Αρχικό μήνυμα απο
spar@
καταρχην δεν μαλωνουμε, ολα αυτα που λες ειναι γνωστα! απλα θελω να μου πεις μια λυση...
οσο ψηφιζουν για το "καλο" ολων μας 150 ρουφιανοι, οι οποιοι δεν εχουν καν κριση και λογο, γιατι ξερουν οτι αν δεν ακολουθησουν τους κανονες του κομματος θα φυγουν, οπως και εγινε με εναν μονο που ειχε το θαρρος της γνωμης του..παντα θα περναει οτι θελουν.
Τι λυση προτεινεις?
το μαλωνω το γραφω ακριβως γιαυτο.
επειδη ειναι γνωστα και στην ουσια μαλωνουμε χωρις να το καταλαβαινουμε.
τη λυση την εχω γραψει και εδω.
σε οση ιστορια εχω διαβασει,σε αυτες τις ακραιες περιπτωσεις μονο ενοπλη επανασταση και αλλαγη πολιτευματος....
μπορει να ποναει,αλλα αλλη λυση δεν υπαρχει.
ακομα και ο λεβεντης να βγει στην εξουσια(πχ μικρου κομματος) παλι τα ιδια θα γινονται γιατι πολυ απλα το συστημα ειναι ετσι δομημενο.
η ελλαδα χρειαζεται ενα πατριωτη που θα βαλει σε πρωτο πλανο την ελλαδα,συνεπως τους ελληνες (βλεπε μεταξα που ειπε στους τοτε δανειστες δεν πληρωνω γιατι αν πληρωσω εσας δε θα εχει ο λαος μου και θα προκληθεικοινωνικη αναταραχη).
βεβαια αυτο ποναει,αλλα ποιους τελικα ποναει??
μηπως αυτους που παντα κοιταν μονο το τομαρι τους??
γιατι αν υπαρχει νομος που λεει οτι η κλεψια απαγορευεται και κλεβει χωρις να θελει να τιμωρηθει,το τε τομαρι ειναι!!!!!και αν φωναζει οτι αυτος ο νομος ειναι απαραδεκτος ειναι πιο τομαρι!!!!
αν δε μου αρεσει ας βρω μια χωρα οπου επιτρεπεται η κλεψια και να παρω τα ματια μου εκει.
παντα υπερ της δημοκρατιας ημουν.αν ομως δημοκρατια θεωρειται αυτο,τοτε δικτακτορια και βασιλεια !!!!!
και για να δειτε ποσο φαρισαικα ειναι ολα αυτα...
εδω ο στρος καν ειναι πισω απο καγκελα επειδη πηδηξε!!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΙΑ...μεσα σε δυο ωρες τον ειχαν βρει και τον ειχαν συλλαβει με χειροπεδες...εδω ολοι οι βουλευτες κλεβουν και προκαλουν και αντι να συλλαμβανονται μας αποκαλουν τζαμπατζηδες!!!!!
και μη νομιζεται οτι εχω αυταπατες οπως οι αριστεροι και ξαφνικα ολοι θα εχουν μεριδιο στο πλουτο....καμμια σχεση...
αν εγω δουλευω σα σκυλι και πηρα porsche μαγκια μου.παρε και εσυ!!
αλλα οταν εγω δουλευω και παιρνω μιζες και εσυ δουλευεις σωστα και δικαια και εγω σε συκοφαντω και χανεις τη δουλεια σου και εγω παιρνω πορσε ....καταλαβαινεται οτι εχει διαφορα...
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.η αρχικη ΙΕΡΗ εννοια που πρεπει να εδραιωθει.
να εφαρμοζονται οι νομοι.αν γινει αυτο αυτοματως τα πραγματα γινονται παραδεισενια για την ελλαδα(βεβαια με τοσες τροποποιησεις που εχουν παρει οι νομοι.....γιατι μη ξεχναμε νοος ειναι και το ασυλο του βουλευτη........
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....