Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 41

Θέμα: Τούρκοι πίσω από το τιμόνι S2000

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τέτοιους βλάκες θα βρείς παντού...οκ είπαμε. κ@υλωμένοι είμαστε όλοι μας!!!να υπάρχει και
    ένα μέτρο στην βλακεία όμως. δεν μπορεί σε τέτοια κίνηση και σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας
    να κάνεις τέτοιες βλακείες. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΑΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    κόβει εκεί μια τιμονιά, το αμάξι δεν τραβάει όπως πρέπει σε αυτά τα χιλιόμετρα, και φεύγει
    λίγο παραπάνω. τι γίνεται???να σου πώ εγώ τι γίνεται. κάνα 2 τουμπαρισμένα, άλλα δυο τρία
    το ένα πάνω στ'άλλο, και κάνα δυο ακόμα πάνω στις μπαριέρες...
    φυσικά να μην επεκταθούμε στο γεγονός του τι θα γινόταν αν σε όλο αυτό το σενάριο
    έπαιζε καμμιά νταλίκα, ή κάνα βυτιοφόρο, ή γενικά κάνα μεγάλο όχημα...ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παιδιά, αν έχει πάει κανείς Τουρκία και έχει μπει σε ταξί θα έχει διαπιστώσει ότι οι Τούρκοι οδηγοί είναι κατά πολύ χειρότεροι σε συμπεριφορά από εμάς. Έχω πάει Κωνσταντινούπολη τον Ιούλιο του 2003 (το θυμάμαι γιατί αυτό το βρήκα σαν "αφορμή" για να κόψω το κάπνισμα!) και έμεινα για 2 εβδομάδες όπου καθημερινά χρησιμοποιούσα ταξί για τη μετακίνησή μου... Έχω πολλά να πω για την οδήγησή τους από τότε!!!

Υ.Γ. Δεν είμαι ρατσιστής σε καμία περίπτωση και οι εντυπώσεις μου δεν έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι μιλάμε για Τούρκους οδηγούς!
    Έχω 6cyl BMW... 4 στο αυτοκίνητο και 2 στην μηχανή!

3. The Following User Says Thank You to Andreas_E92 For This Useful Post:

GM6 (08-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andreas_E92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά, αν έχει πάει κανείς Τουρκία και έχει μπει σε ταξί θα έχει διαπιστώσει ότι οι Τούρκοι οδηγοί είναι κατά πολύ χειρότεροι σε συμπεριφορά από εμάς. Έχω πάει Κωνσταντινούπολη τον Ιούλιο του 2003 (το θυμάμαι γιατί αυτό το βρήκα σαν "αφορμή" για να κόψω το κάπνισμα!) και έμεινα για 2 εβδομάδες όπου καθημερινά χρησιμοποιούσα ταξί για τη μετακίνησή μου... Έχω πολλά να πω για την οδήγησή τους από τότε!!!

Υ.Γ. Δεν είμαι ρατσιστής σε καμία περίπτωση και οι εντυπώσεις μου δεν έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι μιλάμε για Τούρκους οδηγούς!
    γιατί ρατσιστής????επειδή λές τα γεγονότα???
    anyway...όποιος δεν έχει ανέβει σε κινέζο ταρίφα, δεν μπορεί να νιώσει τι θα πεί
    τρόμος πάνω στην άσφαλτο...αλλα μιλάμε για ΠΟΛΥ τρόμο!!!μιλάμε για τετοιο
    τρόμο, που κάθε φορά που είναι να ανέβεις, να σταυροκοπιέσαι και να ψέλνεις
    εκκλησιαστικούς ύμνους μέχρι να κατέβεις...να σκέφτεσαι τα αγαπημένα σου
    πρόσωπα, να περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, και τέτοια πράγματα...
    sympether with chiefτης

/

Rides
    0

Προεπιλογή

Προσπεραση απο δεξια.....η Τουρκος, η Ελληνας, η απο την Χωρα του Ποτε....οποιος το κανει ειναι εν δυναμει εγκληματιας........
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

6. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

gant (06-07-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσπεραση απο δεξια.....η Τουρκος, η Ελληνας, η απο την Χωρα του Ποτε....οποιος το κανει ειναι εν δυναμει εγκληματιας........
    Υπό προϋποθέσεις, διαφωνώ μαζί σου Γιάννη. Αυτά σε ιδανικές συνθήκες και χώρες, π.χ. Γερμανία. Στο Ελλαδιστάν δεν μπορεί να γίνει αυτό πάντα γιατί ούτε τους κατάλληλους δρόμους έχουμε, ούτε την παιδεία. Έτσι όταν στην αριστερή λωρίδα μπαίνει όποιος να 'ναι, και κάθεται για όσο θέλει πηγαίνοντας με όσα θέλει (θυμίζω ότι η αριστερή λωρίδα είναι μόνο για προσπέραση), τότε μερικές φορές η προσπέραση από δεξιά είναι μονόδρομος.
    Στην προκειμένη περίπτωση περισσότερο με χαλάει ο τρόπος αλλαγής λωρίδων δλδ οι σφήνες που κάνουν απότομα και χωρίς κανένα έλεγχο. Αν εκεί ερχόταν μια μηχανή π.χ... κλάφτα Χαράλαμπε!

