Σελίδα 142 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 4292132140141142143144 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.411 έως 1.420 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    .........
    Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.
    Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!..........
    Αυτά λέει ο Μπουρούσης για τους Αγγελόπουλους. Οι οποίοι είναι πραγματικά κύριοι.
    Μακάρι να είχαμε κι' άλλους τέτοιους παράγοντες στον εγχώριο αθλητισμό.
    Βρίζει αυτούς που τον πληρώνουν σαν βασιλιά (νομίζω 1.500.000 ετησίως).

Και μην έχετε δεδομένη κάποια τιμωρία του Μπουρούση. Εφ'όσον δεν έχει ανιχνευθεί κάτι σε ντόπινγκ κοντρόλ ίσως να μη στοιχειοθετείται κατηγορία.

εντιτ : Α στο καλό. Είδα τα castrol edge απο πάνω και νομιζα πως έγραψα σε λάθος thread
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωνσταντίνος : 24-06-11 στις 12:49

2. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

Kostas_1 (24-06-11), Samaro (24-06-11)

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

den nomizo na ginei tipota , eidika an empleketai kai o marinakis me to patera siga min rixoun to gavro kai to bazelo b ethniki , tha kaei i ellada.
    to mpeo tha fane kai to makaro o opoios anazititai. oute sti kavala den tha mporei na kryfthei pia .kai ekei stoxo ton exoun pou ithele na kanei ton kavakli .

nomizo oti einai antiperispasmos gia na meiothei i eikairotita tou mnimoniou 2
    live free and drive hard

4. The Following User Says Thank You to atha For This Useful Post:

Kostas_1 (24-06-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Βρε βρε βρε καλώς τα σαλιγκαρακια που βγήκαν στην βροχή για μαζευτητε και οι υπόλοιποι να ξέρουμε ποιους θα πηραζουμε απο Σεπτέμβρη...
    αντε γεια...

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ειναι τυχαιο, απλα η φτωχια φερνει γκρινια και για να κατευνασουν τον κοσμο που ειναι ετοιμος να τους φαει ζωντανους σου λεει κατσε να ξεβρωμισουμε λιγο το ποδοσφαιρο να δειξουμε οτι επιτελους το μαχαιρι μπανει στο κοκκαλο.Καπου διαβασα οτι ο Γερουλανος ειπε να που πηγαιναν τα λεφτα(που υπηρχαν συμφωνα με τον Γιωργο). Απο εκει και περα βεβαια δεν νομιζω οτι αυτος που κατεβαινει στο συνταγμα θα σταματησει γιατι επαιρνε ντοπα ο φουκαρας ο Μπουρουσης η θα βγαλει τσοντα η Τζουλια με αλογο.
    Παντως πολυ βρωμα ετσι??
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 24-06-11 στις 03:01

Rides
    0

Προεπιλογή

Παμε και εδω leoforos.gr

Λίγη ώρα μετά τη νίκη-σκάνδαλο του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι του Φεβρουαρίου και ο Αχιλλέας Μπέος επικοινωνεί με τον κολλητό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαβάστε τον διάλογο που ακολούθησε...

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Έλα συγχαρητήρια
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Άκου να σου πω όμως
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Έτσι έτσι
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: ΜΆακούς;
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εντάξει
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Οπωσδήποτε είναι αυτό
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Τι εννοείς , ποιους απΆ όλους ;
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εντάξει
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: ΜΆ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εντάξει τελείωσε

Λίγο πριν τις 23.00 ο επαγγελματίας παράγοντας επικοινωνία και πάλι με τον φίλο του, ζητώντας του να βάλει το... μαχαίρι στο λαιμό του Πιλάβιου, προκειμένου να βγει πιο ισχυρός.

Ακολουθεί διάλογος του Αχιλλέα Μπέου με τον Θανάση Κανελλόπουλο, σχετικά με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι και την προστασία του Καλόπουλου και του Τρύφωνα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περίπτωση εμείς καλώς έγινε,με το φίλο μας έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανίσουμε να ξέρεις άμα δεν το κάνει αυτό.
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Να σου πω έχουμε σχέση με τον Μπανάνα;
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Με ποιόν ;
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Με τον Μπανάνα έχει σχέση αυτό;
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Δεν ξέρω δεν νομίζω, μπορεί κιόλας να έχει. Μπορεί και νΆ έχει. Μπορεί και αυτός να έχει αλλά δεν μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ… τα.
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός , στο 2ο ο Παναθηναϊκός
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ναι και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιοννα μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή , δηλαδή , πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος.
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Παίζει … είναι ο Ταμπόζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δεν μπορεί να κάνει τίποτα , θα τον βάλει 6:00/6:30 οπότε περνάει πειθαρχική.

O Μαρινακης δεν πατησε καλα καλα το βρωμοποδαρο του στο ποδοσφαιρο και εμαθε πως να παιρνει καλπικα ντερμπι κανωντας δηλωσεις με πρωτη μουρη τα γυφτακια.Ουστ!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 24-06-11 στις 03:09

8. The Following 2 Users Say Thank You to HULK For This Useful Post:

GM6 (24-06-11), tmilatos (24-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κάτσε να δούμε πρώτα αν θα είστε στην ίδια κατηγορία με τα σαλιγκάρια !!

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ.....

οπου F fanisk οπου S samaro

F:ελα ρε samaro κατι πρεπει να κανουμε με αυτους τους γαυρους μας εχουν ταραξει στην φαπα ρε και στην καζουρα τοσα χρονια δεν αντεχω αλλο ρε καθε χρονο παιρνουν κουπα ρε
    S:και τι να κανουμε ρε προπαγανδα μεσα στο forum και ποιοι θα μιλαμε ρε εγω εσυ ειμαστε αντε και κανα δυο αλλοι θα μας φανε...
    F:αστο ρε σε μενα τα χω σκεφτει ολα
    S:λεγε ρε ακουω...
    F:εχω κανονησει θα παω Υπατια να μαζεψω τους λαθραιους ρε
    S:και τι θα τους κανουμε αυτους ρε
    F:ω ρε παιδακι μου δεν τα παιρνεις γρηγορα τους εχω ταξει απο 5 ευρω ενα σαντουιτς απο τα everest και απο μια σαγιοναρα mitsuko
    S:ε και?
    F:θα τους μαθουμε τα βασικα θα τους γραψουμε στο φορουμ και θα παριστανουν τους βαζελους
    S:και τι θα γραφουν ρε λακαμα?
    F:θα κανουν copy paste σε ολα τα θρεντ το ΗΤΑΝ ΚΑΛΠΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΨΟΦΑ πες πες πες κατι θα μηνει
    S:εισαι σιγουρος θα το χαψουν και ειδικα αυτο το μου...@νο ο Hades7 ?
    F:"σαβουαρ"

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
    ΦΙΛΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    αντε γεια...

11. The Following 9 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

alexm (24-06-11), bill_m3 (24-06-11), chief (24-06-11), deepBLUE (24-06-11), Nino (24-06-11), Panos 316T (24-06-11), Ptboul (24-06-11), Samaro (24-06-11), Stathis (24-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οπου F fanisk οπου S samaro

F:ελα ρε samaro κατι πρεπει να κανουμε με αυτους τους γαυρους μας εχουν ταραξει στην φαπα ρε και στην καζουρα τοσα χρονια δεν αντεχω αλλο ρε καθε χρονο παιρνουν κουπα ρε
    S:και τι να κανουμε ρε προπαγανδα μεσα στο forum και ποιοι θα μιλαμε ρε εγω εσυ ειμαστε αντε και κανα δυο αλλοι θα μας φανε...
    F:αστο ρε σε μενα τα χω σκεφτει ολα
    S:λεγε ρε ακουω...
    F:εχω κανονησει θα παω Υπατια να μαζεψω τους λαθραιους ρε
    S:και τι θα τους κανουμε αυτους ρε
    F:ω ρε παιδακι μου δεν τα παιρνεις γρηγορα τους εχω ταξει απο 5 ευρω ενα σαντουιτς απο τα everest και απο μια σαγιοναρα mitsuko
    S:ε και?
    F:θα τους μαθουμε τα βασικα θα τους γραψουμε στο φορουμ και θα παριστανουν τους βαζελους
    S:και τι θα γραφουν ρε λακαμα?
    F:θα κανουν copy paste σε ολα τα θρεντ το ΗΤΑΝ ΚΑΛΠΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΨΟΦΑ πες πες πες κατι θα μηνει
    S:εισαι σιγουρος θα το χαψουν και ειδικα αυτο το μου...@νο ο Hades7 ?
    F:"σαβουαρ"

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
    ΦΙΛΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Rides
    0

Προεπιλογή

Οχι το Βαγγέλη ρε παιδιά !! Ο αυτός διδάσκει ήθος !!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Νεο συνθημα

Uploaded with ImageShack.us

Πώς εμπλέκονται οι… αιώνιοι δράστες

Το επίκεντρο της πρώτης σπείρας αποτελείτο από παράγοντα μεγάλης ομάδας του κέντρου, ο οποίος συνεργαζόταν με την οικογένεια Ψωμιάδη, ενώ η δεύτερη σπείρα αποτελείτο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος συνεργαζόταν με τον Αχιλλέα Μπέο.

zougla.gr
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 24-06-11 στις 10:17

Σελίδα 142 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 4292132140141142143144 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP