επισης ξεχασα να αναφερω:
8)κρεμασμα στο ντουλαπακι του συνοδηγου(φτιαχνεται η' οχι και πρεπει να το αντικαταστησουμε ολο(η σκετο το πορτακι και αν φτιαχνεται πως?)
9)φθορα στα σηματα του καπο(αλλαχτηκαν παλι με οεμ-ελεγα για σνιτζερ αλλα τα οεμ ταιριαζουν περισοτερο με το χρωμα μου απο τα σνιτζερ που ειναι μαυρα επειδη ειμαι viollet metalic εγω).
10)το κλασσικο αλλαγμα λεβιε(οπου υπαρχει δερμα υπαρχει και φθορα)
επισης να πω κατι που κανω εγω σαν θεμα συντηρησης για το δερμα του σαλονιου μου(ειναι γνησιο μ-πακ το αμαξι και εχω και μ-πακ σαλονι μαυρο μισο-μισο).ανα τριμηνο το περναω οπου εχει δερμα με παραφινελαιο απο το φαρμακειο.αυτο μου το ειχε πει καποιος σε ενα πλυντηριο ο οποιος ειχε και αυτος bmw e36.δεν ξερω αν ειναι σωστο η΄λαθος παντως 3-4 χρονια που το περναω τακτικα (καθε τριμηνο)το δερμα του σαλονιου εχω παρατηρησει οτι φαινεται πιο ζωντανο και γυαλιστερο απο παλια.
anyway καμια λυση για το κρεμασμα στο ντουλαπακι υπαρχει δοκιμασμενη?
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Κοιταζωντας στα διαφορα φορα για παρομοιο προβλημα πολλοι αναφερουν 2 κυριες πηγες του προβληματος.
1η) ειναι να εχει χαλαρωσει το μεταλλικο κουμπωμα απο το ντουλαπακι.Η το βιδωνεις πιο σφιχτα ή το αλλαζεις με καινουργιο.
2η) Αν το προβλημα παραμεινει τοτε πολυ πιθανων να εχουν στραβωσει καποια κλιπσακια και να μην κουμπωνει καλα το πλαστικο τριμακι με την κλειδαρια.Μπορει επισης να μην το εχουν βιδωσει καλα το ντουλαπακι και να κρεμαει.
Ενας πολυ καλος οδηγος ειναι εδω
https://www.bmwe36blog.com/2007/05/0...glove-box-diy/
BILL007 (16-07-11), leo328 (16-07-11), Panos 316T (01-10-11), Κωνσταντίνος (16-07-11)