-25% μόνο! Κρίμα και έλγα να το δηλώσω 800 κ.ε.![]()
zaharias (06-07-11)
Καταρχήν να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για όλους όσους απάντησαν τόσο γρήγορα και με τόσες πληροφορίες! Τέτοια ανταπόκριση δεν την περίμενα!!
Από αυτά που διάβασα καταλαβαίνω ότι είναι νόμιμη η μετατροπή. Και ο αδερφός μου μου είπε ότι το μοντέλο αυτό βγαίνει και 1600άρι, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Μάλιστα, επειδή του αρέσει πολύ το αμάξι, απορρίπτει την ιδέα της ανταλλαγής και θα ξεκινήσει από σήμερα μάλιστα να ρωτάει μάστορες. Να επαναλάβω το ερώτημά μου λοιπόν μήπως ξέρετε κάποιον καλό μάστορα για τη μετατροπή και που φυσικά να έχει ή να μπορεί να βρει μηχανή 1600cc...
Ευχαριστώ πολύ για την κάθε πληροφορία!!
ΥΓ:Με τόσα που κοστίζει πλέον ένα δίλιτρο αμάξι δεν ξέρω πόσοι Έλληνες μπορούν πια να το συντηρήσουν...
αν μιλας για αθηνα σε στελνω εκει που εφταιξα το δικο μου το αμαξι να συννενοηθει πως και τι.σου βρισκει τα παντα.στειλε π.μ. να σου δωσω και το τηλ. και οτι θες....εγω εμεινα ευχαριστημενος απο την μετατροπη παντως που μου εκανε...
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).