Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 41

Θέμα: Τούρκοι πίσω από το τιμόνι S2000

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kornilia Tsopana Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..τα συγκεκριμένα s2k ειναι του 08 μοντέλα με VSA (traction control), το οποίο μπήκε στα μοντέλα 06+ και είναι ΟΝ/ΟFF. Το πλεονέκτημα του είναι οτι σε αφήνει να ''παίξεις'' λίγο πριν παρέμβει για να σε διορθώσει. Αυτο κάνουν σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, το ''ρίχνουν'', γλυστρά λίγο και αμέσως μετά επεμβαίνει το VSA.

Αρα χέρια δεν έχουν και είναι 100% μ@λ@κες..
    1ον) το VSA δεν αφηνει τοσο γλυστρημα(το facelift εχω οδηγησει κι εγω αλλα και το παλιοτερο(και του 2001 και του 2003),οσο στο 1:17 και στο 2:23
    2ον)Ησουν εκει για να ξερεις αν το'χε on ή off????
    Ακυρο το συμπερασμα σου επομενως....
    3ον) και βασικοτερον για να μαθαινεις φιλτατε γιατι μαλλον δεν εχεις οδηγησει S2000, οταν επεμβει το VSA τ'αμαξι επανερχεται αμεσα και ΔΕΝ σου επιτρεπει να κανεις 2η σφαλιαρα,για την ακριβεια παραμενει ενεργο για μερικα δευτερα εως οτου επελθει η πληρης ισορροπια του αμαξωματος....Και στα συγκεκριμενα σημεια που σου επισημανα δεν συμβαινει αυτο αλλα μαλιστα αλλαζει και λωριδα ο αθεοφοβος γλυστρωντας το,απο τερμα αριστερα σε τερμα δεξια!!
    Μ@λ@κες ειναι σιγουρα,συμφωνησαμε ολοι σ'αυτο......
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1ον) το VSA δεν αφηνει τοσο γλυστρημα(το facelift εχω οδηγησει κι εγω αλλα και το παλιοτερο(και του 2001 και του 2003),οσο στο 1:17 και στο 2:23
    2ον)Ησουν εκει για να ξερεις αν το'χε on ή off????
    Ακυρο το συμπερασμα σου επομενως....
    3ον) και βασικοτερον για να μαθαινεις φιλτατε γιατι μαλλον δεν εχεις οδηγησει S2000, οταν επεμβει το VSA τ'αμαξι επανερχεται αμεσα και ΔΕΝ σου επιτρεπει να κανεις 2η σφαλιαρα,για την ακριβεια παραμενει ενεργο για μερικα δευτερα εως οτου επελθει η πληρης ισορροπια του αμαξωματος....Και στα συγκεκριμενα σημεια που σου επισημανα δεν συμβαινει αυτο αλλα μαλιστα αλλαζει και λωριδα ο αθεοφοβος γλυστρωντας το,απο τερμα αριστερα σε τερμα δεξια!!
    Μ@λ@κες ειναι σιγουρα,συμφωνησαμε ολοι σ'αυτο......
    Εδω και έξι χρόνια είμαι ιδιοκτήτης s2000 ενα του 05 και ενα του 08 και ΝΑΙ το vsa σε αφήνει να γλυστρίσεις.....το έχω δοκιμασμένο....

οχι δεν είμουν εκει να ξέρω αν το ειχει on ή off, αλλά τουλάχιστο απο την εμπειρία μου σε τέτοιες ταχύτητες ακρίβώς έτσι λειτουργει. Σε αφήνει να γλυστρήσεις λίγο και αμέσως επεμβαίνει, ετσι δικαιολογεί και το ''απότομο δάγκωμα'' των ελαστικών μετά απο το ''ρίξιμο'' που προκαλουν με το απότομο τιμόνι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kornilia Tsopana : 09-07-11 στις 13:00

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό λέω και γω Θωμά. Ναι σαφώς και είναι τιμονιά, αλλά όπως λες και συ στην επαναφορά μπορεί να σε 'δαγκώσει' το S. Το χω δει να γίνεται μπροστά στα μάτια μου και στα χέρια έμπειρων οδηγών πάνω από πέντε φορές.

Τώρα όσο για τις οδηγικές ικανότητες της γυναίκας σου φίλε, πάω πάσο.

Νίκο, το μόνο που θέλω να πω είναι πως αυτός που το στραμπουλάει 3-4 φορές σ αυτό το βιντεάκι φαίνεται να έχει τον έλεγχο. Τίποτα παραπάνω, μιας και οι μλκίες που κάνουν όλοι τους είναι 'χοντρές'.

4. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

nikos1400 (06-07-11)

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

μια χαρα ηχο κανει το s2000. Ισως ο καλυτερος ατμοσφαιρικος 4κυλ ηχος που εχω ακουσει σε μαμα παντα μορφη. Οχι και βαρετος!! οποιος εχει οδηγησει πολυστροφο honda δε βαρεθηκε να στροφαρει λογω ηχου. Ισα ισα που ολοι οταν το ανακαλυψουν πως κανει εκει πανω το ψαχνουν μετα και το προκαλουν. Το δωσα μια φορα στον ξαδερφο μου (μιλαμε οδηγαει saab και το παει μαξιμουμ 3000σαλ) και αρχισε μεχρι κι αυτος να το κηνυγαει στην κιφισιας για να ακουσει το vtec

Και ναι ειμαστε καγκoυρες εμεις με τα χοντα ανα τον κοσμο ... μπειτε να δειτε τα αμερικανακια με honda πως τσακωνονται στο youtube και τι κομπλεξ τους πιανει οταν βρισκουν ομοιους τους με 4λιτρα V8...

οι τουρκοι ειναι καγκουρες γενικως. αλλα αυτος με το s το χει ψαξει καλα και δεν το αφηνει να τον δαγκωσει. Γιατι οντως δαγκωνει το αμαξια αμα δεν ξερεις. Για το οτι ειναι ηλιθιος κι αυτος και η παρεα του συμφωνουμε ολοι.

Γενικα οσο χαμηλοτερο το βιοτικο επιπεδο μιας χωρας, και αντιστοιχα χαμηλη μορφωση συνεπαγεται και κακη οδηγικη παιδεια-συμπεριφορα. Σε ολες τις τριτοκοσμικες χωρες παιζει αυτο 100%
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimzan : 06-07-11 στις 23:51

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΟΚ ρε παιδιά...πολύ χέρι ο τούρκος τελικά...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αφού όλοι συμφωνούμε. Το 'ένα' προϋποθέτει το 'άλλο' ρε Θωμά......it's all good .

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαχα καποιος πιο πανω ειπε τριτοκοσμικη χωρα η Τουρκια???
    ΜΗΠΩΣ μιλατε για τα βαθη της ανατολης??? γιατι αν μιλαμε Κωνστ/πολη ειναι εντελως αντιθετα τα πραγματα.....
    Εγω το γουσταρισα το βιντεακι και ας τρωγανε και τα μουτρα τους, οπως επισεις και τον ηχο της εξατμισης τους

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

σφηνες και πατα-ασε....τσαμπα μαγκες....πφφφ
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

10. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Thomelef (09-07-11)

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP