Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα δεις ότι .....as reality sinks in Γιάννη μου σιγά σιγά θ αλλάξουν πολλά πράγματα. Εδώ έχει ήδη αλλάξει ο τρόπος σκέψης μας σε σχέση με πέρυσι.

Εγώ επιμένω, όσο κι αν δε μ αρέσει η σκέψη αυτή, αλλά η κατάθεση πινακίδων η αρχή του τέλους.

Θα μπουν και οι αγγελίες προς πώληση σιγά σιγά. Ευτυχώς υπάρχουν αξιόλογες επιλογές σε λιγότερα κυβικά εκτός bmw.

Σιγά μη σκάσω για ένα αυτοκίνητο. Αρκετά αγχώθηκα με όλα αυτά που ακούω τόσο καιρό.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

katsaraios (07-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα δεις ότι .....as reality sinks in Γιάννη μου σιγά σιγά θ αλλάξουν πολλά πράγματα. Εδώ έχει ήδη αλλάξει ο τρόπος σκέψης μας σε σχέση με πέρυσι.

Εγώ επιμένω, όσο κι αν δε μ αρέσει η σκέψη αυτή, αλλά η κατάθεση πινακίδων η αρχή του τέλους.

Θα μπουν και οι αγγελίες προς πώληση σιγά σιγά. Ευτυχώς υπάρχουν αξιόλογες επιλογές σε λιγότερα κυβικά εκτός bmw.

Σιγά μη σκάσω για ένα αυτοκίνητο. Αρκετά αγχώθηκα με όλα αυτά που ακούω τόσο καιρό.
    Δεν εχεις αδικο Κωστα..μολις συνηθισω την ιδεα, δε μου λεει κανενας οτι δεν θα το αλλαξω με κατι αλλο...απλα αυτη την στιγμη προσαρμοζομαι και προσπαθω να καταλαβω το συστημα, να το διαβασω....μετα θα πραξω αναλογα
    Ολα ειναι στο προγραμμα, απο να το κρατησω μια χαρα μεσα στην ''σουιτα'' μεχρι να το αλλαξω με κατι εξισου αποδοτικο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 07-07-11 στις 20:55
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP