m-power_01 (04-07-11), manos (06-07-11)
δεν ξερω αν θα φθασει ποτε αυτα τα χρηματα...αλλα μην συγκρινουμε ενα κλασσικο πλεον ροουνστερ...με μια οικογενειακο αυτοκινητο! εξ ορισμου απευθυνονται σε αλλο κοινο...και συνεπως αποπνεουν διαφορετικη αυρα! κανεις δεν αγοραζει ε30 (εκτος μ3)...για να το κρατησει ως συλλεκτικο...παρα μονο για καμια παντα....εν αντιθεση με το ζ3 που στην συνειδηση αρκετων εχει διαχρονικο και κατ επεκταση συλλεκτικο χαρακτηρα!
Nino (04-07-11), z3outofmind (05-07-11)
παιδια και 10000 παλι δυσκολα......τ ο αλλο το παιδι το δινει 8500 και δεν φευγει.....
πηγα σε μαντρα για το δικο μου και ο μαντρας μου εδινε 14.000 με το ζορι...και θα επερνα και αμαξι των 33000....ειχε ενα μ3 ε46 καμπριο το 02 οπου το ειχε ξεκινησει απο 23000 πριν εξι μηνες ως ευκαιρια και τωρα το δινει 18000 και δεν φευγει.....
γνωμη μου και παλι κρατησε το.....η παροπλισε το...καταλαβαινω ειναι δυσκολα μιας και εγω εχω οικογενεια και ξερω οτι πρεπει να εχεις αμαξι με χωρους(προτιμησε 4πορτο με μεγαλο πορτ παγκαζ....μην σου πω και στεσιον..εκτος και αν μπορεις να παρεισ καποιο ευρυχορο τζιπ) αλλα θα φτασεις σε ενα σημειο που θα το σκοτωσεις στο τελος ειτε γιατι θα εχεις βαρεθει ειτε θα εχει φτασει η ωρα του μωρου!