Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεωρωντας υπερβολικο το τεκμηριο των 41800 ευρω
    ετσι οπως παμε σε λιγο η κατοχη καλου αυτοκινητου θα αποτελει ποινικο αδικημα.

αυτο ειναι τουλαχιστον απατη απο την πλευρα του λαμογιου-ελληνικου κρατους.

διοτι οχι μονο επετρεψε, αλλα ενθαρυνε την αγορα αυτοκινητων μεγαλου κυβισμου τα προηγουμενα χρονια (μετρα μειωσης του τελους ταξινομησης κλπ) και, τωρα ερχεται να τα απαγορευσει ουσιαστικα αυξανοντας υπερβολικα τη φορολογια τους.

αν εκανε κατι αντιστοιχο ή παρεμφερες καποιος ιδιωτης, θα μπορουσες να καταθεσεις αγωγη και να αποζημιωθεις για τη ζημια που σου προκαλεσε.

αλλα το κρατος ειναι κρατος, κανει οτι θελει και λογαριασμο δεν δινει.

βεβαια, ειμαστε κι εμεις καλα "κουμασια"... ειλικρινης ειναι μονο οποιος φοβαται, ή οποιος δεν μπορει να κλεψει.
    κι εκει ειναι που λες, εχουν εντελως αδικο τα λαμογια που μας φερονται ως λαμογια?

το λογαριασμο θα πληρωσουν παλι οι ιδιοι ειλικρινείς φορολογουμενοι, οι οποιοι για μια ακομα φορα αισθανονται ηλιθιοι.

πραγματικα η απαγορευση ουσιαστικα αυτοκινητων μεγαλου κυβισμου μονο ζημια μπορει να φερει.
    τα εσοδα απο τα τελη, τα καυσιμα, τα σερβις, ανταλλακτικα κλπ, θα μειωθουν δραματικα.
    ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο.
    ειναι οπως λεγαμε μερικες σελιδες πριν.
    τα μετρα λειτουργουν μονο προϋπολογιστικα για τα ματια του κοσμου.
    δεν ενδιαφερει να πετυχουν, ουτε να αυξηθουν τα εσοδα.

για μια ακομα φορα αποδεικνυεται οτι μας κυβερναν ανικανοι (και επικινδυνοι).

προσωπικα δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω.
    δεν θελω να αρχισω τις κλαψες, για μια εταιρια (και οσο υπαρχουμε ακομα), μεσα στα υπολοιπα εξοδα δεν ειναι τοσο σημαντικο το επιπλεον κοστος των 200 ευρω το μηνα.

ομως το γεγονος παραμενει πως ειναι βλακεια να ξοδευεις τοσα λεφτα για το αυτοκινητο. ειτε δεν εχεις, ειτε εχεις.

οταν ξεκινησα να παρω αυτοκινητο εξετασα τα εξοδα. ενα σημα 580 ευρω, μια καλη ασφαλεια, ενα κοστος καυσιμων και συντηρησης για τα 6000 χλμ που εκανα ετησια, ειχα υπολογισει οτι ειμαι διατεθειμενος να τα δινω για το κεφι μου.
    αν μου ελεγαν οτι τα τελη ειναι 3600 (συν τις αυξησεις στα καυσιμα και τα υπολοιπα εξοδα), δεν θα ημουν διατεθειμένος να τα δωσω.
    ειτε δεν τα ειχα αυτα τα χρηματα, ειτε τα ειχα. ειτε η οικονομια και η δουλεια μου πηγαινε ασχημα, ειτε καλα...
    ειναι απλα εξωφρενικα και δεν θα το δεχομουν.

οπως δεν δεχομαι να πληρωνω δυο μπαλες παγωτο 10 ευρω -3.500 δρχ.!- (σε γνωστη ξενη αλυσιδα), δεν δεχομαι να δινω 8,5 ευρω -3 χιλιαρικα!- για ενα κεϊκ απο το φουρνο, δεν δεχομαι να δινω για ενα μικρο μπουκαλακι νερο 1 ευρω.
    το οτι εχει καποιος να τα δωσει, δε σημαινει οτι θα πρεπει ο καθενας να του πιανει τον κωλο.
    ακομα περισσοτερο αν δεν τα εχει.

ετσι και για τα τελη προσανατολιζομαι προς την καταθεση, διοτι θεωρω κοροϊδια το ολο σκηνικο και αρνουμαι να υποκυψω, ενω ο νομικος μου συμβουλος, θα καταθεσει σωρεια μηνυσεων και αγωγων για καθε πιθανο και απιθανο λογο...
    οχι οτι περιμενω και πολλα, αλλα δεν θα χασω κιολας.

αντε να μετονομαζουμε και το φορουμ σιγα σιγα, x-bmwfans...

2. The Following 20 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexm (07-07-11), aristent (07-07-11), bill_m3 (07-07-11), Driver M (07-07-11), GiannisRob (08-07-11), individual (08-07-11), katsaraios (07-07-11), Konstantinos E60 (08-07-11), Kostas_1 (08-07-11), Leonidas_E39 (07-07-11), merlin (08-07-11), Monsta (08-07-11), Nino (08-07-11), PANOS-E60 (08-07-11), S8N (07-07-11), Samaro (07-07-11), Stefanos_Cool (19-08-11), stefm5 (07-07-11), Z4 DCT (07-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ετσι οπως παμε σε λιγο η κατοχη καλου αυτοκινητου θα αποτελει ποινικο αδικημα.
    .................................................. .........
    ετσι και για τα τελη προσανατολιζομαι προς την καταθεση, διοτι θεωρω κοροϊδια το ολο σκηνικο και αρνουμαι να υποκυψω, ενω ο νομικος μου συμβουλος, θα καταθεσει σωρεια μηνυσεων και αγωγων για καθε πιθανο και απιθανο λογο...
    οχι οτι περιμενω και πολλα, αλλα δεν θα χασω κιολας.

αντε να μετονομαζουμε και το φορουμ σιγα σιγα, x-bmwfans...
    Είναι άκρως ενδιαφέρον να ενημερωθούμε για πιθανές ενέργειες - αγωγές - διεκδικήσεις που μπορούμε να κάνουμε ατομικά η και ομαδικά .
    Θα παρακαλούσα αν θέλεις, σε κάποιο ιδιαίτερο πόστ να μας ενημερώσεις σχετικά.

Α ! το φόρουμ προτείνω να μετονομαστεί σε BMWcriminals

4. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

pilot (08-07-11), Stathis (07-07-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP