εγώ πιστεύω ότι όλα πάνε μια χαρά..
(βέβαια εδώ και 3 μέρες έχω αγκαλιά ένα κουτάκι με κάτι χαπάκια που μου έδωσε φίλος ψυχίατρος και τα βλέπω όλα αισιόδοξα...)
εγώ πιστεύω ότι όλα πάνε μια χαρά..
(βέβαια εδώ και 3 μέρες έχω αγκαλιά ένα κουτάκι με κάτι χαπάκια που μου έδωσε φίλος ψυχίατρος και τα βλέπω όλα αισιόδοξα...)
Samaro (06-07-11)
Όλα θα πάνε μια χαρά γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε ρυθμιστές της παγκόσμιας οικονομίας, ενώ ένα ολόκληρο project που γεννήθηκε σαν ιδέα την δεκαετία του '50 και υλοποιήθηκε (νομισματικά) το 2002, πήρε σάρκα κ οστά και αυτή τη στιγμή η επιτυχία του εγχειρήματος στηρίζεται επάνω στην Ελλάδα.![]()
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
bill_m3 (06-07-11), Dioskouroi (07-07-11), nikos1400 (06-07-11), Samaro (06-07-11)
Θα'θελα να συμφωνήσω μαζί σου βρε φίλε, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι !!!
Η ιδέα της ενωμένης ευρώπης, στηρίχθηκε στην συνύπαρξη οικονομικά ισοδύναμων κρατών !!
Στην πορεία, ο βιομηχανικός βορράς, εκμεταλλεύθηκε τον αγροτικό νότο.
Βλέπεις καλό και άγιο ο αγγουράκι και η ντοματούλα, αλλά θέλεις πολλές σοδειές για να πληρώσεις το υποβρύχιο, το αεροπλάνο και την BMW.
[Και επειδή μπορεί να δυσανασχετήσεις, να κουραστείς να πληρώνεις βρίσκουμε και κάποιον πολιτικό να εξυπηρετεί
τα δικά του συμφέροντα και στα πασάρουμε όλα μιά χαρά. Και ας γέρνουν !!! ]
Λίγο λοιπόν τους ενδιαφέρει το αρχικό Project γιατί ξέρουν ότι δεν τραβάει !
Αυτό που τους ενδιαφέρει, είναι να απεμπλακούν με το μικρότερο δυνατό κόστος και με τα μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη !!!
Χέστηκαν για την Ελλαδίτσα !!!
Αφού δεν την λυπήθηκαν οι δικοί της πολιτικοί, γιατί θα την λυπηθούν εκείνοι ;;;
Ptboul (06-07-11)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
nikos1400 (06-07-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (06-07-11)
Samaro (06-07-11)
σιγά που δεν καταλαβαίνει ρε γιάννη...μια χαρά ξέρει τι του γίνεται το λαμόγιο!!!
ρεεεεεεεε όσο ζυγίζουν όλα μαζί τα βόδια της βουλής, ζυγίζει η μια τρίχα απο τα @@ του
ερντογάν ρε...τέτοιους πολιτικούς θέλουν οι χώρες. όχι σαν τους δικούς μας τους ασβούς.
επίσημα 16% ανάπτυξη τα τουρκαλάκια, με προυπόθεση για παραπάνω στο επόμενο εξάμηνο.
μας διέλυσαν...έχουν σαρώσει την παγκόσμια αγορά, και εκτοπίζουν την κίνα σιγά σιγά απο
το μονοπώλειο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 06-07-11 στις 18:17
sympether with chiefτης