Αν και θα το δω live ,πικραμενος.....θα γυρισω Πατρα, το βλεπω!!!!!
Αν και θα το δω live ,πικραμενος.....θα γυρισω Πατρα, το βλεπω!!!!!
Είναι ντέρμπυ και όπως σε κάθε ντέρμπυ δεν χωρούν προγνωστικά. Το μόνο που είναι δεδομένο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα καθώς παίζει το τελευταίο του χαρτί στο πρωτάθλημα.
Μακάρι να γίνει ωραίο παιχνίδι, χωρίς έκτροπα, όπως φωνάζει ο Μαρινάκης αναφορικά με τη συμπεριφορά ημών των Ολυμπιακών στον αυριανό αγώνα όλες αυτές τις μέρες και μακάρι να νικήσει ο Θρύλος!!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 18-02-11 στις 22:30
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway
Ενα ωραιο αφιερωμα στο ντερμπι με 65(!) συνολικά βίντεο από παιχνίδια «αιωνίων». Η αρχή το 1930 και το τέλος λίγο πριν μπει τη νέα χιλιετία.
στο πρωτο βιντεο μιλαν και οι Ανδριανοπουλαιοι...!!
https://www.gazzetta.gr/Video/item/1...85-gazzetta-gr
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 19-02-11 στις 00:16
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
NickE60 (19-02-11)
συγχαρητήρια τον ΜΟΥΦΑ πρωταθλητή!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαλάρα!!!
....ενα πεντακάθαρο γκολ είδα που βγήκε άκυρο και ένα αμφισβητούμενο που μέτρησε...
Μουφα πρωταθλητης δεν ειναι και το ξερεις
Εγω θα σταθω σε αυτα ρεζιλικια που κανουν οι οπαδοι της ομαδας μου σε καποια παιχνιδια στο Καραίσκακη και θα πω ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
Οσο για το ματς σκατα ο ΠΑΟ στο πρωτο ημιχρονο,δυο φορες σκατα ο ΟΣΦΠ στο δευτερο και το χ να ειναι μια χαρα αποτελεσμα και για τους δυο!!!!
Για τις αμφισβητουμενες φασεις θα τις δω και θα τοποθετηθω αργοτερα![]()
bill_m3 (19-02-11), mitsos_chania (19-02-11), NickE60 (19-02-11), Vasilis (19-02-11)
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Ειδα τις φασεις στη Νova
Που το ειδε το οφσαιτ ο φουστης;
Μιραλας δεν ειδε κιτρινη για την φανελα.
Τοροσιδης βρισκει η μπαλα στο χερι μετα την κεφαλια και το ειδα για προθεση.
Λετο κανει φαουλ με προθεση,του την ψιλοχωνει ο Τοροσιδης και μετα απο δεκα δευτερα τη πεφτει!!!!
ΑΥΤΑ απο εμενα για τις φασεις......
Ειπαμε γαυρος ειμαι οχι μακακας.....![]()
A8hnaios (19-02-11), Kostas_1 (20-02-11), mitsos_chania (20-02-11), Κωνσταντίνος (19-02-11)
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα είδες Αλέξη που βλέπουμε τις φάσεις με διαφορετικό μάτι ??? Εγώ είδα να του τη χώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με ΜΙΣΟΣ ...άλλο αν τον πιάνει ξώφαλτσα και του παίρνει λίγο χρόνο του Λέτο να σκεφτεί ότι η φάση σηκώνει κόκκινη και καθυστερεί να πέσει... Στις φάσεις αυτές μετράει η πρόθεση.!!!!!!!!!!!! ....και καλό θα ήταν να του κόψουν τη μπάλα μετά από αυτό που έκανε...
...και τον είχα σε εκτίμηση το τσογλάνι τον Τοροσίδη...και μετά περιμένουμε από τους νέους να γίνουν πρώτα φίλαθλοι και μετά οπαδοί.. Πως?? Όπως τους δασκαλεύει ο κάθε Τοροσίδης??
![]()