Αμα τα κανουν αυτα εγω δε θα ξαναπω κουβεντα....ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!
https://www.zougla.gr/file.ashx?fp=%...kratmegali.jpg
Αμα τα κανουν αυτα εγω δε θα ξαναπω κουβεντα....ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!
https://www.zougla.gr/file.ashx?fp=%...kratmegali.jpg
Thomelef (04-07-11)
Andreas_E92 (05-07-11), Ptboul (04-07-11)
Thomelef (04-07-11)
Andreas_E92 (05-07-11), nikos1400 (04-07-11)
Έτσι ακριβώς! και η απορία μου είναι αφού τα σκοτώσεις όλα μετά από 20-25 χρόνια θα ζεις σαν κράτος μόνο από φόρους; Έσοδα - ένα δυνατό χαρτί στα χέρια σου σαν κράτος δε θα υπάρχει;
Εξυγίανση δυστυχώς σε μια άλλη χώρα, σε έναν άλλο πλανήτη, σε μια άλλη ζωή. Σίγουρα όχι για την Ελλάδα. Αυτή η χώρα δε θα αλλάξει ποτέ.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Driver M (04-07-11), m-power_01 (04-07-11)
καλύτερα με φόρους χωρίς τα σημερινά έξοδα, παρά με τα χάλια που έχουμε...
μέχρι να καθαρίσουν τις υπηρεσίες και να τις κάνουν κερδοφόρες με όλο αυτό
το παρασκήνιο που έχει στηθεί όλα αυτά τα χρόνια, η ελλάδα μπορεί να έχει και
αλλο όνομα.
φυσικά αν ήταν να διαλέξουμε, θα επιλέγαμε ελληνικές υπηρεσίες με κέρδη...απο
την στιγμή που όλοι ξέρουμε πως αυτό είναι ένα σενάριο που δεν παίζει με τπτ, τότε
η λύση είναι μόνο μία...
τουλάχιστο οι ξένες εταιρείες, θα προσλαμβάνουν προσωπικό με κρητήρια...
sympether with chiefτης
δεν θα παει τωρα ο εργοδοτης απο φιλοτιμο να πληρωνει οσο 'αξιζει' τον υπαλληλο, ουτε θα δωσει στην εγκυο παραπανω αδεια απο οτι 'πρεπει'...
κατ'αρχην δεν τον παιρνει κιολας.
και σε αυτο το θεμα, ολο μου'ρχεται στο μυαλο η αποψη του 'zeitgeist'
οτι οσο αυξανεται ο πληθυσμος, προχωραει η τεχνολογια (οι αυτοματισμοι),
σε λιγο δεν θα υπαρχουν δουλειες για να δουλευει ο -κατα τα αλλα αξιος και qualified- κοσμος...
στο θεμα το σημερινο της Ελλαδας, και εγω δεν θελω να πουληθουν οι ΔΕΚΟ και η υπολοιπη περιουσια του Δημοσιου.
σε εναν τελειο κοσμο θα επρεπε να υπαρχει σωστη διοικηση, ελεγχος και οποιοι δεν κανουν, αυτοι να φευγουν.
και βεβαιως να πεσουν στην πραγματικοτητα αυτοι οι μισθοι "τερατα".
οπως εγινε προσφατα σε ενα αλλο θεμα που σχολιαζαμε με τον ΟΣΕ.
αλλα που......
edit: και βεβαιως τωρα στις 'διαδικασιες' των ιδιωτικοποιησεων, θα παιχτει τρελο φαγοποτι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 04-07-11 στις 13:47
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Andreas_E92 (05-07-11), Driver M (04-07-11), Ptboul (04-07-11)
γιατί σπύρο μου όλα αυτά είναι οργανισμοί, που καθημερινώς μας βάζουν πολά εκατομμύρια μέσα.
και που τους έχει υπό την κατοχή του το ελληνικό κράτος, δεν λέει κάτι...αντί όλες αυτές οι
υπηρεσίες να είναι κερδοφόρες, έχουν καταντήσει παθητικά έρμαια υποδοχής για εργασία των
ψηφοεμπόρων...αν γινόταν έστω και μια κίνηση για να εξιγειανθούν κάποιες απο αυτές,
να λέγαμε μάλιστα...
το να βλέπεις όμως άτομα με 95κ μισθό τον χρόνο να μιλάνε για κεκτημένα κτλ κτλ,
νομίζω είναι πλέον και απαράδεκτο, αλλά και άδικο για όλους μας...
να πάρουν τον μπούλο τους λοιπόν αφού κανείς απο τους πολιτικούς δεν είναι άξιος
για να βάλει μια τάξη, και μαζί με αυτές να φύγουν και οι κωλοσυνδικαλιστές και όλοι οι
ρεμπεσκέδες που βολεύτικαν όλα αυτά τα χρόνια...βαρεθήκαμε να πληρώνουμε τα σπασμένα,
για να μην ζορίζεται μια μικρή μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι στην ουσία δεν παράγει απολύτως
τπτ, παρά μόνο χρέη.
sympether with chiefτης
Ρε συ Θωμά συμφωνουμε...ΟΚ .Αλλά ο ιδιώτης που θα έρθει δεν θα κάνει βαθιές τομές για να γίνει κερδοφόρα η επιχείρηση ? Ε δεν γίνεται να τις κάνει το ρημάδι το κράτος? Στον ΟΣΕ πως έγιναν... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ΟΠΑΠ και Κρατικά λαχεία και ΟΤΕ κτλ δεν μπορούν να φέρουν κέρδη...
Andreas_E92 (05-07-11), Driver M (04-07-11)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.