nikos1400 (30-06-11)
δεν ξέρω πως ορίζεις τους ανθρώπους , αλλά εγώ δεν περιορίζομαι στα φυσικά χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σύστημα αξιών μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που για τον βιοπορισμό του να δέρνει γέρους , γυναίκες, και ότι άλλο βρεθεί μπροστά του διότι του το είπε η υπηρεσία.
συμφωνώ ότι σε όλες τις δουλειές υπάρχουν καλοί και κακοί όμως στην συγκεκριμένη "δουλειά" πως ξεχωρίζει ο καλός από τον κακό???? δέρνει λιγότερο ο ένας από τον άλλο , δέρνει πιο αποτελεσματικά, τέλος πάντων ποιο είναι το κριτήριο που ο καλός ξεχωρίζει από τον κακό
Δυστυχώς δεν έχουν συνείδηση τι υπηρετούν με τις πράξεις τους, ούτε ποιος είναι ο ρόλος της υπηρεσίας τους
χτύπησαν ανθρώπους που διαδήλωναν και για την δικιά τους ποιότητα ζωής
Ο ρόλος των ΜΑΤ είναι ίδιος ακριβώς με των κουκουλοφόρων..........το ΜΠΑΧΑΛΟ αυτές οι δυο ομάδες δεν μπορούν να λειτουργήσουν μόνες τους , πρέπει να γίνει μίξη και των δυο για να έχουμε το " επιθυμητό " αποτέλεσμα.
χτες ψηφιστήκαν μετρά τα οποία καταδικάζουν τον ελληνικό λαό στην απόλυτη φτώχεια και εμείς ασχολούμαστε για την υπέρμετρη βια των δυνάμεων καταστολής, η δουλειά έγινε![]()
Φυσικα δεν ειμαι υπερ τις βιας και ειδικα οταν μιλαμε για γυναικες και ηλικιωμενους ανθρωπους..Αλλα ξαναλεω οτι και τα Ματ ανθρωποι ειναι και αυτη ειναι η δουλεια τους τι να κανουμε..?
Και βεβαια δεν μου αρεσει η εικονα που ειδα απο τα Ματ αλλα σκεφτομαι και το αλλο τι θα γινοταν αν δεν υπηρχαν και αυτοι..?
Και μιλαω για το καθε κωλοπαιδο που την εχει δει αναρχικος και εμφανιζεται μονο σε τετοιες καταστασεις..
Προσπαθηστε να καταλαβετε κατι οσο ωμό και αν φαινεται..Τα Ματ ΔΕΝ ειναι αστυνομικοι..
υ.γ Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υποστηρικτης των Ματ ισα ισα το αντιθετο..
z3 2.2 (01-07-11)
Η διαφορα εδω ομως αγαπητε,ειναι πως οταν αυτα τα κομπλεξικα παρακρατικα αποβρασματα δεν κανουν καλα τη δουλεια τους,κοσμος ματωνει χωρις λογο.
Επισης οταν αυτα τα τηλεκατευθυνομενα ανδρεικελα δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους δεν εχουν καμια επιπτωση.
Στα φρυδια μου και αν περνουν τρεις κι εξηντα,και γω τα ιδια παιρνω αλλα ειναι Επαγγελματιας με εψιλον κεφαλαιο.
Και εαν δεν μπορουν να κανουν αυτην τη δουλεια σωστα ας μαζευτουνε ολοι μαζι καπου και να βαραει ο ενας το κεφαλι του αλλου.
Και δεν κατηγορω μονο τα χαζεμενα της πρωτης γραμμης,αλλα κατηγορω και ολους τους εντολοδοχους της προδοσιας.
Και οταν λεω προδοσια το εννοω.
Παρακρατικες εντολες στους κολπους της αστυνομιας......
Πιασανε ρε γαμω το κερατο μου τη 17Ν τον ΕΛΑ και ενα σωρο αλλες τρομοκρατικες οργανωσεις,διελευκανουν ενα σωρο δυσκολες υποθεσεις,βγαινουν παληκαρισια μπροστα στο πιστολιδι,προφυλασουν εμενα και τη χωρα μου απο τους εγκληματιες ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ 5-10 ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 'ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ'?????
Ποσο ηλιθιους μας περναει αυτο το συστημα σε αυτην την χωρα πια?
Σε μια πορεια να παει καποιος,μεσα σε μια ωρα θα εχει γινει μαρτυρας του πιο φτηνου θεατρικου.
Κυριοι προταγωνιστες οι προβοκατορες "γνωστοι-αγνωστοι-κρατκοπαρακρατικοι" και το κρατος σε ρολο οργανο της ταξης.
Αηδια
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
τι φωναζετε ρε παιδια..
αν καποιος ανατρεξει στην προσφατη μεταπολεμικη περιοδο θα διαπιστωσει οτι παρακρατικοι και εντεταλμενοι ταραχοποιοι υπηρχαν αφθονοι σε τουτο τον τοπο,υπαρχουν απειρα παραδειγματα που απο οτι φαινεται μπορουν ακομα και σημερα να γινονται copy-paste και να αποπροσανατολιζουν η να χειραγωγουν μαζες και κοινωνικα στρωματα.
Δεν ειναι τρελοι ουτε φανατικοι οι παλαιοτερων γενιων παθοντες που συγκρινουν και κατονομαζουν καταστασεις βιας και τραμπουκισμου με τις σημερινες καταστασεις.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
joseph (02-07-11)