8. The Following User Says Thank You to Andreas_E92 For This Useful Post:

nikos1400 (06-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andreas_E92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπό προϋποθέσεις, διαφωνώ μαζί σου Γιάννη. Αυτά σε ιδανικές συνθήκες και χώρες, π.χ. Γερμανία. Στο Ελλαδιστάν δεν μπορεί να γίνει αυτό πάντα γιατί ούτε τους κατάλληλους δρόμους έχουμε, ούτε την παιδεία. Έτσι όταν στην αριστερή λωρίδα μπαίνει όποιος να 'ναι, και κάθεται για όσο θέλει πηγαίνοντας με όσα θέλει (θυμίζω ότι η αριστερή λωρίδα είναι μόνο για προσπέραση), τότε μερικές φορές η προσπέραση από δεξιά είναι μονόδρομος.
    Στην προκειμένη περίπτωση περισσότερο με χαλάει ο τρόπος αλλαγής λωρίδων δλδ οι σφήνες που κάνουν απότομα και χωρίς κανένα έλεγχο. Αν εκεί ερχόταν μια μηχανή π.χ... κλάφτα Χαράλαμπε!
    Αντρεα δεν το κανω ποτε...μου εχει συμβει, εγω με το Ζ το οποιο ειναι αρκετα δυνατο αμαξι, να βρω μπροστα μου πουντο να παει σαν την κοτα αριστερα, και η δεξια μου λωριδα αδεια....υπομονη μεχρι να φυγει.....το προβλημα στην προσπεραση απο δεξια ειναι οτι δεν εχουμε συνηθησει να μας προσπερνουν απο δεξια και το 90% των οφηγων οταν αλλαζουν λωριδα απο αριστερα προς τα δεξια δεν κοιτανε ποτε καθρεπτη, και αν ο αλλος εκεινη την ωρα προσπερνα απο δεξια....ΜΠΑΜ....και στην εθνικη τετοιο μπαμ ειναι και
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

10. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Thomelef (06-07-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Δεν το υπερασπίζομαι σε καμία περίπτωση, αλλά δεν θα μπορούσα να πάω και Αθήνα - Λαμία με 60 π.χ. εξαιτίας ενός πούντο. Δεν πατάω ποτέ κόρνα στο αυτοκίνητο και ούτε παίζω φώτα. Ποτέ όμως! Το θεωρώ "εκβιαστικό". Κι εγώ από πίσω θα πηγαίνω και θα περιμένω να καταλάβει ότι θέλω να περάσω. Έχω και γαιδουρινή υπομονή οπότε θα κάτσω για πολύ ώρα. Επειδή όμως κι αυτή η γαιδουρινή υπομονή δεν είναι ανεξάντλητη, κάποια στιγμή θα βγάλω φλας και θα προσπεράσω από δεξιά...

12. The Following User Says Thank You to Andreas_E92 For This Useful Post:

Z4 DCT (06-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντρεα δεν το κανω ποτε...μου εχει συμβει, εγω με το Ζ το οποιο ειναι αρκετα δυνατο αμαξι, να βρω μπροστα μου πουντο να παει σαν την κοτα αριστερα, και η δεξια μου λωριδα αδεια....υπομονη μεχρι να φυγει.....το προβλημα στην προσπεραση απο δεξια ειναι οτι δεν εχουμε συνηθησει να μας προσπερνουν απο δεξια και το 90% των οφηγων οταν αλλαζουν λωριδα απο αριστερα προς τα δεξια δεν κοιτανε ποτε καθρεπτη, και αν ο αλλος εκεινη την ωρα προσπερνα απο δεξια....ΜΠΑΜ....και στην εθνικη τετοιο μπαμ ειναι και
    το σημαντικότερο απ'όλα. 1 στους 10 να κοιτάει που και που τον δεξί καθρέφτη...
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν έχει να κάνει ούτε με την εθνικότητα, μήτε με την μάρκα αυτοκινήτου.
    Ο μ@λάκας είναι ιντερνάσιοναλ.
    Θα μπορούσε κάλλιστα να τους πετύχει ένας Έλληνας με μια Μ3 και να παίξει μαζί τους (πριν τους τσαγιάσει).
    Αλλά τότε πολλοί θα καυχιόντουσαν λόγω μάρκας και εθνικότητας.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνώ με όλους για την επικίνδυνη οδήγηση, προσπεράσματα από δεξιά κτλ, αλλά κουλάδια δεν είναι αυτοί οι Τούρκοι. Ειδικά στο 1:17 & στο 2:23, αν δε ξέρεις να μαζέψεις πισωκίνητο σ αυτά τα χλμ, πόσο μάλλον S2K, α) δε κάνεις τέτοιους ελιγμούς ή β) καταλήγεις στις μπαριέρες αφού πρώτα φέρεις μερικά 360άρια.

16. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Dimzan (06-07-11)

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP