Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα αποκτήσει συλλεκτική αξία η Ζ3 στο μέλλον?

Ψήφισαν
58. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Οπωσδήποτε

16 27,59%
  • Ναι, είναι χρονομηχανή κ θα μπει μέσα ο Νίνος για να πάει στον πλανήτη των milfs

12 20,69%
  • Όση θα αποκτήσει κ το καρμπόν φορμουΛίσιο (si) σε 1623 χρόνια.

8 13,79%
  • Σε λίγο θα τρώμε κ τα λάστιχα για να ζήσουμε..

22 37,93%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 74

Θέμα: Περι μελλοντικης αξίας Ζ3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια, πλεον ενα αμαξι και δη ενα αμαξι καμπριο,διθεσιο το κρατας μονο αν θες να το βλεπεις στο γκαραζ σου γιατι εχεις δεθει συνεσθηματικα μαζι του και γενικα σου περισσευουν, γιατι αν δεν σου περισσευουν, ειδικα αυτη την δυσκολη εποχη το πουλας.
    Τωρα θα μου πει καποιος το πουλας??? μα τα ζητανε τζαμπα!!, ναι τα ζητανε τζαμπα, αλλα βρισκεις πλεον και εσυ να παρεις αμαξι τζαμπα, ετσι ειναι η αγορα, ετσι δουλευει....
    Οσο για το αμαξι του Δημητρη, θα το ξαναπω, ειναι ενα αμαξι τελεια συντηρημενο, το καταλαβαινω, ετσι εχω και τα δικα μου, αλλα παντα ερχεται μια στιγμη να το αποχωριστεις...δυσκολη, αλλα ετσι ειναι....απλα επεσε σε μια εποχη που ουτε καλτσες δεν αγοραζουν αν δεν εχουν τρυπισει η παλιες...και παλι κοιτανε να παρουν απο πολυεστερα.....
    Οσο για την μελοντικη αξια του αμαξιου Ζ3......πλεον αν τα πραγματα συνεχισουν ετσι, ναι θα εχει αξια υψηλη, αλλα αξια στα ματια των αλλων, λογο κυβισμου, αξια prestize, οχι αξια υλικη....δεν ειναι καποιο special limited edition η ενα Μ ετσι ωστε μελοντικα να παρει καποια υπερ αξια, ειναι ενα αμαξι σειρας, πανεμορφο και οδηγικα πολλα υποσχομενο,αλλα οχι αυτο το κατι που θα ηθελε ενα συλεκτης (απλος).
    Πως ειναι δυνατον σε μια ελλαδα που αντιμετωπιζει τους κατοχους αμαξιων υψηλου κυβισμου σαν αιμοδοτες του εθνικου χρεους να μιλαμε για την μελλοντικη αξια ενος αμαξου 2,2 κυβικων?
    Εγραψα σε αλλο ποστ παραπανω οτι ''η γνωμη μου ειναι οτι μελλοντικα η αξια του θα ανεβει, οχι πολυ αλλα οχι οσο ειναι τωρα''....

Μελλοντικη αξια μεγαλη θα εχει μονο στα ματια του Δημητρη αν το κρατησει, και καποιου αλλου απο εδω μεσα που θα το παρει και θα ξερει σε τι κατασταση ειναι......σε ολους τους αλλους θα εχει την ΕΜΠΟΡΙΚΗ αξια που θα εχει εκεινη την εποχη το μοντελο αυτο, και η γνωμη μου ειναι οτι δεν θα ειναι τοσο χαμηλη οσο ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ τωρα , αλλα θα ειναι υποφερτη για την εποχη, οποια και αν ειναι αυτη, σε πανω απο μια 6ετια απο σημερα....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

katsaraios (06-07-11), Nino (07-07-11), Ptboul (06-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP