Τη πρακτικη μου την εκανα σε φαρμακειο πασιγνωστου νοσοκομειου Ελενη, εκει μεσα να δεις τι γινοταν.. της πουτ@νας !! Τα τιμολογια ηταν ολα με τρελα πιστωτικα φεσια (5ψηφια ή 6ψηφια νουμερα), οι παλιες εκει μεσα μου λεγαν πως καθε βδομαδα "χανονταν" ναρκωτικα μεχρι που βρηκαν ποια τα επαιρνε και σταματησε, οποιος εκει μεσα ειχε πονοκεφαλο αρπαζε μια κουτα ντεπον που μεσα ειχε καμια 20αρια καρτελες.. ποσο μαλλον σε πιο σοβαρα και ακριβα φαρμακα.. και φυσικα καθε πρωι ερχοντουσαν κατι σαλιαρηδες ιατρικοι επισκεπτες (με το "πλασιε" στραβωνουν) που απο την πολλη ψευτοευγενεια σου ερχοταν να κανεις εμετο (ξερεις αυτο το λιγδιαρικο το γλυψιμο το κακομοιριστικο), και κατι ξεκωλακια επισης "επισκεπτριες" που πρωι πρωι ειχαν το βαψιμο της αρκουδας και τα 12ποντα απο τα χθεσινα μπουζουκια, ανοιγαν τα σαγονια οι διευθυντες.. τρελο φαγοποτι..
Δεν μπορω να πω ομως, δουλευαν οι Δ.Υ ! Σε 6 μηνες πρακτικης πρεπει να περασα τιμολογια και εισαγωγες 3 ετων πισω.. που θα επρεπε να τα εχουν περασει αυτοι για να ξερουν τι γινεται!
Να μη ξεχασω τον προισταμενο μου που ηταν γαμω τα παιδια αλλα, Πρωτοχρονια πηρε αδεια για laser μυωπιας και γυρισε μετα το Πασχα
Υπαρχουν σοβαρες ελλειψεις στη χωρα, ανθρωποι που πραγματικα κρεμονται απο μια κλωστη, κοσμος που εφαγε τα χερια του στη δουλεια, εφτασε 70 και με τη συνταξη δεν βγαινει ουτε ο μηνας τους.. και τους κοβουν και αλλα!!
Και οι αποστρατοι (που υποθετω δεν ειναι στην ιδια οικονομικη μοιρα) κανουν λαμογιες για ενα θεμα το οποιο μπορει να ειναι σοβαρο μεν, αλλα δεν θα πεθανουν κιολας αμα δεν υπαρχει στυση.
Ειναι θεμα προτεραιοτητων.. 8000¤ για την επεμβαση ενος.. θα μπορουσαν να πανε σε 8 γεροντια να παρουν 1000¤ να ζησουν.. μη πω και 16 γιατι υπαρχουν συνταξεις 300¤.. και τα 500¤ καλυτερα θα ηταν!
Κοβουν συνταξεις αναπηρων, και οργανωνουν Special Olympics ?
![]()