ναι
οχι
Θεωρωντας υπερβολικο το τεκμηριο των 41800 ευρω, που ορισε το υπουργειο οικονομικων για το bmw που εχω στην κατοχη μου, κατεθεσα σημερα το πρωι τις πινακιδες κυκλοφοριας του στην Γ ΔΟΥ Πατρων.
Οφειλω να ομολογησω οτι η σημερινη μερα ειναι τρομερα δυσκολη,ειδικα η στιγμη της αφαιρεσης απο το αυτοκινητο.......,δεν με περιμενα ετσι!!!!
Προς ενημερωση,δεν μου ζητησαν καποιο αποδεικτικο για τον χωρο σταθμευσης (Ε9-μισθωτηριο),απλα στην μεση της σελιδας αναφερεις την διευθυνση που το εχεις αποθηκευσει....
λιγο υπομονη θα κανεις, αμα μπορεις καμμια γκαζια γυρω το τετραγωνο και παλι μεσα...
το θεμα ειναι αμα μπορει κανεις την περιοδο που περναμε να κρατησει στην κατοχη του το αυτοκινητο,
και να κανει τη δουλεια του αλλιως μεχρι να περασει αυτο το καραγκιοζιλικι.
ετησιο τεκμηριο 41,800 ευρω....
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
alexm (07-07-11)
Mια απο τα ιδια........Αλεξη(μονο το Ζ τεκμηριο 17800) , και γω ενοιωσα περιεργα, , ....αν σκεφτουν σαν και μας καμια 15000 κατοχοι, τοτε θα τις ξαναπαρουμε συντομα πισω.....
Και να μην...το εχω ξαναπει....ο γιος (αν περασει καπου) θα κανει ωραια φοιτητικα χρονια, μεχρι τοτε και το αμαξι θα περναει καλα εκει που θα ναι, και γω θα το βλεπω και θα το επισκεπτομαι καθημερινα για deteiling.....
Ουτε εμενα μου ζητησαν Ε9, μονο υπευθυνη δηλωση...
Τρεμε ασσε.....επεσες στον ερωτα μου τωρα......![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 07-07-11 στις 17:07
Να πω και γω οτι στην δικη μου εφορεια, υπεθεσα οτι εχει δουλεια ο υπαλληλος, πρωτον γιατι ειχε και αλλες πινακιδες πισω στον παγκο του, ειχε τα νευρα του(ξυδι), οποτε μαλλον εχει αρχισει το πανηγυρι, αν και οπως λεει ο Αλεξης, πολυς κοσμος περιμενει να κανει διακοπες και μετα....βουρ...
Να αναφαιρω και κατι αλλο,οση ωρα ημουν εκει (εφρεια), ενα αλλο κομπιουτερ διπλα στην οθονη ειχε αριθμους σηματων και τελη του 2012...και ο υπαλληλος τσεκαρε την ορθοτητα σε αντιπαραθεση με εναν τυπωμενο καταλογο.....απο τωρα????![]()
Φυσικά και θα μπορεί Γιάννη !! Γιατί όχι ;;;
Διαφορετικά, σταματάς την ασφάλιση και σου επιστρέφουν τα υπόλοιπα ασφάλιστρα, ενώ ασφαλιζεσαι μόνο για κλοπή σε άλλο, νέο ασφαλιστήριο!!
Είναι πίκρα η κατάθεση ρε παιδιά !!! Τι να πώ ;;;
Εγώ αποφάσισα να τις κρατήσω αυτόν το χρόνο, μήπως αλλάξει κάτι του χρόνου !!!