κώστα...κανένα αμάξι δεν μαζεύουν...μια απότομη τιμονιά δίνουν και τπτ άλλο. η γυναίκα μου
μάλιστα το κάνει και καλύτερα!!!λίγο παραπάνω να του γυρίσει απ'ότι περιμένει, τελείωσε ο μάγκας.
δεν το μαζεύει με τπτ.
κώστα...κανένα αμάξι δεν μαζεύουν...μια απότομη τιμονιά δίνουν και τπτ άλλο. η γυναίκα μου
μάλιστα το κάνει και καλύτερα!!!λίγο παραπάνω να του γυρίσει απ'ότι περιμένει, τελείωσε ο μάγκας.
δεν το μαζεύει με τπτ.
sympether with chiefτης
RTFM
Thomelef (06-07-11)
Αυτος με το μαυρο που κανει τις 2 τιμονιες και αλλαγη λωριδας στο 1:17 και στο 2:23 ΞΕΡΕΙ τι κανει φιλε....Και το S2000 ειναι πολυ αποτομο αμαξι και δαγκωνει ασχημα σε τετοιες καφριλες(εχω οδηγησει και το ξερω τ'αμαξι πολυ καλα,οσο και το bmw μου).Αν η γυναικα σου οδηγει ετσι τοτε μην τη χαραμιζεις,φτιαξτης αμαξι γι'αγωνες ή για ντριφτ....θα τα παει πολυ καλα!
Υ.Γ. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα,μ@λ@κες ειναι αλλα χερια εχουν ομως!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
δεν χρειάζεται να ειρωνευόμαστε αρχηγέ μου...αυτό που είπα γα την γυναίκα μου,
ήταν σχήμα λόγου. εκτός και αν το πείρες στα σοβαρά.
όσον αφορά τα υπόλοιπα, επιμένω σε αυτό που λέω. το συγκεκριμένο αμάξι, @@
δαγκώνει. και αν δαγκώσει, είναι γιατί στα χιλιόμετρα που θα σου φύγει, δεν μπορείς
να το μαζέψεις με τπτ, λόγο δύναμης. δεν έχει δύναμη να σε μαζέψει...θες να δείς τι
πάει να πεί δάγκωμα???πάνε καβάλα κάνα καρέρα πισωκίνητο, για να μην πώ και
κανένα απο τα τετρακίνητο, και θα αναθεωρήσεις για το τι θα πεί δάγκωμα...
στα 120 - 130, αυτοί τραβάνε μια απότομη τιμονιά, και το αμάξι έρχεται μόνο του,
λόγο του ότι ξαναβρίσκει πρόσφυση το λάστιχο.
sympether with chiefτης

Θωμά, για να ξέρει ότι θα ξαναβρεί πρόσφυση το λάστιχο (γιατί σίγουρα το ξέρει), σημαίνει ότι το έχει ξανακάνει αρκετές εκατοντάδες φορές το παλικάρι σε ......στεγνό / βρεγμένο / δρόμο σαπούνι / δρόμο με πρόσφυση όπως αυτός.
Άρα ξέρει τι κάνει, ξέρει το αυτοκίνητό του και γι αυτό το λόγο το κάνει και επανειλημμένα.
..τα συγκεκριμένα s2k ειναι του 08 μοντέλα με VSA (traction control), το οποίο μπήκε στα μοντέλα 06+ και είναι ΟΝ/ΟFF. Το πλεονέκτημα του είναι οτι σε αφήνει να ''παίξεις'' λίγο πριν παρέμβει για να σε διορθώσει. Αυτο κάνουν σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, το ''ρίχνουν'', γλυστρά λίγο και αμέσως μετά επεμβαίνει το VSA.
Αρα χέρια δεν έχουν και είναι 100% μ@λ@κες..
Τουλάχιστο αυτοί ...... κάτι κάνουν......ας πουμε
1ον) το VSA δεν αφηνει τοσο γλυστρημα(το facelift εχω οδηγησει κι εγω αλλα και το παλιοτερο(και του 2001 και του 2003),οσο στο 1:17 και στο 2:23
2ον)Ησουν εκει για να ξερεις αν το'χε on ή off????
Ακυρο το συμπερασμα σου επομενως....
3ον) και βασικοτερον για να μαθαινεις φιλτατε γιατι μαλλον δεν εχεις οδηγησει S2000, οταν επεμβει το VSA τ'αμαξι επανερχεται αμεσα και ΔΕΝ σου επιτρεπει να κανεις 2η σφαλιαρα,για την ακριβεια παραμενει ενεργο για μερικα δευτερα εως οτου επελθει η πληρης ισορροπια του αμαξωματος....Και στα συγκεκριμενα σημεια που σου επισημανα δεν συμβαινει αυτο αλλα μαλιστα αλλαζει και λωριδα ο αθεοφοβος γλυστρωντας το,απο τερμα αριστερα σε τερμα δεξια!!
Μ@λ@κες ειναι σιγουρα,συμφωνησαμε ολοι σ'αυτο......
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Εδω και έξι χρόνια είμαι ιδιοκτήτης s2000 ενα του 05 και ενα του 08 και ΝΑΙ το vsa σε αφήνει να γλυστρίσεις.....το έχω δοκιμασμένο....
οχι δεν είμουν εκει να ξέρω αν το ειχει on ή off, αλλά τουλάχιστο απο την εμπειρία μου σε τέτοιες ταχύτητες ακρίβώς έτσι λειτουργει. Σε αφήνει να γλυστρήσεις λίγο και αμέσως επεμβαίνει, ετσι δικαιολογεί και το ''απότομο δάγκωμα'' των ελαστικών μετά απο το ''ρίξιμο'' που προκαλουν με το απότομο τιμόνι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kornilia Tsopana : 09-07-11 στις 13:00