Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Θέμα: Τούρκοι πίσω από το τιμόνι S2000

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andreas_E92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπό προϋποθέσεις, διαφωνώ μαζί σου Γιάννη. Αυτά σε ιδανικές συνθήκες και χώρες, π.χ. Γερμανία. Στο Ελλαδιστάν δεν μπορεί να γίνει αυτό πάντα γιατί ούτε τους κατάλληλους δρόμους έχουμε, ούτε την παιδεία. Έτσι όταν στην αριστερή λωρίδα μπαίνει όποιος να 'ναι, και κάθεται για όσο θέλει πηγαίνοντας με όσα θέλει (θυμίζω ότι η αριστερή λωρίδα είναι μόνο για προσπέραση), τότε μερικές φορές η προσπέραση από δεξιά είναι μονόδρομος.
    Στην προκειμένη περίπτωση περισσότερο με χαλάει ο τρόπος αλλαγής λωρίδων δλδ οι σφήνες που κάνουν απότομα και χωρίς κανένα έλεγχο. Αν εκεί ερχόταν μια μηχανή π.χ... κλάφτα Χαράλαμπε!
    Αντρεα δεν το κανω ποτε...μου εχει συμβει, εγω με το Ζ το οποιο ειναι αρκετα δυνατο αμαξι, να βρω μπροστα μου πουντο να παει σαν την κοτα αριστερα, και η δεξια μου λωριδα αδεια....υπομονη μεχρι να φυγει.....το προβλημα στην προσπεραση απο δεξια ειναι οτι δεν εχουμε συνηθησει να μας προσπερνουν απο δεξια και το 90% των οφηγων οταν αλλαζουν λωριδα απο αριστερα προς τα δεξια δεν κοιτανε ποτε καθρεπτη, και αν ο αλλος εκεινη την ωρα προσπερνα απο δεξια....ΜΠΑΜ....και στην εθνικη τετοιο μπαμ ειναι και
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Thomelef (06-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP