Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί να τα κάνουν ρε Γιάννη? Πού είναι το καλό?
    γιατί σπύρο μου όλα αυτά είναι οργανισμοί, που καθημερινώς μας βάζουν πολά εκατομμύρια μέσα.
    και που τους έχει υπό την κατοχή του το ελληνικό κράτος, δεν λέει κάτι...αντί όλες αυτές οι
    υπηρεσίες να είναι κερδοφόρες, έχουν καταντήσει παθητικά έρμαια υποδοχής για εργασία των
    ψηφοεμπόρων...αν γινόταν έστω και μια κίνηση για να εξιγειανθούν κάποιες απο αυτές,
    να λέγαμε μάλιστα...
    το να βλέπεις όμως άτομα με 95κ μισθό τον χρόνο να μιλάνε για κεκτημένα κτλ κτλ,
    νομίζω είναι πλέον και απαράδεκτο, αλλά και άδικο για όλους μας...
    να πάρουν τον μπούλο τους λοιπόν αφού κανείς απο τους πολιτικούς δεν είναι άξιος
    για να βάλει μια τάξη, και μαζί με αυτές να φύγουν και οι κωλοσυνδικαλιστές και όλοι οι
    ρεμπεσκέδες που βολεύτικαν όλα αυτά τα χρόνια...βαρεθήκαμε να πληρώνουμε τα σπασμένα,
    για να μην ζορίζεται μια μικρή μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι στην ουσία δεν παράγει απολύτως
    τπτ, παρά μόνο χρέη.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

m-power_01 (04-07-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατί σπύρο μου όλα αυτά είναι οργανισμοί, που καθημερινώς μας βάζουν πολά εκατομμύρια μέσα.
    και που τους έχει υπό την κατοχή του το ελληνικό κράτος, δεν λέει κάτι...αντί όλες αυτές οι
    υπηρεσίες να είναι κερδοφόρες, έχουν καταντήσει παθητικά έρμαια υποδοχής για εργασία των
    ψηφοεμπόρων...αν γινόταν έστω και μια κίνηση για να εξιγειανθούν κάποιες απο αυτές,
    να λέγαμε μάλιστα...
    το να βλέπεις όμως άτομα με 95κ μισθό τον χρόνο να μιλάνε για κεκτημένα κτλ κτλ,
    να πάρουν τον μπούλο τους λοιπόν αφού κανείς απο τους πολιτικούς δεν είναι άξιος
    για να βάλει μια τάξη, και μαζί με αυτές να φύγουν και οι κωλοσυνδικαλιστές και όλοι οι
    ρεμπεσκέδες που βολεύτικαν όλα αυτά τα χρόνια...βαρεθήκαμε να πληρώνουμε τα σπασμένα,
    για να μην ζορίζεται μια μικρή μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι στην ουσία δεν παράγει απολύτως
    τπτ, παρά μόνο χρέη.
    Ρε συ Θωμά συμφωνουμε...ΟΚ .Αλλά ο ιδιώτης που θα έρθει δεν θα κάνει βαθιές τομές για να γίνει κερδοφόρα η επιχείρηση ? Ε δεν γίνεται να τις κάνει το ρημάδι το κράτος? Στον ΟΣΕ πως έγιναν... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ΟΠΑΠ και Κρατικά λαχεία και ΟΤΕ κτλ δεν μπορούν να φέρουν κέρδη...

4. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Andreas_E92 (05-07-11), Driver M (04-07-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    τπτ, παρά μόνο χρέη.
    Θωμά έχω την βεβαιότητα - όσο οξύμωρο και αν ακούγεται - ότι τα βύσματα δε θα χάσουν τίποτα από αυτά που παίρνουν. Θα συνεχίσουν να διατηρούν τις θέσεις τους κ θα μείνουν κ μερικά μυρμήγκια να τραβάνε όλο το κανάΛι με 530 ευρώ. Οι υπόλοιποι σπίτι τους.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ Θωμά συμφωνουμε...ΟΚ .Αλλά ο ιδιώτης που θα έρθει δεν θα κάνει βαθιές τομές για να γίνει κερδοφόρα η επιχείρηση ? Ε δεν γίνεται να τις κάνει το ρημάδι το κράτος? Στον ΟΣΕ πως έγιναν... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ΟΠΑΠ και Κρατικά λαχεία και ΟΤΕ κτλ δεν μπορούν να φέρουν κέρδη...
    απ'οτι φαίνεται δεν μπορούν, ή δεν θέλουν. όπως θέλεις πάρτο...τουλάχιστο στην δεη, μέχρι τώρα κάτι έπρεπε να
    έχουν κάνει...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θωμά έχω την βεβαιότητα - όσο οξύμωρο και αν ακούγεται - ότι τα βύσματα δε θα χάσουν τίποτα από αυτά που παίρνουν. Θα συνεχίσουν να διατηρούν τις θέσεις τους κ θα μείνουν κ μερικά μυρμήγκια να τραβάνε όλο το κανάΛι με 530 ευρώ. Οι υπόλοιποι σπίτι τους.
    βρε ας φύγουν απο το κεφάλι μας που μας καταχρεώνουν μέχρι στιγμής, και βλέπουμε...

επαναλαμάνω. και εμένα δεν μ'αρέσει, αλλά δεν γουστάρω να βλέπω άλλο αυτό το
    οποίο γίνεται.
    μπορούν να τις καθαρίσουν???οκ... δεν μπορούν ή δεν θέλουν, ΔΡΟΜΟ!!!
    ποιός θέλει να έχει χρεοκωπημένες εταιρείες στο κεφάλι του. εγώ σίγουρα όχι.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Ptboul (04-07-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •