόνο η απογύμνωση του σάπιου συστήματος που δημιουργήσαΜε (και πρώτος εγώ) τόσα χρόνια.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σήμερα έκανα τη δική μου μικρή 'επανάσταση' και κατέθεσα πινακίδες. Ήδη νιώθω πολύ πιο ήρεμος από πριν.

Στο σημείο που λέει 'ΛΟΓΟΣ', έγραψα ....''Επειδή το Κράτος κοροϊδεύει τον πολίτη''.

Η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι τις κρατάνε παραπάνω από 12 μήνες πριν τη καταστροφή τους. Δεν χρειάστηκε να φέρω μαζί μου κανένα έντυπο (Ε9 κτλ), αφού τα είδαν όλα στο pc. Υπέγραψα μία υπεύθυνη δήλωση ότι το αυτοκίνητο δεν θα είναι στο δρόμο.-

15. The Following 7 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

5555 (11-07-11), alexm (11-07-11), bill_m3 (11-07-11), nikos-Mpacket (11-07-11), oldcarskickass (11-07-11), S8N (11-07-11), Thomelef (11-07-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και το αμάξι τι θα το κάνεις?

Σελίδα 77 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 2767757677787987127177 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα