Να αναφαιρω οτι περιμενω απαντηση απο την ασφαλιστικη μου εταιρεια, για το αν μπορει μετα την σημερινη καταθεση πινακιδων να γυρισει το ασφαλιστηριο συμβολαιο μου, μονο σε κλοπης......ειδομεν![]()
ναι
οχι
Εύχομαι σύντομα να πάρετε πίσω τις πινακίδες ... έχω στεναχωρηθεί πολύ.... αυτό που μας έκαναν δεν πρέπει να περάσει έτσι...................![]()
S8N (07-07-11)
ΟΟΟΟΟ ρε φιλαράκι...γιατί στεναχωριέσαι!!!η περίοδος απαιτεί να ζούμε με πιο μικρές
ανέσεις αυτή την στιγμή. έτσι είναι η κατάσταση, και καλά θα κάνουμε πρώτα να
προσαρμοστούμε, και μετά να κάνουμε σαν λαός ότι είναι να κάνουμε...τουλάχιστο
να εξασφαλίσουμε μια σιγουριά και γα μας και για τους δικούς μας, και ύστερα βλέπουμε
τι γίνεται...
όσο για το τελευταίο σχόλιο, η απάντηση σου βρίσκεται κάθε μέρα στα δελτία...
καθημερινά, έχουμε και απο ένα περιστατικό με κάποιον βουλευτή. χώρια το ξύλο
που έχουν φάει κάνα δυο μέχρι σήμερα.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΑΓΚΕΣ!!!ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...![]()
sympether with chiefτης
Ετσι ακριβως...πρεπει να φερουμε το βιωτικο μας επιπεδο στα μετρα των καιρων, αλλιως η λαιλαπα των μετρων θα εξαφανισει καθε αντιρησια που θθα προσπαθησει να συνεχισει να ζει οπως παλια, αυτο θελουν για να τον ξεζουμισουν με φορους και εισφορες....
Οσο για το τελευταιο με καλυψε πληρος ο Θωμας....ουτε για καφε δεν θα βγαινουν εξω τα λαμογια
Φυσικά και θα μπορεί Γιάννη !! Γιατί όχι ;;;
Διαφορετικά, σταματάς την ασφάλιση και σου επιστρέφουν τα υπόλοιπα ασφάλιστρα, ενώ ασφαλιζεσαι μόνο για κλοπή σε άλλο, νέο ασφαλιστήριο!!
Είναι πίκρα η κατάθεση ρε παιδιά !!! Τι να πώ ;;;
Εγώ αποφάσισα να τις κρατήσω αυτόν το χρόνο, μήπως αλλάξει κάτι του χρόνου !!!
Θα μου πουν αυριο Αντωνη....
Αντωνη καμια πικρα...εγραψα και πιο πανο, προσαρμογη στους καιρους που ζουμε...δεν πουλας, απλα προσαρμοζεσαι.....αποφασισα απο νομιμους να μας κανουν φοροφυγαδες για να αοκτησουν περισοτερο προσβαση στα εισοδηματα μας μεσο των τεκμηριων....οκ....και μεις πρεπει λοιπον να κατεβασουμε παλι τα τεκμηρια μας στα νομιμα πλαισια.....προσαρμογη και υπομονη...
Αντωνη του χρονου θα ειναι χειροτερα....ακουσε με...
παίρνεις επιστροφή γιάννη. είναι διασταυρωμένο απο τον δικό μου ασφαλιστή, που του είπα
ότι θα καταθέσω...θέλει μόνο να του δώσεις αντίγραφο απο το χαρτί που σου έδωσαν στην
εφορία.
sympether with chiefτης