Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Θέμα: low budget car για παντες!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    ορίστε κ ένα starletακι ετοιμοhttps://car.gr/classifieds/cars/view/1593824/
    αυτο το αμαξι ειναι πολυ φιλου μου..και εχει ριξει πολυ προσωπικη εργασια..γιαυτα που φοραει ειναι τσαμπα..αλλα θελει καποιες ρυθμισεις για να γινει σωστο..πχ..αναρτησιακα..προσ ωπικα στα λεφτα αυτα το συστηνω..

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο το αμαξι ειναι πολυ φιλου μου..και εχει ριξει πολυ προσωπικη εργασια..γιαυτα που φοραει ειναι τσαμπα..αλλα θελει καποιες ρυθμισεις για να γινει σωστο..πχ..αναρτησιακα..προσ ωπικα στα λεφτα αυτα το συστηνω..
    ναι οντως τσάμπα το δίνει έχω δει πριν κάιρο αυτή τ αγγελία (τότε το είχε σε άλλη τιμή) και εάν δε κάνω λάθος εκάνε κ ανταλλαγή με e30, τλκ πήρε μπέμπα?

p.s. μ αρέσει πολύ αυτό το starlet κ από τιμή σκιζει αλλα εδω που μένω κοντά ένα χρονο απαγορέψαν κ κλείσαν τ μοναδική πίστα που είχαμε έτσι δε μπορώ ούτε να σκεφτώ να το πάρω αλλιώς...

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι οντως τσάμπα το δίνει έχω δει πριν κάιρο αυτή τ αγγελία (τότε το είχε σε άλλη τιμή) και εάν δε κάνω λάθος εκάνε κ ανταλλαγή με e30, τλκ πήρε μπέμπα?

p.s. μ αρέσει πολύ αυτό το starlet κ από τιμή σκιζει αλλα εδω που μένω κοντά ένα χρονο απαγορέψαν κ κλείσαν τ μοναδική πίστα που είχαμε έτσι δε μπορώ ούτε να σκεφτώ να το πάρω αλλιώς...
    δεν ξερω αν πηρε bmw αλλα ηθελε να φτιαξει κατι αλλο...
    τωρα οσοαναφορα την πιστα..ειναι πολυ σοβαρο ενα τετοιο αμαξι να το μαθεις μεσα σε αυτη και οχι στο δρομο..οποτε συμφωνω με τον τροπο που σκεφτεσαι..

4. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

ziaba (05-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP